Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Φανταζομαι οτι δεν το εχει διατυπωσει σωστα και εννοει οτι το ενα hdmi θα παει στην οθονη του οπως παει ηδη και το 2ο στην τηλεοραση. Πανω σε αυτη την υποθεση απαντησα.
Kindynoz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Φανταζομαι οτι δεν το εχει διατυπωσει σωστα και εννοει οτι το ενα hdmi θα παει στην οθονη του οπως παει ηδη και το 2ο στην τηλεοραση. Πανω σε αυτη την υποθεση απαντησα. Current graphic cards do not support HDMI v2.0 specification, it is required to use two HDMI v1.4 output to support Ultra HD resolution - 4096x2160@60Hz Διάβασα αυτό στο site της gpu gigabyte που έχω. 1. Συνδεσα 2 καλώδια hdmi από την καρτα στην τηλεόραση και επέλεξα ανάλυση και στις δυο οθόνες των windows 3840 x 2160 @ 60 hz. Τα αποτελέσματα και στα δυο display είναι 3840 χ 2160 @ 60hz , 8-bit depth , color format YCbCr420, Color space : SDR. Γίνεται κάτι καλύτερο ? Έχω επιλέξει στην τηλεόραση ενδυναμωμενη μορφη HDMI για 4.2.2. 2. Επίσης το media player της τηλεορασης δεν παίζει τους ελλ. υπότιτλους απο ταινιες σκληρου και βγαζει αλαμπου/ζικα. υπάρχει καμμια λύση? Ευχαριστώ πολύ
elpenor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Kindynoz είπε 2. Επίσης το media player της τηλεορασης δεν παίζει τους ελλ. υπότιτλους απο ταινιες σκληρου και βγαζει αλαμπου/ζικα. υπάρχει καμμια λύση? Ευχαριστώ πολύ Πρώτα δοκίμασε να μετατρέψεις τον υπότιτλο σε UTF8, το ποιο πιθανό είναι ότι θα το υποστηρίζει και θα τον δείξει κανονικά. Στην πολύ μικρή περίπτωση που αυτό δεν δουλέψει βάλε τον υπότιτλο με greek encoding ( ISO 8859-7 ή Windows 1253) και βρες από το menu της τηλεόρασης επιλογή για greek encoding σε subtitles. 1 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, elpenor είπε Πρώτα δοκίμασε να μετατρέψεις τον υπότιτλο σε UTF8, το ποιο πιθανό είναι ότι θα το υποστηρίζει και θα τον δείξει κανονικά. Στην πολύ μικρή περίπτωση που αυτό δεν δουλέψει βάλε τον υπότιτλο με greek encoding ( ISO 8859-7 ή Windows 1253) και βρες από το menu της τηλεόρασης επιλογή για greek encoding σε subtitles. ειχα κι εγω αυτο το θεμα με τους υποτιτλους, αλλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση το firmware στο τελευταιο, δεν μου το ξαναεκανε. βεβαια δεν δοκιμασα τους ιδιους υποτιτλους απο τις παλιες ταινιες, οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εφτιαξε απο αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις