Προς το περιεχόμενο

LG OLED BX/CX/EX/WX 2020 thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Είπα να φτιάξω ένα topic για ότι νέο υπάρχει  στις  ανερχόμενες  LG oled που θα κυκλοφορησουν φέτος (2020).

Προσωπικά περιμένω πως και πως την CX 48αρα για να μπει στο pc  gaming γραφείο μου. 

• Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, Acmilangr2 said:

Προσωπικά περιμένω πως και πως την CX 48αρα για να μπει στο pc  gaming γραφείο μου. 

Μακάρι να πέσει κάτω από 1000ρικο στην BF...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Καλησπέρα! 

Είπα να φτιάξω ένα topic για ότι νέο υπάρχει  στις  ανερχόμενες  LG oled που θα κυκλοφορησουν φέτος (2020).

φιλε κι εγω αυτο σκεφτομαι με την 48ρα αλλα ισως ειναι πολυ μεγαλη. εσυ, τι γραφειο εχεις?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

OLED και gaming τελικά πάνε μαζί;

Αν είσαι λίγο προσεκτικός ναι.

Δεν νομίζω να είναι και πολύ δυσκολο κάθε 3 ώρες να κλείνει για 10 λεπτά

2 ώρες πριν, Lumini είπε

φιλε κι εγω αυτο σκεφτομαι με την 48ρα αλλα ισως ειναι πολυ μεγαλη. εσυ, τι γραφειο εχεις?

Εγώ φτιάχνω ένα setup (αύριο έρχεται το γραφείο) που θα περιλαμβάνει και την TV και monitor. Θα έχω main την οθόνη και σε gaming θα ανοίγω την TV

3 ώρες πριν, ThReSh είπε

Μακάρι να πέσει κάτω από 1000ρικο στην BF...

Η 48αρα πιστεύω θα έχει 1000-1200ευρώ

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν είσαι λίγο προσεκτικός ναι.

Δεν νομίζω να είναι και πολύ δυσκολο κάθε 3 ώρες να κλείνει για 10 λεπτά

Εγώ φτιάχνω ένα setup (αύριο έρχεται το γραφείο) που θα περιλαμβάνει και την TV και monitor. Θα έχω main την οθόνη και σε gaming θα ανοίγω την TV

Η 48αρα πιστεύω θα έχει 1000-1200ευρώ

Ρε συ περιέγραψε μου το σεταπ αν μπορείς , θα είναι η τβ πανω ακριβώς απτο μόνιτορ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lumini είπε

Ρε συ περιέγραψε μου το σεταπ αν μπορείς , θα είναι η τβ πανω ακριβώς απτο μόνιτορ?

Οχι, θα είναι γραφείο γωνία, ευθεία θα έχω την οθόνη και δεξιά θα έχω την tv. 

• Super Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, abAeterno said:

Η CX είναι ο αντικατάστασης της c9? Κάπου διάβασα δεν θα έχει hdr+

Ναι, CX= C10 😛

Ούτε η C9 έχει HDR10+, με Dolby Vision είναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι, CX= C10 😛

Ούτε η C9 έχει HDR10+, με Dolby Vision είναι.

Διάβασα για την cx και δείχνει τέλια. Σκεφτούν να πάρω την c9 γιατί είναι τρομερή tv και δεν αναφέρονται ουτε burn in προβλήματα ουτε κάτι αρνητικό. Ισα ίσα όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αλλα μάλλον θα περιμένω την cx δείχνει ακομα καλύτερη. Και σίγουρα θα έχει ακομα καλύτερη τεχνολογία απο την ήδη τρομερή c9. Έτσι και αλλιώς δεν αλλάζω συχνά tv. Με μια c9 η cx θα είμαι καλυμμένος για 7 χρόνια. 

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.
Στις 20/2/2020 στις 7:56 ΜΜ, abAeterno είπε

Διάβασα για την cx και δείχνει τέλια. Σκεφτούν να πάρω την c9 γιατί είναι τρομερή tv και δεν αναφέρονται ουτε burn in προβλήματα ουτε κάτι αρνητικό. Ισα ίσα όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αλλα μάλλον θα περιμένω την cx δείχνει ακομα καλύτερη. Και σίγουρα θα έχει ακομα καλύτερη τεχνολογία απο την ήδη τρομερή c9. Έτσι και αλλιώς δεν αλλάζω συχνά tv. Με μια c9 η cx θα είμαι καλυμμένος για 7 χρόνια. 

ειναι καθαρα θεμα χρηματων. Τωρα η с9 65 εχει 2000. Το καινουργιο μοντελο θα ξεκινησει απο 3000 σιγουρα, το θεμα ειναι τα αξιζει? δε νομιζω

Δημοσ.

Πέρα απο τον νέο επεξεργαστή τι παραπάνω φέρνει η σειρά BX σε σχέση με την B9? Έχω βρεί στα 1000 ευρώ την 55b9 αλλά το σκέφτομαι μήπως περιμένω για τις φετινές.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papadakn είπε

Πέρα απο τον νέο επεξεργαστή τι παραπάνω φέρνει η σειρά BX σε σχέση με την B9? Έχω βρεί στα 1000 ευρώ την 55b9 αλλά το σκέφτομαι μήπως περιμένω για τις φετινές.

Μία διαφορά είναι ότι σε 120hz με Freesync/Gsync θέλει hdmi 2.1 ενώ η CX το κάνει αυτό και με hdmi 2.0.  Όταν θα βγούν οι hdmi 2.1 gpu δεν θα διαφέρουν σε αυτό το κομμάτι

Άλλες διαφορές θα είναι μικρές απο ότι φαίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...