Black Demis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Δακτυλικο στο πισω μερος; 3 ή 4 GB RAM; Αν κοστιζουν 150€ το πολυ θα ειναι μια χαρα. Γιατι για παραπανω δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Βασικά δαχτυλικο πλεονέκτημα είναι.. On screen ακόμη και σε τέρατα p30 pro note 10 plus κλπ είναι μια μουφα και μισή. Έτσι καλή προσπάθεια αλλά σαν το παλιό καλό δαχτυλικο δεν έχει 1
logica1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Για όποιον τον ενδιαφέρει η χαμηλότερη ακτινοβολία sar τα LG είναι από τις πρώτες επιλογές. Επίσης μην ξεχνάτε ότι παρόλο την κάτω βόλτα έχει προσφέρει top κινητά κατά το παρελθόν. Εγώ προσωπικά ακόμα έχω το G6 κ είμαι μια χαρά. Επίσης γουστάρω που η εταιρία γενικά ψάχνεται κ ρισκάρει στα κινητά της. Τώρα αυτά τα νέα μοντέλα εαν έρθουν σε άκρως ανταγωνιστή τιμή μια χαρά τα κόβω για νορμάλ χρήση. Υγ: service κ εγγύηση έχει κανονικότατα από την procordia. 3
tommy^ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Black Demis είπε Βασικά δαχτυλικο πλεονέκτημα είναι.. On screen ακόμη και σε τέρατα p30 pro note 10 plus κλπ είναι μια μουφα και μισή. Έτσι καλή προσπάθεια αλλά σαν το παλιό καλό δαχτυλικο δεν έχει Απο εργονομικης αποψης ειναι μειονεκτημα αφου για να ξεκλειδωσεις μια συσκευη που ακουμπαει σε μια επιφανεια θα πρεπει να τη σηκωσεις πρωτα. Με το δακτυλικο στην οθονη, απλα ακουμπας το δαχτυλο σου.
damoclesword Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μετά από τα νέα αυτά μοντέλα της LG, η απάντηση της HTC θα είναι δριμεία,φήμες λένε 😛
vastegial_74 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Αυτη η μαϊμουδια που κανουν ολοι και βαζουν αυτη την κwλοτρυπα ή το καθε τυπου notch στην οθονη με σκουρο φοντο για να μην πολυφαινεται ειναι λες και υποτιμουν τη νοημοσυνη του αγοραστη. Σαν να λενε, κοιτα μωρε, ουτε παει το ματι σου...... Καραγκιοζιλικια..... 1
melodicpunk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Panikas13 είπε Η τσαχπινιά με το να κρύβουν την οπή και το notch καλά κρατάει βλέπω. Αλλά να τα κάνουν τυπου Mi9T ή meizu που τα bezzels ειναι απειροελαχιστα ουτε λογος. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από melodicpunk
kostas106gti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, abAeterno είπε Μέχρι και huawei χωρίς google services δείχνουν πιο δυνατά απο τα lg και πιο πολλές πιθανότητες εχουν να πουλήσουν. Αξιοπιστία δεν έχει, service δεν έχει, specs δεν έχει, αλλά έχει τιμές ακριβές όπως εχουν όλα τα άλλα κινητά. Για τηλεοράσεις oled είναι η καλύτερη και για πολλά άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα. Για κινητά όμως είναι η χειρότερη. Μπορεί να ακούγεται κακό το post μου αλλά lg και κινητά δεν πάνε μαζι. Και για πές ,ποιο αναξιόπιστο LG είχες τελευταία που χρειάστηκε να το πάς στο service κιόλας και δεν βρήκες καν την Procordia. Χμμμμ... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από kostas106gti 1
suspiria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Η οριζόντια διάταξη στις κάμερες είναι σαφώς καλύτερη
G.P.A.6 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα μια ταπεινή άποψη από έμενα . Κάτοχος Lg g8s κάνω το λάθος και το δίνω ,αποκτώ το killer phone γνωστής κινεζικής εταιρείας και το αποτέλεσμα ,αγόρασα ξανά το LG. Μακράν καλύτερο τηλέφωνο και αξιόπιστο απο πολλές και καλά ναυαρχίδες που είχα κατά καιρούς στην κατοχή μου. Έχει αρνητικά όπως αργή ενημέρωση απο τη Google ,αλλά τα θετικά είναι πολλά . Service έχει το ίδιο με αυτό των περισσοτέρων εταιριών όπως της samsung. Τα συγκεκριμένα Lg δεν μου αρέσουν γιατι όπως και τα περισσότερα πλέον κινητά ειναι τεράστια και δύσχρηστα. 1
Black Demis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, tommy^ είπε Απο εργονομικης αποψης ειναι μειονεκτημα αφου για να ξεκλειδωσεις μια συσκευη που ακουμπαει σε μια επιφανεια θα πρεπει να τη σηκωσεις πρωτα. Με το δακτυλικο στην οθονη, απλα ακουμπας το δαχτυλο σου. Αν δούλευε σωστά καλά το λες μόνο που δεν δουλεύει σωστά ακόμη και στα ακριβά κινιτα. Εγώ βουλευτικά με το δαχτυλικο στα πλάγια που συνδιαζει και τα δύο 1 ώρα πριν, kostas106gti είπε Και για πές ,ποιο αναξιόπιστο LG είχες τελευταία που χρειάστηκε να το πάς στο service κιόλας και δεν βρήκες καν την Procordia. Χμμμμ... G8s μετά από μια μικρή πτώση στο χαλί bootloop αρχησαν, άλλαξαν μητρική στην προκορδια και το έδωσα καλά όμορφα ωραία αλλά κατασκεβαστηκα είναι αδύναμα θα πρέπει να τςλα προσέχεις σαν παιδάκι
kostas106gti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Black Demis είπε Αν δούλευε σωστά καλά το λες μόνο που δεν δουλεύει σωστά ακόμη και στα ακριβά κινιτα. Εγώ βουλευτικά με το δαχτυλικο στα πλάγια που συνδιαζει και τα δύο G8s μετά από μια μικρή πτώση στο χαλί bootloop αρχησαν, άλλαξαν μητρική στην προκορδια και το έδωσα καλά όμορφα ωραία αλλά κατασκεβαστηκα είναι αδύναμα θα πρέπει να τςλα προσέχεις σαν παιδάκι Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω ,μιας και μετά από G2 ,G3 ,G5 ,G6 και τώρα το G8s ,το οποίο έχει φάει και αρκετές τούμπες ,οι δύο εκ των οποίων στο βουνό σε πέτρες μιάς και το hobby μου είναι το downhill και enduro mtb , θα έλεγα πως είναι ακριβώς το αντίθετο . Παρόλα αυτά φυσικά και δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου ,απλά καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία από το 2014 μέχρι και σήμερα . 1
Black Demis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, kostas106gti είπε Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω ,μιας και μετά από G2 ,G3 ,G5 ,G6 και τώρα το G8s ,το οποίο έχει φάει και αρκετές τούμπες ,οι δύο εκ των οποίων στο βουνό σε πέτρες μιάς και το hobby μου είναι το downhill και enduro mtb , θα έλεγα πως είναι ακριβώς το αντίθετο . Παρόλα αυτά φυσικά και δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου ,απλά καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία από το 2014 μέχρι και σήμερα . Ούτε εγώ σε αμφισβητώ, αλλά όπως ξέρεις και εσύ καλά και το g2 και το g3 και το g4 και το g5 και το g6 είχαν ξεσκιστεί στο bootloop στους περρισωτερους από την άλλη σε μερικούς κιχ δεν έκανε
kostas106gti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε Ούτε εγώ σε αμφισβητώ, αλλά όπως ξέρεις και εσύ καλά και το g2 και το g3 και το g4 και το g5 και το g6 είχαν ξεσκιστεί στο bootloop στους περρισωτερους από την άλλη σε μερικούς κιχ δεν έκανε Από τα ανωτέρω που ανέφερες μόνο το G4 είχε προβλήματα bootloop μαζί με τα Nexus 5X και V10 και μερικά μεμονωμένα περιστατικά σε G5 ,κανένα άλλο ,μην τα ισοπεδώνουμε όλα .
Black Demis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, kostas106gti είπε Από τα ανωτέρω που ανέφερες μόνο το G4 είχε προβλήματα bootloop μαζί με τα Nexus 5X και V10 και μερικά μεμονωμένα περιστατικά σε G5 ,κανένα άλλο ,μην τα ισοπεδώνουμε όλα . G4 είχαν σχεδόν όλα, στα άλλα μπόλικα αλλα όχι τόσα πολλά (δουλεύω στο service και κάτι παραπάνω περασαν από μένα για στατιστικούς λόγους το λέω) Η LG χάθηκε από την αγορά επειδή δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αξιόπιστη και στα μάτια τον καταναλωτών και πολλές φορές στην πράξη. Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε.
kostas106gti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Black Demis είπε G4 είχαν σχεδόν όλα, στα άλλα μπόλικα αλλα όχι τόσα πολλά (δουλεύω στο service και κάτι παραπάνω περασαν από μένα για στατιστικούς λόγους το λέω) Η LG χάθηκε από την αγορά επειδή δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αξιόπιστη και στα μάτια τον καταναλωτών και πολλές φορές στην πράξη. Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε. Όπως σου είπα και παραπάνω για το G4 συμφωνώ απολύτως . Τώρα για τα υπόλοιπα ο καθένας με τα βιώματά του . Όλοι ξέρουμε που βρίσκεται το mobile τμήμα της LG τώρα ,οπότε ο κόσμος της γύρισε την πλάτη για κάποιο λόγο, όποιος κι αν είναι αυτός αν και την σημερινή εποχή περισσότερο έλλειψη marketing μου κάνει παρά κάτι άλλο γιατί οι συσκευές της είναι μια χαρά . Τέλος πάντων ,chat το κάναμε ,αυτά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα