arxyat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω έναν hdd 2terra ο οποίος περιέχει το λειτουργικό.. Τον έχω κάνει partition σε 235gb και το υπόλοιπο σε ένα ακόμα.. Υπάρχει και ένα ακόμα μικρό partition περίπου 4gb που περιέχει δεδομένα recovery από το laptop... Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιο δωρεάν πρόγραμμα μπορώ να κάνω κλονο των 2 partition (235+4) στον ssd και ταυτόχρονα το λειτουργικό να είναι έτοιμο για χρήση?? Ευχαριστώ..
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Macrium Reflect free Acronis bootable iso Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από villasg
papp0us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Χθες το έκανα με το πρώτο, δούλεψε άψογα, Macrium και απο μένα
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, villasg είπε Macrium Reflect free οδηγιες στο 2:56 και μετα Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από villasg
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, arxyat είπε να κάνω κλονο των 2 partition (235+4) στον ssd και ταυτόχρονα το λειτουργικό να είναι έτοιμο για χρήση?? Δεν φτάνουν μόνο αυτά. Θέλεις και ένα κρυφό partition που είναι στην αρχή του δίσκο με 100MB και περιλαμβάνει τον boot σύστημα. Χωρίς αυτό δεν μπουτάρει. Επίσης το recovery τζάμπα θα το πάρεις. Δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα