HELDEEP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας αναζηταω εναν εσωτερικο δισκο για αποθηκευση στα 8ΤΒ .εχω τεραστιο ογκο αρχειων στο λαπτοπ μου που περιλαβανονται σειρες , ταινιες και μουσικες συλλόγες ,,,, υπαρχουν αξιολογες προτασεις; πια μοντελα απο σκληρους δισκους θεωρειται κορυφαια; για αποθηκευση και αξιοπιστα Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από HELDEEP 1
James Button Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Western Digital Red NAS 8TB οτι πρέπει για αποθήκευση.
HELDEEP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, James Button είπε Western Digital Red NAS 8TB οτι πρέπει για αποθήκευση. O Western Digital Red NAS 8TB ειναι καταλληλος για αποθηκευση;
elpenor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει ο θόρυβος τότε ο RED 8TB είναι ότι καλύτερο, αν θέλεις κάτι πιο φτηνό τότε ο Toshiba N300 είναι πολύ καλός για τα λεφτά του, αν θέλεις κάτι με μεγαλύτερη εγγύηση ο Ultrastar DC HC320 έχει 5 χρόνια αλλά κάνει ασύλληπτα περισσότερο θόρυβο από τους RED. 2 λεπτά πριν, HELDEEP είπε O Western Digital Red NAS 8TB ειναι καταλληλος για αποθηκευση; Ναι είναι από τους πιο δημοφιλείς δίσκους για αποθήκευση και από τους πιο αθόρυβους που υπάρχουν. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, HELDEEP είπε Καλησπερα σας αναζηταω εναν εσωτερικο δισκο για αποθηκευση στα 8ΤΒ .εχω τεραστιο ογκο αρχειων στο λαπτοπ μου που περιλαβανονται σειρες , ταινιες και μουσικες συλλόγες ,,,, υπαρχουν αξιολογες προτασεις; πια μοντελα απο σκληρους δισκους θεωρειται κορυφαια; για αποθηκευση και αξιοπιστα 8tb για λαπτοπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα