asemnos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, christos4 είπε στο λινκ που έχεις βάλει, κάποιος απαντάει ότι πρέπει να έχεις samsung κινητό για να εμφανιστεί η εφαρμογή στο ρολόι. και σε εμένα που έχω xiaomi δεν εμφανίζεται. μπορείς όμως να στείλεις sms μέσω των επαφών (επιλέγεις επαφή και μετά πατάς το εικονίδιο του μηνύματος). δεν μπορείς να διαβάσεις παλιά sms όμως.. με βάση τα παραπάνω, έχεις samsung κινητό; Ναι, το S10+.
prophil1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, christos4 είπε στο λινκ που έχεις βάλει, κάποιος απαντάει ότι πρέπει να έχεις samsung κινητό για να εμφανιστεί η εφαρμογή στο ρολόι. και σε εμένα που έχω xiaomi δεν εμφανίζεται. μπορείς όμως να στείλεις sms μέσω των επαφών (επιλέγεις επαφή και μετά πατάς το εικονίδιο του μηνύματος). δεν μπορείς να διαβάσεις παλιά sms όμως.. με βάση τα παραπάνω, έχεις samsung κινητό; έχω iphone κινητό 21 ώρες πριν, christos4 είπε στο λινκ που έχεις βάλει, κάποιος απαντάει ότι πρέπει να έχεις samsung κινητό για να εμφανιστεί η εφαρμογή στο ρολόι. και σε εμένα που έχω xiaomi δεν εμφανίζεται. μπορείς όμως να στείλεις sms μέσω των επαφών (επιλέγεις επαφή και μετά πατάς το εικονίδιο του μηνύματος). δεν μπορείς να διαβάσεις παλιά sms όμως.. με βάση τα παραπάνω, έχεις samsung κινητό; Στις 24/2/2020 στις 9:39 ΠΜ, asemnos είπε Καλημερα φιλε μου, Καλοριζικο, να το ευχαριστηθεις. Εχει κανει τις ενημερωσεις το ρολοι; Στο δικο μου απ'οτι θυμαμαι, απλα μου ζητησαν δικαιωματα οι εφαρμογες και δουλεψαν τα παντα με την πρωτη. Δεν εκανα κατι ιδιαιτερο. Μηπως ειναι θεμα ios; Τι κινητό έχεις? @christos4 καλησπέρα Εμένα στις επαφές δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο για να στείλω sms 21 ώρες πριν, asemnos είπε Ναι, το S10+. είναι samsung για αυτό... Εμένα στις επαφές δεν μου έχει το εικονίδιο ότι μπορώ να στείλω μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει?
christos4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με το ios τότε.. Ίσως κάποιος που να έχει iPhone και το ρολόι (ή κάποιο άλλο tizen ρολόι) να μπορεί να το επιβεβαιώσει..
prophil1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, christos4 είπε Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με το ios τότε.. Ίσως κάποιος που να έχει iPhone και το ρολόι (ή κάποιο άλλο tizen ρολόι) να μπορεί να το επιβεβαιώσει.. Σε ευχαριστώ @christos4
GT-MAN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 καλημερα, τελικα ειναι και τα δυο συμβατα με iphone? επισης, το samsung τι διαφορες εχει τελικα απο το αντιστοιχο huawei smart gt 2?
prophil1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 To Samsung Galaxy Active 2 είναι συμβατό με iphone. Μπορείς να δεχθείς και κάνεις κλήσεις από και προς το κινητό. Μπορείς να διαβάσεις στο ρολοι τα sms που λαμβάνεις, τα μηνύματα στο viber, τα email κτλ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να απαντήσεις από το ρολόι σε κανένα από τα παραπάνω (τα sms , τα μηνύματα στο viber, τα email κτλ)
panos0100 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, ειδα ενα smartwatch https://www.skroutz.gr/s/24357332/Haylou-LS02-48mm-Μαύρο.html αυτό συγκεκριμένα, γίνεται το θέλω για μέτρηση βημάτων και καρδιακούς παλμούς, δεν με ενδιαφέρει να είναι σαν τηλέφωνο, επειδή η εφαρμογή που εχει είναι αυτή εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liesheng.haylou&hl=en&gl=US βλέπω πολλά σχολεια που λένε ότι αποσυνδέεται συνέχεια ή δεν μπορούν να συνδεθούν. Τώρα αμα δεν συνδεθεί με την εφαρμογή δεν λειτουργεί καθόλου; τα βήματα και την απόσταση τα κραταει σε κάποια μνήμη ή πρέπει να είναι και η εφαρμογή μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα