Racerr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα απο χθες το forza δεν μπαινει στο μενου δηλαδη ανοιγω το παιχνιδι και κλεινει μετα απο καποια δευτερολεπτα να διαγραψω και να το ξανακατεβασω?
Racerr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Βγάζει κάποιο σφάλμα; οχι τιποτα απλα με πεταει στο home δεν φορτωνει
VyronPeristeri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μου το κανει καμια φορα οταν θελει update. Πηγαινε στα downloads μηπως θελει να κανει update.
Racerr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Μου το κανει καμια φορα οταν θελει update. Πηγαινε στα downloads μηπως θελει να κανει update. δεν υπαρχει update το τσεκαρα απο χθες ξαφνικα το κανει
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Έβγαλε σήμερα update πάντως. Στα 230mb αν θυμάμαι καλά
bad_freddy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Racerr είπε καλησπερα απο χθες το forza δεν μπαινει στο μενου δηλαδη ανοιγω το παιχνιδι και κλεινει μετα απο καποια δευτερολεπτα να διαγραψω και να το ξανακατεβασω? Ελα κι εμένα μου το έκανε πήγαινε στα audio settings, τέρμα δεξία και άλλαξε το surround απο Windows Sonic/Dolby Atmos στο απλό stereo uncompressed και θα φτιάξει.
Racerr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, bad_freddy είπε Ελα κι εμένα μου το έκανε πήγαινε στα audio settings, τέρμα δεξία και άλλαξε το surround απο Windows Sonic/Dolby Atmos στο απλό stereo uncompressed και θα φτιάξει. τωρα ξανακατεβαινει οχι ρε φιλε αλλα το audio που κολλαει ομως
bad_freddy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, Racerr είπε τωρα ξανακατεβαινει οχι ρε φιλε αλλα το audio που κολλαει ομως Ε τι να σου κάνω, κοντά 20 ώρες πριν στο είπα... Την λύση την διάβασα στο reddit και επιτόπου έφτιαξε για μένα, απο οτι βλέπω και για τους υπόλοιπους. Προφανώς το τελευταίο update κάτι χάλασε...
Racerr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Ε τι να σου κάνω, κοντά 20 ώρες πριν στο είπα... Την λύση την διάβασα στο reddit και επιτόπου έφτιαξε για μένα, απο οτι βλέπω και για τους υπόλοιπους. Προφανώς το τελευταίο update κάτι χάλασε... θα το εχω στα υποψιν μου απο δω και περα σ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα