Προς το περιεχόμενο

e-banking NBG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μιλησα χθες με εθνικη

οπως γραφτηκε απο εθνικη->εθνικη δεν υπαρχει οριο στην μεταφορα μεσω e-banking/ATM

απο εθνικη->σε αλλο λογαριασμο 3ου εντος ελλαδος το οριο ειναι 150.000 (μακαρι να τα ειχαμε)

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Η pre paid υποτίθεται είναι για να βάζεις όσα λεφτα χρειάζονται για την συναλλαγή  ωστε να μην σου κλέψουν τα επιπλέον.Εσύ και έξοδα πληρώνεις και πολλά χρήματα  κρατάς σε αυτή.

Ειναι μια αποψη... Επειδη την καρτα την δινω και σε 3ους για ψωνια και αγορες τους δεν ηθελα να δινω την debit/χρεωστικη οποτε εβγαλα αυτην και τελικα βολεψε και εμενα. Ακομα η ασφαλεια που προσφερει ειναι κατι παραπανω απο οτι αναφερεις. Π.Χ , χανεις την καρτα ! Ολα καλα με την prepaid ουτε τρεξιματα , ουτε τπτ... Γυρνας σπιτι, μπαινεις ebanking τραβας ολα τα χρημματα στο λογαριασμο σου και την ακυρωνεις, ενω ταυτοχρονα κανεις αιτηση online για εκδοση καινουργιας. Μου εχει κρατησει την debit καρτα το μηχανημα ΑΤΜ και η καινουργια ηρθε μετα απο 15-20 μερες. Σε οτι αφορα τα εξοδα, κλαιννν.. Την Γεμιζω 4-5 χιλιαρικα τον χρονο και μου κραταει 15€, δεν θα μου λειψουν!

Χρησιμοποιώ και Virtual prepaid (mastercard) την εθνικης, την οποια την δουλευω ακριβως οπως αναφερεις την γεμιζω με οσα χρηματα θελω για αγορες ιντερνετικες. Κυριως εκει που δεν δεχεται paypal.

Δημοσ.
Στις 20/2/2020 στις 1:51 ΜΜ, vamvakoolas είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

μια απλη ερωτηση, μπορει καποιος να μεταφερει απο ebanking εθνικης σε αλλο λογαριασμο οτι ποσο θελει π.χ 15.000 ή 50.000 ;

υπαρχει οριο;

(Προσπαθω να πιασω τηλ γραμμη της εθνικης αλλα....)

όριο αν υπάρχει θα είναι σε αρκετά μεγαλύτερο ποσό (και ακόμη και εκεί μάλλον θα χρειάζονται κάποια βεβαίωση ότι συμφωνείς με την μεταφορά) το θέμα είναι ότι για μεταφορές μεγαλύτερες απο ένα πόσο (κάπου στα 12000 με 15000 δεν θυμάμαι) μπαίνει προμήθεια % στα λεφτά δεν χρεώνουν απλά την μεταφορά. 

Δημοσ.
Στις 21/2/2020 στις 10:35 ΜΜ, TopicStrarter είπε

όριο αν υπάρχει θα είναι σε αρκετά μεγαλύτερο ποσό (και ακόμη και εκεί μάλλον θα χρειάζονται κάποια βεβαίωση ότι συμφωνείς με την μεταφορά) το θέμα είναι ότι για μεταφορές μεγαλύτερες απο ένα πόσο (κάπου στα 12000 με 15000 δεν θυμάμαι) μπαίνει προμήθεια % στα λεφτά δεν χρεώνουν απλά την μεταφορά. 

ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα ηδη με ενημερωσε η εθνικη οπως ανεφερα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Καλημερα.. Θελω να πληρωσω τη ΔΕΗ μεσω e banking.. Δεν παιρνει κ τα 25 ψηφια RF91 κλπ, παιρνει μεχρι 20.. Ποια παραλείπω? 

Δεν πρέπει να παραλείψεις κανένα, είσαι σίγουρος πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή πληρωμής μέσα από το e-banking σου (αυτή που λέει σκέτο "ΔΕΗ")? Το πιθανότερο είναι να έχεις επιλέξει κάποια άλλη πληρωμή όπως πχ "Δ.Ε.Η.-Τιμολόγια και Πράκτορες", αυτή όντως έχει μόνο 20 ψηφία.

Εναλλακτικά μπορείς να πληρώσεις απευθείας στη ΔΕΗ με την κάρτα σου χωρίς προμήθεια:

https://www.dei.gr/el/eksupiretitheite-amesa/tropoi-eksoflisis

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν πρέπει να παραλείψεις κανένα, είσαι σίγουρος πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή πληρωμής μέσα από το e-banking σου (αυτή που λέει σκέτο "ΔΕΗ")? Το πιθανότερο είναι να έχεις επιλέξει κάποια άλλη πληρωμή όπως πχ "Δ.Ε.Η.-Τιμολόγια και Πράκτορες", αυτή όντως έχει μόνο 20 ψηφία.

Εναλλακτικά μπορείς να πληρώσεις απευθείας στη ΔΕΗ με την κάρτα σου χωρίς προμήθεια:

https://www.dei.gr/el/eksupiretitheite-amesa/tropoi-eksoflisis

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el

Οχι κανονικα σκετο ΔΕΗ εχω βαλει.. Κ μου αφήνει εξω 5 ψηφια.. Σε atm που πληρωνα πιο παλια, μου ελεγε οτι μπορω να παραλειψω το rf91 αλλα κ παλι μου αφηνει εξω 1 ψηφιο.. 

Ξερω κ αυτο μεσω ΔΕΗ αλλα δεν εχω λεφτα στην prepaid τρ.. Με prepaid πληρώνω τετοια.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Οχι κανονικα σκετο ΔΕΗ εχω βαλει.. Κ μου αφήνει εξω 5 ψηφια.. Σε atm που πληρωνα πιο παλια, μου ελεγε οτι μπορω να παραλειψω το rf91 αλλα κ παλι μου αφηνει εξω 1 ψηφιο.. 

Ξερω κ αυτο μεσω ΔΕΗ αλλα δεν εχω λεφτα στην prepaid τρ.. Με prepaid πληρώνω τετοια.. 

Περίεργα πράγματα...

Εγώ πάντως μόλις το δοκίμασα, με αφήνει κανονικά να βάλω 25 ψηφία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Περίεργα πράγματα...

Εγώ πάντως μόλις το δοκίμασα, με αφήνει κανονικά να βάλω 25 ψηφία.

Να σου πω τι εκανα? Εκανα copy paste κ αυτο το εβγαζε 4αδες..Εσβησα τα κενα μεταξυ τους κ το πηρε.. Δν το σκεφτηκα καν!! Ευχαριστώ φιλε μου! Ησουν η αιτία να το λυσω!! 😅

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Να σου πω τι εκανα? Εκανα copy paste κ αυτο το εβγαζε 4αδες..Εσβησα τα κενα μεταξυ τους κ το πηρε.. Δν το σκεφτηκα καν!! Ευχαριστώ φιλε μου! Ησουν η αιτία να το λυσω!! 😅

Την επόμενη φορά θα πας κατευθείαν στο site της ΔΕΗ να πληρώσεις ώστε να γλυτώσεις τα έξοδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Την επόμενη φορά θα πας κατευθείαν στο site της ΔΕΗ να πληρώσεις ώστε να γλυτώσεις τα έξοδα.

Το ξερω απλα οπως εγραψα κ πιο πάνω, δν ειχα λεφτα στην prepaid.. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Το ξερω απλα οπως εγραψα κ πιο πάνω, δν ειχα λεφτα στην prepaid.. 

Δεν έχεις κανονική χρεωστική;Γιατι αλλιώς πληρώνεις εξοδα φόρτισης στην προπληρωμένη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις κανονική χρεωστική;Γιατι αλλιώς πληρώνεις εξοδα φόρτισης στην προπληρωμένη

Ειναι κ μισθοδοσίας οποτε το αποφευγω για προληπτικούς λογους κυριως.. 

Ναι είναι 1 ευρω τα εξοδα αλλα τη χρησιμοποιω γνκ σε διάφορα οποτε δν με πειραζει.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Ειναι κ μισθοδοσίας οποτε το αποφευγω για προληπτικούς λογους κυριως.. 

Ναι είναι 1 ευρω τα εξοδα αλλα τη χρησιμοποιω γνκ σε διάφορα οποτε δν με πειραζει.. 

Τι εννοείς όταν λες "Ειναι κ μισθοδοσίας"? Υπάρχει προπληρωμένη κάρτα μισθοδοσίας?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Τι εννοείς όταν λες "Ειναι κ μισθοδοσίας"? Υπάρχει προπληρωμένη κάρτα μισθοδοσίας?

Οχι.. Η αλλη χρεωστικη.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...