stafaf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Superuser3 είπε ποιοι είμαστε πολλοί?Είστε πέντε γραφικοί που σε κάθε θέμα apple κάνετε επίθεση σε όποιον σχολιάζει. Γραφικός είναι αυτός που κάνει επίθεση και ακυρώνει κάτι που το έχει δει μόνο στις προθήκες των καταστημάτων και χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους ως «πρόβατα» χωρίς να τους ξέρει καν. 1 ώρα πριν, Xviper13 είπε Τα χαΐρια τους όμως θα φέρουν το μέλλον... Σε μια τόσο δύσκολη τεχνολογία (αναδιπλούμενες οθόνες) λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα στην αρχή... Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Υπομονή θέλει. Χρησιμοποιώντας τους πελάτες ως alpha testers? Έξυπνη τακτική. 1
chris_g92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, KostasKri είπε Είναι θύμα marketing κάποιος επειδή αγοράζει iPhone; Δηλαδή όταν ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι που αγοράζουν 108MP camera, 12GB ram, 5G κτλ κτλ δεν είναι θύματα marketing; Δεν έχω δει την Apple να πουλάει άχρηστα specs ποτέ (τις περισσότερες φορές δεν τα αναφέρει καν). Το marketing τους είναι απλό και δεν μπερδεύουν τον χρήστη να τον βάλουν στην διαδικασία να συγκρίνει MP και GB ram. Έχει το reputation ότι είναι smooth, δεν κολλάει έχει καλές κάμερες κτλ κτλ και δεν ασχολείται κανένας με νούμερα. Και για τον απλό χρήστη είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάθετε να συγκρίνει πίνακες με 15 μοντέλα για να βρει το "best spec'ed device" για να ανακαλύψει στο τέλος ότι είναι χειρότερο από ένα άλλο γιατί εν τέλει το software ΜΕΤΡΆΕΙ περισσότερο από το hardware. Κατά την άποψη μου ρε φίλε όσο και καλό να είναι στις 4.7 ιντσες το κάνει απαγορευτικό. Δεν θα το ευχαριστηθεί κάποιος όσο καλό και αν είναι . Όπως ειπώθηκε και σε άλλα σχόλια στο ίδιο καλούπι θα μπορούσε να μπει μια μεγαλύτερη 18:9 οθόνη και θα ήταν μια χαρά. Επίσης το μάρκετινγκ παίζει ρόλο σίγουρα και στα Android . Βέβαια το 5g δεν το θεωρώ μάρκετινγκ ούτε και τα 108 mpixel γιατί κάνει 4-1 pixel. Τα 12 GB ram είναι όντως μακρετιστικο. 1
KostasKri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Κατά την άποψη μου ρε φίλε όσο και καλό να είναι στις 4.7 ιντσες το κάνει απαγορευτικό. Δεν θα το ευχαριστηθεί κάποιος όσο καλό και αν είναι . Όπως ειπώθηκε και σε άλλα σχόλια στο ίδιο καλούπι θα μπορούσε να μπει μια μεγαλύτερη 18:9 οθόνη και θα ήταν μια χαρά. Επίσης το μάρκετινγκ παίζει ρόλο σίγουρα και στα Android . Βέβαια το 5g δεν το θεωρώ μάρκετινγκ ούτε και τα 108 mpixel γιατί κάνει 4-1 pixel. Τα 12 GB ram είναι όντως μακρετιστικο. Ναι θα ήταν πολύ ωραίο αλλά αν άλλαζαν το design θα ήταν παραπάνω $$. Αν θες καινούριο design πας στο 11 το κανονικό. Δεν το βγάζει για να κλέψει πωλήσεις από το 11 αλλά για να πιάσει ένα κοινό που θέλει πιο φτηνό iPhone και δεν τους νοιάζει να έχουν fancy οθόνες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάμεσά μας όσο και να μην θες να το πιστέψεις! Και θα φανεί και στις πωλήσεις εν τέλει! Οι φωτογραφίες πλέον είναι software και δεν θεωρώ ότι το 4-1 pixel θα λύσει κάποιο πρόβλημα. Το pixel 5 θα είναι πάλι ο βασιλιάς των φωτογραφιών και το iPhone των βίντεο. Το 5G είναι μόνο marketing αυτή την στιγμή. Είμαστε 2 χρόνια μακριά τουλάχιστον.
Xviper13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, stafaf είπε Γραφικός είναι αυτός που κάνει επίθεση και ακυρώνει κάτι που το έχει δει μόνο στις προθήκες των καταστημάτων και χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους ως «πρόβατα» χωρίς να τους ξέρει καν. Χρησιμοποιώντας τους πελάτες ως alpha testers? Έξυπνη τακτική. Νομίζω αυτό γινόταν και θα γίνεται πάντα σε ότι έχει να κάνει με κάτι νέο... Ακόμα και σε φάρμακα δεν γίνεται κάτι τέτοιο και έχει στοιχίσει ζωές; Για τα beta των κινητών θα καιγόμαστε;
chris_g92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ναι θα ήταν πολύ ωραίο αλλά αν άλλαζαν το design θα ήταν παραπάνω $$. Αν θες καινούριο design πας στο 11 το κανονικό. Δεν το βγάζει για να κλέψει πωλήσεις από το 11 αλλά για να πιάσει ένα κοινό που θέλει πιο φτηνό iPhone και δεν τους νοιάζει να έχουν fancy οθόνες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάμεσά μας όσο και να μην θες να το πιστέψεις! Και θα φανεί και στις πωλήσεις εν τέλει! Οι φωτογραφίες πλέον είναι software και δεν θεωρώ ότι το 4-1 pixel θα λύσει κάποιο πρόβλημα. Το pixel 5 θα είναι πάλι ο βασιλιάς των φωτογραφιών και το iPhone των βίντεο. Το 5G είναι μόνο marketing αυτή την στιγμή. Είμαστε 2 χρόνια μακριά τουλάχιστον. Συμφωνούμε απλά θεωρώ ότι αν είναι να δώσεις το 1κ πας σε iPhone. Αν θες κάτι πιο οικονομικό είναι πιστεύω καλύτερη επιλογή να πας σε Android παρά σε οικονομικό iPhone. Αυτά 😂
KostasKri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, kallair είπε Bρε αγορι μου, εκτος κ αν εισαι μετοχος της apple (μακαρι να ημασταν) για ποιον λογο να δικαιολογω την υπερ-κοστολογηση της apple και τις τακτικες της; Εγω σαν καταναλωτης βλεπω και κρινω το καθε προιον ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ. Αυτο παντως ειναι ευσημο για την apple. εχει καταφερει να περασει την νοοτροπια στον αγοραστικο κοινο της να συμπεριφερεται κ να την δικαιολογει, σαν να ειναι μετοχος της. Εγω τακτικες σαν το throttling δεν θα τις δικαιολογησω σαν "καλα εκανε κ το εβαλε". Παντα υπαρχει το σεναριο "τους πιεζουμε εμμεσα να αναβαθμισουν". κ στο σας δινω κουτσουρεμενο hardware τοσο-οσο να λειτουργει σωστα, δεν θα το δικαιολογησω με αποψη μετοχου. το κανει ξεκαθαρα για να βελτιστοποιησει το κερδος καθαρα. Δεν χρειάζεσαι να είσαι μέτοχος για να χεις κοινή λογική για το πως λειτουργούν κάποια πράγματα. Εγώ φίλε μου ξέρω ότι από μεριά καταναλωτή, το iPhone 6s και 6s Plus που χουν ο θείος και ο πατέρας μου παίζουν τούμπανα με latest software και ας είναι throttled λόγω μπαταρίας. Και όπως φημολογείται, ίσως πάρουν ΚΑΙ iOS14! Δεν μπορώ να πω το ίδιο για καμία άλλη συσκευή που βγήκε το 2015. Εσύ μπορείς να βλέπεις ότι το ποτήρι είναι μισοάδειο και να νομίζεις ότι οι πάντες προσπαθούν να σε κλέψουν. Προφανώς ο απώτερος σκοπός μιας εταιρίας θα ήταν να πουλήσει, αλλά αν η συγκεκριμένη ήθελε να σε αναγκάσει να αγοράσεις νέες συσκευές δεν θα υποστήριζε 5 και 6 χρόνια με αναβαθμίσεις τις συσκευές τις. Και αυτό είναι γεγονός, εσύ πίστευε σε θεωρίες συνωμοσίας. Μόλις τώρα, chris_g92 είπε Συμφωνούμε απλά θεωρώ ότι αν είναι να δώσεις το 1κ πας σε iPhone. Αν θες κάτι πιο οικονομικό είναι πιστεύω καλύτερη επιλογή να πας σε Android παρά σε οικονομικό iPhone. Αυτά 😂 Κάποιος που έχει επενδύσει λίγο παραπάνω στο οικοσύστημα της Apple είναι δύσκολο να φύγει, οπότε αυτό που λες ναι μεν ισχύει ως ένα βαθμό αλλά όχι για όλους 3 1
vagman81 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Σίγουρα μια αξιόλογη πρόταση για κάποιον που θέλει να μπει στον κόσμο του iOS σε λογική τιμή. Για τους “μυημένους“ δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο... ίσως εάν κάποιος θέλει να αλλάξει το iphone 6 του και δεν θέλει το 11 pro. Αμφιβάλλω για το αν το design θα είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την "ενημέρωση" του άρθρου, την είδε κανείς ή θα συνεχίσετε να τσακώνεστε για το "υποτιθέμενο" SE 2;; 😂 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
Vagus. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Απο το 11 στο 9, ειναι μια οπισθοδρομηση και φαίνεται. Συσκευή αλλης εποχης. Παλιας.
mimits Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ποιά είναι η χρησιμότητα των μεγάλων bezels;Θα έχει stereo speakers;Αν όχι, θα αφήνεις πάνω τον καφέ και το τασάκι. 😆 Η καλύτερη υλοποίηση θα ήταν 5" με τουλάχιστον 85% screen to body ratio.Κάτω απο 5" κουράζονται τα μάτια στο διάβασμα.Γιατί έχετε κολλήσει κάποιοι στις 4.7"; Γιατι είναι μικρότεροι απο εσένα(κι εμένα);😄
vabill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Αλλάξτε τον τίτλο τότε, όπως κάνετε σε άλλα άρθρα. Όχι να διαβάσουμε, να δούμε το βίντεο και στο τέλος να φάμε το κ@λ$δ@χτ$λο... Ζείτε στα favorites των browser μας για κάποιο λόγο. Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε, να σταματήσουν πλεον οι ερασιτεχνισμοί και τα κακά practice άλλων σελίδων. 1
Superuser3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, stafaf είπε Γραφικός είναι αυτός που κάνει επίθεση και ακυρώνει κάτι που το έχει δει μόνο στις προθήκες των καταστημάτων και χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους ως «πρόβατα» χωρίς να τους ξέρει καν. γραφικός Ο τύπος περίπτωση που είναι λίγο στον κόσμο του, λίγο ψώνιο, δεν έχει υπόψη του τι είναι νορμάλ και δεν ξέρει ότι έχει ξεπεράσει κάποιο όριο. Συνήθως ξεχωρίζει στο πλήθος και είναι αναγνωρίσιμος και «ξεφωνημένος» μέσα σε κάποια κοινότητα. Κάποιοι από αυτούς είναι γνωστοί και σαν «τρελοί του χωριού». https://www.slang.gr/lemma/3497-grafikos προσπαθούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σ' ένα άρθρο και δεν μπορούμε από αυτά που γράφετε μόνιμα κάποιοι Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Superuser3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα