vamvakoolas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 ΚΑΛΗΜΕΡΑ μια απλη ερωτηση, μπορει καποιος να μεταφερει απο ebanking εθνικης σε αλλο λογαριασμο οτι ποσο θελει π.χ 15.000 ή 50.000 ; υπαρχει οριο; (Προσπαθω να πιασω τηλ γραμμη της εθνικης αλλα....)
Joshua21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Λογικά πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο, το οποίο μπορείς να το αλλάξεις. Πάντως στην εθνική 15.000 σίγουρα γίνεται, έχω μεταφέρει 16k σε λογαριασμό τρίτου επίσης στην εθνική χωρίς πρόβλημα.
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Να ρωτησω και εγω κατι. Θελω να μεταφερω λεφτα απο μια καρτα/λογαριασμο της εθνικης σε αλλη καρτα (δικια μου ) της εθνικης και δεν με αφηνει .Γιατι και πως ?
Joshua21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, bluesattack είπε Να ρωτησω και εγω κατι. Θελω να μεταφερω λεφτα απο μια καρτα/λογαριασμο της εθνικης σε αλλη καρτα (δικια μου ) της εθνικης και δεν με αφηνει .Γιατι και πως ? Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.... τα λεφτά δεν είναι μέσα σε κάρτες, είναι μέσα σε λογαριασμούς. Αν θέλεις πες μας πιο αναλυτικά τι είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις, και τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, bluesattack είπε Να ρωτησω και εγω κατι. Θελω να μεταφερω λεφτα απο μια καρτα/λογαριασμο της εθνικης σε αλλη καρτα (δικια μου ) της εθνικης και δεν με αφηνει .Γιατι και πως ? Προφανώς, η δεύτερη κάρτα ΔΕΝ είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό.
Joshua21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στην alpha πάντως παλιότερα που προσπάθησα να κάνω μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου, δεν με άφηνε να μεταφέρω πάνω από 4.000€/ημέρα. Το πρόβλημα λύθηκε απλά ανεβάζοντας το όριο, πανεύκολα το έκανα άμεσα μέσα από το myAlpha Web. Πιθανότατα κάτι ανάλογο να ισχύει και στην Εθνική.
vamvakoolas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 στην εθνικη αποσο ξερω τουλαχιστον για το ιντερνετ banking δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Θα τους τηλ πιο μετα μπας και βγαλω γραμμη
akisdom Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε στην εθνικη αποσο ξερω τουλαχιστον για το ιντερνετ banking δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Θα τους τηλ πιο μετα μπας και βγαλω γραμμη υπάρχει και επιλέγεις μόνος σου το ποσό ημερήσιων συναλλαγών αλλά όχι από το app.
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.... τα λεφτά δεν είναι μέσα σε κάρτες, είναι μέσα σε λογαριασμούς. Αν θέλεις πες μας πιο αναλυτικά τι είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις, και τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει. Ναι προφανως ειναι μεταξυ λογαριασμων.. Κοιτα , θελω λεφτα απο ενα λογαριασμο μισθοδοσιας σε μια visa prepaid της εθνικης (δικη μου ετσι) .Η επιλογη ''μεταφορα μεταξυ λογαριασμων σας '' ειναι απενεργοποιημενη. Απλα δεν ξερω αν με καποιο τροπο μπορει να να γινει , δηλαδη αν υπαρχει η δυνατοτητα στο συστημα της εθνικης , δηλαδη εν ολιγοις αν θελει καποιο χαρτομανι η καποια επι πληρωμη εξτρα υπηρεσια η αν απλα δεν υπαρχει καθολου η δυνατοτητα λογω οτι ειναι prepaid Ευχαριστω 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Προφανώς, η δεύτερη κάρτα ΔΕΝ είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Αρα απλα τους λεω να συνδεσουν την δευτερη καρτα με τον ιδιο λογαριασμο ? Και αν δεν θελω με τον ιδιο λογαριασμο ? (γιατι η λογικη ειναι να μην χρησιμοποιω τον λογαριασμο μισθοδοσιας χυμα παντου ) .Να ανοιξω λογαριασμο ? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από bluesattack
RVgtr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ μια απλη ερωτηση, μπορει καποιος να μεταφερει απο ebanking εθνικης σε αλλο λογαριασμο οτι ποσο θελει π.χ 15.000 ή 50.000 ; υπαρχει οριο; (Προσπαθω να πιασω τηλ γραμμη της εθνικης αλλα....) Δεν υπαρχει οριο, στειλε και εκατομμυρια
Joshua21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ναι προφανως ειναι μεταξυ λογαριασμων.. Κοιτα , θελω λεφτα απο ενα λογαριασμο μισθοδοσιας σε μια visa prepaid της εθνικης (δικη μου ετσι) .Η επιλογη ''μεταφορα μεταξυ λογαριασμων σας '' ειναι απενεργοποιημενη. Απλα δεν ξερω αν με καποιο τροπο μπορει να να γινει , δηλαδη αν υπαρχει η δυνατοτητα στο συστημα της εθνικης , δηλαδη εν ολιγοις αν θελει καποιο χαρτομανι η καποια επι πληρωμη εξτρα υπηρεσια η αν απλα δεν υπαρχει καθολου η δυνατοτητα λογω οτι ειναι prepaid Ευχαριστω Δυστυχώς δεν έχω ιδέα, δεν είχα ποτέ prepaid και δεν ξέρω πως και τι. Πάντως αν καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών να τους πεις πως θέλεις να φορτίσεις την prepaid σου ώστε να καταλάβουν αμέσως τι θέλεις.
kogba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, bluesattack είπε Κοιτα , θελω λεφτα απο ενα λογαριασμο μισθοδοσιας σε μια visa prepaid της εθνικης (δικη μου ετσι) .Η επιλογη ''μεταφορα μεταξυ λογαριασμων σας '' ειναι απενεργοποιημενη Με την prepaid που έχω στην Πειραιώς, ΠΡΩΤΑ πρέπει να φορτίσω/εκφορτισω την κάρτα απο/προς τον λογαριασμό που επιθυμώ (στην ίδια τράπεζα δηλαδή) . Ίσως έτσι να λειτουργεί το σύστημα με τις prepaid γενικώς. Ίσως να δοκιμάσεις πρώτα να κάνεις τη μεταφορά σε λογαριασμό σου και έπειτα φόρτιση της prepaid. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από kogba
ifaist Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, bluesattack είπε Να ρωτησω και εγω κατι. Θελω να μεταφερω λεφτα απο μια καρτα/λογαριασμο της εθνικης σε αλλη καρτα (δικια μου ) της εθνικης και δεν με αφηνει .Γιατι και πως ? Εγω εχω prepaid της εθνικης και μπορω να πω οτι ειναι η κυρια μου καρτα. Αυτη δουλευω αποκλειστικα στις δοσοληψιες μου, την χρεωστικη(debit) την δουλευω μονο για αναληψη χρημάτων. Απο οτι εχω καταλαβει η prepaid ειναι συνδεδεμενη στον κυριο λογαριασμο και απο εκει γεμιζει. Οποτε το λογικο αν θελεις να γεμισεις μια καρτα prepaid που ειναι σε αλλο λογαριασμο πρεπει να την γεμισεις απο εκεινο τον λογαριασμο. Mαλλον πρεπει να κανεις μεταφορα χρημματων στον αλλο λογαριασμο και απο το ebanking του 2ου να την γεμισεις. * δουλευει και το αφορολογητο, με την prepaid + Go4more ποντοι. * κραταει μια προμηθεια σε καθε γεμισμα. Αν δε κανω λαθος ειναι 1€ στα 100€ και αυτο συνεχισει με αυτη την αναλογια μεχρι τα 300€ (?). Οποτε πλεον την γεμιζω παραπανω βαζω 800-1000€ και εχω χρεωση/προμηθεια παλι 3€. Εχω κατεβασει και μια εφαρμογη για το κινητο (οχι το ebanking) ονομαζεται << i-bank pay >>, και εχω συνδεσει την prepaid. Απο εκει ενημερωνεσαι στιγμιαία για την prepaid... χρημματα , ιστορικο , πληρωμες λογαριασμων (αν και το τελευταιο το κανω μεσο ebanking) κτλ κτλ. Η εφαρμογη (αν και λιγοτερο ασφαλες) ξεκλειδωνει/ανοιγει και με δακτυλικο αποτυπωμα ή με τους κωδικους ibanking. Προτιμω το πρωτο για ευκολια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ifaist είπε Εγω εχω prepaid της εθνικης και μπορω να πω οτι ειναι η κυρια μου καρτα. Αυτη δουλευω αποκλειστικα στις δοσοληψιες μου, την χρεωστικη(debit) την δουλευω μονο για αναληψη χρημάτων. Απο οτι εχω καταλαβει η prepaid ειναι συνδεδεμενη στον κυριο λογαριασμο και απο εκει γεμιζει. Οποτε το λογικο αν θελεις να γεμισεις μια καρτα prepaid που ειναι σε αλλο λογαριασμο πρεπει να την γεμισεις απο εκεινο τον λογαριασμο. Mαλλον πρεπει να κανεις μεταφορα χρημματων στον αλλο λογαριασμο και απο το ebanking του 2ου να την γεμισεις. * δουλευει και το αφορολογητο, με την prepaid + Go4more ποντοι. * κραταει μια προμηθεια σε καθε γεμισμα. Αν δε κανω λαθος ειναι 1€ στα 100€ και αυτο συνεχισει με αυτη την αναλογια μεχρι τα 300€ (?). Οποτε πλεον την γεμιζω παραπανω βαζω 800-1000€ και εχω χρεωση/προμηθεια παλι 3€. Εχω κατεβασει και μια εφαρμογη για το κινητο (οχι το ebanking) ονομαζεται << i-bank pay >>, και εχω συνδεσει την prepaid. Απο εκει ενημερωνεσαι στιγμιαία για την prepaid... χρημματα , ιστορικο , πληρωμες λογαριασμων (αν και το τελευταιο το κανω μεσο ebanking) κτλ κτλ. Η εφαρμογη (αν και λιγοτερο ασφαλες) ξεκλειδωνει/ανοιγει και με δακτυλικο αποτυπωμα ή με τους κωδικους ibanking. Προτιμω το πρωτο για ευκολια. Η pre paid υποτίθεται είναι για να βάζεις όσα λεφτα χρειάζονται για την συναλλαγή ωστε να μην σου κλέψουν τα επιπλέον.Εσύ και έξοδα πληρώνεις και πολλά χρήματα κρατάς σε αυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα