george0083 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Πήγα στη Peugeot σήμερα και είδα το 508 το ξέρω δεν είναι suv αλλά τεράστιο σε χώρους άνετο. Δείχνει πολύ ποιοτικό. Ποια η γνώμη σας
Ioannisto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Θα προτεινα να βαλεις προταιρετοτητες, γτ τελειο αυτοκινητο δεν υπαρχει. Πρωτα οριζεις το budget, ποσα διαθετεις. Μετα κατα σειρα, τι ειναι πιο σημαντικο για σενα. Πχ. εχεις μικρα παιδια;; θελεις χωρους κ ασφαλεια. Εισαι φιλος της σπορ οδηγησης;; θελεις κρατημα κ επιδοσεις. Εισαι τυπος που του αρεσουν τα premium αυτοκινητα;; πας μονο σε mercedes, bmw, audi, volvo με αυτη τη σειρα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, george0083 είπε Πήγα στη Peugeot σήμερα και είδα το 508 το ξέρω δεν είναι suv αλλά τεράστιο σε χώρους άνετο. Δείχνει πολύ ποιοτικό. Ποια η γνώμη σας Πως σε sedan/fastback παιρνεις πολύ περισσότερο αμάξι με τα ίδια λεφτά συγκριτικά με το SUV. Απλά δεν είναι πουλ μουρ και δε καβαλάς πεζοδρόμια...
Haldol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πως σε sedan/fastback παιρνεις πολύ περισσότερο αμάξι με τα ίδια λεφτά συγκριτικά με το SUV. Απλά δεν είναι πουλ μουρ και δε καβαλάς πεζοδρόμια... Κι αν δε σ' αρέσουν τα sedan; Προσωπικά π.χ απεχθάνομαι τα μακρύκωλα αμάξια, οπότε πριν αγοράσω, κοιτούσα αποκλειστικά σε hatchback ή SUV. Δεν είναι όλα μαύρα ή άσπρα στον κόσμο, όπως και τα SUV δεν είναι αποκλειστικά για "πουλ μουρ" και πεζοδρόμια.
kostasgr78 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Ό,τι και να πάρεις, ούτε κατά διάνοια πλέον κάτι μη υβριδικό, ειδικά σε SUV σε αυτή την τιμή.
george0083 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μα δεν υπάρχει υβριδικό σε αυτή την τιμή για τις διαστάσεις και χώρους που θέλω. Το μάξιμουμ είναι τα 35. Θέλω να είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται και να έχει ήσυχη καμπίνα στα ταξίδια να είναι αποστειρωμενη. Το δεύτερο μέχρι στιγμής μόνο στο C5 aircross το έχω βρει. Το αυτόματο πετρέλαιο full extra με ηλεκτρονικό πορτμπαγκάζ κάνει ακριβώς τόσο. Το θέμα αξιοπιστίας και μεταπωλητικης αξίας με προβληματίζει
imr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, george0083 είπε Μα δεν υπάρχει υβριδικό σε αυτή την τιμή για τις διαστάσεις και χώρους που θέλω. Το μάξιμουμ είναι τα 35. Θέλω να είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται και να έχει ήσυχη καμπίνα στα ταξίδια να είναι αποστειρωμενη. Το δεύτερο μέχρι στιγμής μόνο στο C5 aircross το έχω βρει. Το αυτόματο πετρέλαιο full extra με ηλεκτρονικό πορτμπαγκάζ κάνει ακριβώς τόσο. Το θέμα αξιοπιστίας και μεταπωλητικης αξίας με προβληματίζει Αν Σε απασχολει η μεταπωλητικη αξια μην κοιτας για καινουργιο Εφοσον κρατησεις το αυτοκινητο 10 χρονια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα στην μεταπωληση
djuan1988 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στην αξιοπιστία δε θα έχεις θέμα, τουλάχιστον όχι χειρότερη από το να αγόραζες κάποιο γερμανικό. Για το αντίστοιχομε το C5 DS7 τι τιμή σου έχουν δώσει;
george0083 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στο C5 aircross πετρέλαιο αυτόματο 34.500 shine με ηλεκτρική πόρτα πορτμπαγκάζ όπως θέλω δλδ DS7 βενζίνη 35500 με πολύ καλό εξοπλισμό
kostasgr78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, george0083 είπε Μα δεν υπάρχει υβριδικό σε αυτή την τιμή για τις διαστάσεις και χώρους που θέλω. Το μάξιμουμ είναι τα 35. Θέλω να είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται και να έχει ήσυχη καμπίνα στα ταξίδια να είναι αποστειρωμενη. Το δεύτερο μέχρι στιγμής μόνο στο C5 aircross το έχω βρει. Το αυτόματο πετρέλαιο full extra με ηλεκτρονικό πορτμπαγκάζ κάνει ακριβώς τόσο. Το θέμα αξιοπιστίας και μεταπωλητικης αξίας με προβληματίζει Π.χ. το Tucson δεν σού κάνει σε χώρους;
george0083 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά έγινε παραγγελία το C5 aircross πετρελαίου αυτόματο με ηλιοροφή και ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ. Μου έκανα πολύ καλή τιμή σχετικά αφού η ηλιοροφή ήρθε σχεδόν δώρο. Ευχαριστώ πολύ Τα νεώτερα σε 3 μήνες που θα το έχω στα χέρια μου 4
djuan1988 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Το είδα εχθές μονόχρωμο (γκρι - ασημί) και ήταν ωραιότατο και επιβλητικό. Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς.
barimagas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Πολυ τουμπανο επιλογη, να το χαρεις και καλοταξιδο. Ατσακαλωτος θα βγαινεις.
george0083 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Η παραγγελία έγινε σε μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες στην shine έκδοση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα