kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα σας, τελευταια με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω, τι το ενα τι το αλλο εκει επιμενουν..δυο τρεις αριθμους που με καλουν συνεχεια τους εχω αποκλεισει αλλα αυτοι εχουν πεντακοσα τηλεφωνα και βαρανε εκει συνεχεια...μπορω να κανω κατι για να μην δεχομαι κλησεις;
skar1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kant12 είπε Καλησπερα σας, τελευταια με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω, τι το ενα τι το αλλο εκει επιμενουν..δυο τρεις αριθμους που με καλουν συνεχεια τους εχω αποκλεισει αλλα αυτοι εχουν πεντακοσα τηλεφωνα και βαρανε εκει συνεχεια...μπορω να κανω κατι για να μην δεχομαι κλησεις; Να τους πληρώσεις ή να αλλάξεις χώρα 😉 Στο θέμα σου τώρα block αν σε καλούν σε κινητό ή τίποτα αν σε καλούν σε σταθερό
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σκέψου και την περίπτωση να πληρώνεις κατιτίς.
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, vgeovai είπε Βρήκες και εσύ μέρος να ρωτήσεις… 1) Μπες στο μητρώο 11(που δεν θα δουλέψει αλλα λέμε τώρα) 2) Aλλαξε νούμερα και κανε τον σταυρο σου να μην χρωστάει ο προηγούμενος κάτοχος 3) Συνέχισε να μπλοκάρεις μέχρι να χτίσεις συλλογή. ευχαριστω φιλος
zx1234r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, kant12 είπε με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω Μόνο στην Ελλάδα μπορείς να χρωστάς και να τους βρίζεις και από πάνω. Σε άλλη χώρα θα είχες ήδη λάβει κλήτευση. Άρα τα περί μετανάστευσης που είπε ο άλλος πιο πάνω ξέχασε τα. 1
zx1234r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως το θράσος κάποιων ανθρώπων με ξεπερνάει ώρες ώρες και το βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Μήπως καλύτερα να μεταναστεύσω εγώ?
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, vgeovai είπε Έναν έναν. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Εγώ άλλαξα νούμερο γιατί όσο και να έλεγα ότι δεν είμαι η κυρια που ψάχνουν τίποτα, όσες απειλές για καταγγελίες τίποτα, και όσα block τίποτα. οταν αλλαξες αριθμο μπορεσες να δηλωσεις οτι δεν θες να δεχεσαι κλησεις απο διαφημιστικες και εισπρακτικες ή δεν γινεται αυτο..;
dollyyy19 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 και εμενα με ενοχλουσε η εφορια αλλα εχω θρασος ομως και δεν τους πληρωνω που εβαζαν φορους επι τεκμαρτων.προτιμησα να κλεισω την επιχειρηση και αντε γεια......
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 παντως η προπετια και η ανοησια ειναι μα ειναι εδω μεσα τι να πω...που ξερετε τα οικονομικα μου;που ξερετε αν τους πληρωνω ή οχι..γτ δηλαδη πρεπει να πειτε την εξυπναδα σας και να θελετε να βγειτε και απο πανω;...και δεν θα ασχοληθω αλλο με παρομοιες εξυπναδες
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kant12 είπε οταν αλλαξες αριθμο μπορεσες να δηλωσεις οτι δεν θες να δεχεσαι κλησεις απο διαφημιστικες και εισπρακτικες ή δεν γινεται αυτο..; Oι εισπρακτικές γιατί να ειναι στο Μητρωο 11? Αλλαξε νούμερο που θα ζητήσεις να μην εμφανίζεται στους καταλόγους ή βάλε το σε αλλο όνομα.Ή όταν το σηκώνεις πες ότι πέθανε αυτός που χρωστάει. 1 λεπτό πριν, Satanic είπε Αν δεν έχεις δώσει γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώσουν- απειλούν τηλεφωνικά νομίζω ότι πλέον δεν μπορούν να σε ενοχλούν. Υπάρχει σχετική νομοθεσία. Γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώνουν το έκανες όταν υπέγραψες το δάνειο -καρτα κλπ.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ο έξυπνος σαφώς είσαι εσύ και κάποιοι σαφώς ανόητοι.
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Satanic είπε Αν δεν έχεις δώσει γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώσουν- απειλούν τηλεφωνικά νομίζω ότι πλέον δεν μπορούν να σε ενοχλούν. Υπάρχει σχετική νομοθεσία. γραπτη συγκαταθεση εννοεις στoν τηλεπικοινωνιακο παροχο; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από kant12
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Satanic είπε Μια φορά κάθε δύο μέρες έχουν δικαίωμα να σε ενημερώνουν. https://www.ekpizo.gr/el/δικαιώματα/Χρηματοοικονομικά/εισπρακτικές_εταιρείες_δικηγορικά_γραφεία χαχα...τι μια φορα..4 με 6 κλησεις καθε μερα δεχομαι...δεν ξερω τι δικαιωμα εχουν παντως σιγουρα δεν εχουν δικαιωμα να εχουν τα στοιχεια μου αφου δεν εχουν την συγκαταθεση μου..τωρα αν το προσαρμοσαν κι αυτο στα μετρα τους μπραβο
kant12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Satanic είπε Καταγγελία να κάνεις. με δικηγορο;αλλοι παλι αυτοι...να φανε μονο λεφτα ξερουν...τπτ θα αλλαξω αριθμο και θα ζητησω απορρητο τηλεφωνικου καταλογου.. τελοσπαντων ευχαριστω εσενα satanic, τον vgeovai και τον ukforthemoment για τα χρησιμα σχολια σας..καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις