Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Ετσι απο περιεργεια, πηρα το στικακι με την ταινια που ειχε ασυμβατοτητα και δεν επαιζε, στην 6100 μου, και πηγα στο mediamarkt να την δοκιμασω στην 7100 και παλι δεν επαιξε ουτε σε αυτην. Θα το δωσω και στον κολλητο μου που εχει samsung, ωστε να δω αν φταιε το player γενικα της hisense.
akishellas1979 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 ναι το ειδα μετα οτι μιλαει για αλλο μοντελο ΠΙΟ ΜΕΤΑ ,το θεμα ειναι πως πραγματικα η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι αψογη κ θα το πω αλλη μια φορα ,πολυ καλο μαυρο πολυ γρηγορο χειρισμο,την κρατησα λιγο κ την εδωσα σε συγγενικο μου προσωπο κ αν εχει βγαλει firmware update (διοτι ακομα δεν το εχω ψαξει) θα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι ειχε φτιαξει να παω να το περασω . εν ολιγης εοφον αυτο ειναι το φτηνο της μοντελο εχει πολυ καλες προοπτικες .
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, akishellas1979 είπε ναι το ειδα μετα οτι μιλαει για αλλο μοντελο ΠΙΟ ΜΕΤΑ ,το θεμα ειναι πως πραγματικα η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι αψογη κ θα το πω αλλη μια φορα ,πολυ καλο μαυρο πολυ γρηγορο χειρισμο,την κρατησα λιγο κ την εδωσα σε συγγενικο μου προσωπο κ αν εχει βγαλει firmware update (διοτι ακομα δεν το εχω ψαξει) θα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι ειχε φτιαξει να παω να το περασω . εν ολιγης εοφον αυτο ειναι το φτηνο της μοντελο εχει πολυ καλες προοπτικες . Δεν αναφερει τι αλλαγες εχει κανει στο firmware εγω απλα εγραψα τι παρατηρησα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Παρέλαβε και ο θείος μου. Την στήσαμε. Τραγικό upscale στο digea (ευτυχώς δεν καταλαβαίνει ο θείος) όπως και ο ίδιος ο player σε ταινία 1080, το 1 mkv το έπαιζε με σπασίματα, το άλλο καθόλου. Το video streaming ήταν κομπλέ. Όπως και τραγικές οι γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα το panel είναι ένα τυπικό φθηνό panel που μπορεί να ικανοποιήσει κάποιον που δεν έχει συνηθίσει σε αρκετά καλύτερης ποιότητας. Πολύ καλό για 300€ σε 55 ιντσες 4Κ θα έλεγα. Με τα καλά και τα κακά του είναι μια καλή αγορά στα 300€ για κάποιον που θέλει τα βασικά.
akishellas1979 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Παρέλαβε και ο θείος μου. Την στήσαμε. Τραγικό upscale στο digea (ευτυχώς δεν καταλαβαίνει ο θείος) όπως και ο ίδιος ο player σε ταινία 1080, το 1 mkv το έπαιζε με σπασίματα, το άλλο καθόλου. Το video streaming ήταν κομπλέ. Όπως και τραγικές οι γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα το panel είναι ένα τυπικό φθηνό panel που μπορεί να ικανοποιήσει κάποιον που δεν έχει συνηθίσει σε αρκετά καλύτερης ποιότητας. Πολύ καλό για 300€ σε 55 ιντσες 4Κ θα έλεγα. Με τα καλά και τα κακά του είναι μια καλή αγορά στα 300€ για κάποιον που θέλει τα βασικά. Είναι εύκολο να μου πεις ποια τηλεόραση έχεις κ χρησιμοποιείς κ τη συγκρίνεις; διότι με μια Samsung που έχω στο δικό μου σπίτι κ όχι μέτριο μοντέλο αλλά όχι και καινούργιο τα πήγαινε αρκετά καλά.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Είναι εύκολο να μου πεις ποια τηλεόραση έχεις κ χρησιμοποιείς κ τη συγκρίνεις; διότι με μια Samsung που έχω στο δικό μου σπίτι κ όχι μέτριο μοντέλο αλλά όχι και καινούργιο τα πήγαινε αρκετά καλά. Καλά η δική μου είχε και 3πλη+ τιμή (Samsung 65q70r), δεν έχει νόημα. Σε σχέση με μια sharp (ίδια specs) που είχε παίξει bf από Κωτσόβολο στα 300-310 (έμμεσα με επιστροφή) που πήγε επίσης σε συγγενή, η sharp είναι ανώτερη σε όλα πλην του ήχου που είναι ψιλοχαλι της sharp. Εδώ το είχα βρει και εκείνο το deal νομίζω. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλά η δική μου είχε και 3πλη+ τιμή (Samsung 65q70r), δεν έχει νόημα. Σε σχέση με μια sharp (ίδια specs) που είχε παίξει bf από Κωτσόβολο στα 300-310 (έμμεσα με επιστροφή) που πήγε επίσης σε συγγενή, η sharp είναι ανώτερη σε όλα πλην του ήχου που είναι ψιλοχαλι της sharp. Εδώ το είχα βρει και εκείνο το deal νομίζω. Καλα, αν ειναι χειροτερη απο την κακη σαρπ, σημαινει οτι ειναι πολυ κακη!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Καλα, αν ειναι χειροτερη απο την κακη σαρπ, σημαινει οτι ειναι πολυ κακη! Αν θες κάτι καλύτερο θες ένα 100αρικο ακόμα για decent τηλεόραση, ήτοι +33%. Νταξει αν έχεις δώσει 350€ για PS4 pro και δίνεις 200€ το χρόνο για movie streaming services μη την πάρεις. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο. Αλλά αν βάζεις καμία ταινιουλα που και που και καμιά σειρουλα χαλαρά, χωρίς να έχεις απαιτήσεις μια χαρά είναι τα 300€ για το μέγεθος της.
BoullyBoy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Αγαπητέ πελάτη, Η παραγγελία σου με αριθμό 2088xxxx που καταχωρήθηκε στις 19 Φεβ 2020, πετάει για να έρθει στα χέρια σου.
stroumfita2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Χαίρομαι που με επιβεβαιώνουν και άλλοι με άλλες φτηνές μάρκες που έλεγα ότι η F&u που τη συγκρινόμενα ήταν καλύτερη σε εικόνα και σε κατασκευή. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, BoullyBoy είπε Αγαπητέ πελάτη, Η παραγγελία σου με αριθμό 2088xxxx που καταχωρήθηκε στις 19 Φεβ 2020, πετάει για να έρθει στα χέρια σου. Πεταει; Απο που στην στελνουν; Απολυμανση για Κορονοϊο πρωτα! Μαγαζι; ΜΜ;
BoullyBoy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Πεταει; Απο που στην στελνουν; Απολυμανση για Κορονοϊο πρωτα! Μαγαζι; ΜΜ; Παραγγελία απο το τοπικ το μαγαζί. Αντικαταβολή και Τιμολόγιο. Σήμερα μου ήρθε αυτό το μαιλ. αυριο λογικά θα την έχω.
Kindynoz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Περιμένω κι εγώ σήμερα παραλαβή και απολύμανση 🤪 Ερώτηση 1 : Θέλω να συνδέσω ένα pc που έχει μια gtx 750 2gb, η οποία έχει hdmi ports 1.4. Οπότε χρησιμοποιώ 2 καλώδια hdmi 1.4 για 60hz και συνδέω στην τηλεόραση στα HDMI 1 και HDMI 2 ? Ερώτηση 2 : Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να λειτουργήσει με διπλο HDMI 1.4 ? Ερώτηση 3 : Γνωρίζει επίσης κανείς αν σε μηχάνημα Core 2 Quad Q8300 με 4giga ram και την GTX 750 2gb ddr5 θα βλέπω καμία ταινία 4κ και streaming ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Kindynoz είπε 1. Ναι. Αλλα να ξερεις οτι δεν εχεις 4.4.4 στα 4Κ/60Ηz με 1.4, θες HDMI 2.0. Θα εχεις ομως 4.2.2 στα 4Κ 60Hz 2. Οχι 3. Ναι, αλλα οχι αν ειναι HEVC το αρχειο σου, θα σερνεται. Απο τις 750 μονο η SE λενε οτι εχει HEVC decoding support. 2 1
Doubt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Kindynoz είπε Ερώτηση 1 : Θέλω να συνδέσω ένα pc που έχει μια gtx 750 2gb, η οποία έχει hdmi ports 1.4. Οπότε χρησιμοποιώ 2 καλώδια hdmi 1.4 για 60hz και συνδέω στην τηλεόραση στα HDMI 1 και HDMI 2 ? Ερώτηση 2 : Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να λειτουργήσει με διπλο HDMI 1.4 ? 2 ώρες πριν, matrixxx είπε 1. Ναι. Αλλα να ξερεις οτι δεν εχεις 4.4.4 στα 4Κ/60Ηz με 1.4, θες HDMI 2.0. Θα εχεις ομως 4.2.2 στα 4Κ 60Hz 2. Οχι Γίνεται αυτό;;; Και όποια θύρα και να επιλέξει από τις 2 θα δείχνει το ίδιο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις