Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Οχι.. Η αλλη χρεωστικη.. Ούτε χρεωστική μισθοδοσίας υπάρχει... μισθοδοσίας είναι χαρακτηρισμός που δίνεται σε λογαριασμούς.
Πανος999 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ούτε χρεωστική μισθοδοσίας υπάρχει... μισθοδοσίας είναι χαρακτηρισμός που δίνεται σε λογαριασμούς. Η χρεωστικη που ειπε το παιδι λεω.. Ειναι μισθοδοσιας,ενας λογαριασμός..
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Η χρεωστικη που ειπε το παιδι λεω.. Ειναι μισθοδοσιας,ενας λογαριασμός.. Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι, το "Ειναι μισθοδοσιας,ενας λογαριασμός" δεν στέκει. Ένας λογαριασμός μπορεί να είναι μισθοδοσίας, μια χρεωστική κάρτα ΔΕΝ μπορεί να είναι μισθοδοσίας. Μια χρεωστική κάρτα μπορείς να τη συνδέσεις με όσους και όποιους λογαριασμούς θέλεις, και με όποια σειρά εσύ επιθυμείς.
Πανος999 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι, το "Ειναι μισθοδοσιας,ενας λογαριασμός" δεν στέκει. Ένας λογαριασμός μπορεί να είναι μισθοδοσίας, μια χρεωστική κάρτα ΔΕΝ μπορεί να είναι μισθοδοσίας. Μια χρεωστική κάρτα μπορείς να τη συνδέσεις με όσους και όποιους λογαριασμούς θέλεις, και με όποια σειρά εσύ επιθυμείς. Βσκ καπου το χανουμε στα λογια.. 😄 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Βσκ καπου το χανουμε στα λογια.. 😄 Βασικά εγώ δεν έχω χάσει τίποτα, εσύ έχεις λανθασμένες εντυπώσεις και μπερδεύεσαι, δεν είμαι εγώ αυτός που χωρίς λόγο πληρώνει για φόρτιση προπληρωμένης και προμήθειες για πληρωμή λογαριασμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα