mike0402 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα! εχω κατεβασει το player μπαινω στο site ανοιγει το παραθυρο αλλα ειναι μαυρο δεν παιζει! εχει κανεις θεμα?
leolipop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Το εχω παθει μερικες φορες συνηθως μετα απο αναβαθμιση οδηγου γραφικων.Μετα απο επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων η λυση ειναι κατα σειρα η εξης : Απεγκαθιστας τον player - πας στη σελιδα και κανεις καθαρισμος της cache & cookies - κανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη - μπαινεις στην σελιδα οπου βαζεις τα στοιχεια σου και κατεβαζεις τον Player .Μετα λογικα ολα θα ειναι οκ .
mike0402 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 17 minutes ago, leolipop said: Το εχω παθει μερικες φορες συνηθως μετα απο αναβαθμιση οδηγου γραφικων.Μετα απο επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων η λυση ειναι κατα σειρα η εξης : Απεγκαθιστας τον player - πας στη σελιδα και κανεις καθαρισμος της cache & cookies - κανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη - μπαινεις στην σελιδα οπου βαζεις τα στοιχεια σου και κατεβαζεις τον Player .Μετα λογικα ολα θα ειναι οκ . πως κανεις καθαρισμο cashe & cookies στην σελιδα?
leolipop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Αναλόγως τον browser πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και από εκεί να κάνεις εκκαθάριση.Ποιον χρησιμοποιείς ;
leolipop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις και κάνε αναζήτηση "διαγραφή" και θα σε πάει στην επιλογή διαγραφής δεδομένων περιήγησης όπου θα επιλέξεις από πότε θα διαγραφούν δεδομέναΒαλε πχ μια ημέρα.
mike0402 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, leolipop said: Πήγαινε ρυθμίσεις και κάνε αναζήτηση "διαγραφή" και θα σε πάει στην επιλογή διαγραφής δεδομένων περιήγησης όπου θα επιλέξεις από πότε θα διαγραφούν δεδομέναΒαλε πχ μια ημέρα. ok το βρηκα το εκανα οπως μου το ειπες..και μετα που παω να μπω στο cosmote tv που λεει οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο pc μου χωρις να ειμαι ομως και δεν μαφηνει να κανω login
TopicStrarter Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mike0402 είπε ok το βρηκα το εκανα οπως μου το ειπες..και μετα που παω να μπω στο cosmote tv που λεει οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο pc μου χωρις να ειμαι ομως και δεν μαφηνει να κανω login πάρε τηλέφωνο τον ΟΤΕ ;
leolipop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mike0402 είπε ok το βρηκα το εκανα οπως μου το ειπες..και μετα που παω να μπω στο cosmote tv που λεει οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο pc μου χωρις να ειμαι ομως και δεν μαφηνει να κανω login Δε θυμάμαι πως στο γράφει αλλά πατάς πάνω στη συσκευή που λέει οτι είναι συνδεδεμένη και σου δίνει επιλογή να την αντικαταστήσεις. Θα σου πετάξει να ξανακάνεις login και θα σε ρωτήσει να αλλάξεις τη συσκευή.ακομα και browser να άλλαζες θεωρεί ότι είναι διαφορετική συσκευή.Η άλλη λύση είναι να πάρει τηλέφωνο και να τους πεις να σου διαγράψουν την τρέχουσα συσκευή.Αυτο όμως μόνο αν έχεις κάνει 2η ενεργοποιηση σε λιγότερες από 30 μέρες.Επειδη δε νομίζω να το έχεις κάνει αυτό, αλλιώς θα το ήξερες ήδη , μπορείς να κάνεις μόνος σου την αλλαγή. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από leolipop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα