Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα το lg g2 που ειχε απιστετυτη οθονη μετα το χαος......Πολλα προβληματα και και γενικα ολα τα αλλα ,στο εργοστασιακος ελενχγος κανενα απολυτος !!  οσο για την ελληνικη αντιπροσωπεια πετα το κιν αμα χαλασει καλυτερα ,procordia !>..

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostas106gti είπε

Και για πές ,ποιο αναξιόπιστο LG είχες τελευταία  που χρειάστηκε να το πάς στο service κιόλας και δεν βρήκες καν την Procordia.

Χμμμμ...

Τα lg που εχω ειναι g2 g3 g4 g5 v30 εκτός του v30 που είναι εντάξει ως τωρα. Το g2 μου είναι με burn in και το g3 μου είναι με μπλε οθόνη λόγο μητρικής. Τα υπόλοιπα με bootloop. Καλα το g4 το είχα πάει 5 φορές service. Samsung και ξέρω ψωμί. Εχω  το note 2 note 3 note 4 note 5 s4 s5 s6 s7 edge note 9 και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης ολα είναι root. Θα ήθελα να πάω σε huawei αλλά χωρίς service δεν παω. Lg και κινητά δεν πάνε μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή η xiaomi έχει να παρουσιάσει πολλά best value for money περισσότερα από κάθε άλλη εταιρεια.τωρα τελευταία με ενοχλεί που πολύ γρήγορα ανανεώνει το κάθε της μοντελο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, alexistefania είπε

Αυτή τη στιγμή η xiaomi έχει να παρουσιάσει πολλά best value for money περισσότερα από κάθε άλλη εταιρεια.τωρα τελευταία με ενοχλεί που πολύ γρήγορα ανανεώνει το κάθε της μοντελο

Η xiaomi αμα είχε βάλει sd card στο note 10 pro θα ήταν το καλύτερο κινητό του 2019. Καλύτερο και απο το note 10+ της Samsung. Προς το παρόν δεν ξέρει τι 8α πει sd card support και ip68 support. Και αυτό είναι κατι που κρατάει κόσμο μακριά. Βέβαια αν συνεχίσει να βγάζει καλα κινητά σαν το note 10 pro θα είναι καλα. 

Επεξ/σία από abAeterno
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος mi note 10 6/128 είναι τέλεια συσκευή πλήρη έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα εκτός από iphone .

Τα 128 mb χωριτικοτητα που έχει είναι υπεραρκετά οι φωτογραφίες του είναι απίθανες με προσθήκη gcam και νυχτερινές οθόνη άριστη γρήγορο πάρα πολύ ικανοποιητικά.

Και όλα αυτά με 460 ευρώ καινουργιο

Δημοσ.
13 ώρες πριν, abAeterno είπε

Τα lg που εχω ειναι g2 g3 g4 g5 v30 εκτός του v30 που είναι εντάξει ως τωρα. Το g2 μου είναι με burn in και το g3 μου είναι με μπλε οθόνη λόγο μητρικής. Τα υπόλοιπα με bootloop. Καλα το g4 το είχα πάει 5 φορές service. Samsung και ξέρω ψωμί. Εχω  το note 2 note 3 note 4 note 5 s4 s5 s6 s7 edge note 9 και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης ολα είναι root. Θα ήθελα να πάω σε huawei αλλά χωρίς service δεν παω. Lg και κινητά δεν πάνε μαζί.

Εγώ πάλι έπαθα το ακριβώς αντίστροφο,μετά τα note 1 και note 2 ,που τα πήρα και day one τότε,δεν ξαναγορασα samsung ποτε!Άπειρα προβλήματα και σκέψου είναι τα μόνο τηλέφωνα που δεν μπήκα καν στον κόπο να πουλήσω μιας και ήταν μη λειτουργικά στο τέλος ,ενώ με G2 ,G3,G5,G6 και τώρα το G8s δεν αντιμετώπισα ως τώρα ούτε ένα προβλημα.

Είναι πως θα σου κάτσει τελικά μάλλον...

• Like 1
Δημοσ.

Τα LG είναι από τα χειρότερα κινητά εκεί έξω και ο κόσμος το γνωρίζει για αυτό και είναι στον πάτο μαζί με Sony και HTC. 3 κινητά της είχα τα 2 χαλασαν μητρική στο μήνα πάνω και η procordia τα έβγαλε εκτός εγγύησης για λόγο που μόνο αυτή ξέρει. Μείνετε μακριά ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Σε τηλεοράσεις είναι top. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτα τα LG παλια δεν ειχαν Windows επανω?

ή δεν θυμαμαi καλα.///νομιζω ειχα ενα για λιγο καιρο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...