Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

τελευταια με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω, τι το ενα τι το αλλο εκει επιμενουν..δυο τρεις αριθμους που με καλουν συνεχεια τους εχω αποκλεισει αλλα αυτοι εχουν πεντακοσα τηλεφωνα και βαρανε εκει συνεχεια...μπορω να κανω κατι για να μην δεχομαι κλησεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kant12 είπε

Καλησπερα σας,

τελευταια με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω, τι το ενα τι το αλλο εκει επιμενουν..δυο τρεις αριθμους που με καλουν συνεχεια τους εχω αποκλεισει αλλα αυτοι εχουν πεντακοσα τηλεφωνα και βαρανε εκει συνεχεια...μπορω να κανω κατι για να μην δεχομαι κλησεις;

Να τους πληρώσεις ή να αλλάξεις χώρα 😉

Στο θέμα σου τώρα block αν σε καλούν σε κινητό ή τίποτα αν σε καλούν σε σταθερό

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Βρήκες και εσύ μέρος να ρωτήσεις…
1) Μπες στο μητρώο 11(που δεν θα δουλέψει αλλα λέμε τώρα)
2) Aλλαξε νούμερα και κανε τον σταυρο σου να μην χρωστάει ο προηγούμενος κάτοχος
3) Συνέχισε να μπλοκάρεις μέχρι να χτίσεις συλλογή.

ευχαριστω φιλος

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kant12 είπε

με εχουν ζαλισει απο τις εισπρακτικες, τι σπιτια τους βριζω

Μόνο στην Ελλάδα μπορείς να χρωστάς και να τους βρίζεις και από πάνω. Σε άλλη χώρα θα είχες ήδη λάβει κλήτευση. Άρα τα περί μετανάστευσης που είπε ο άλλος πιο πάνω ξέχασε τα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το θράσος κάποιων ανθρώπων με ξεπερνάει ώρες ώρες και το βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Μήπως καλύτερα να μεταναστεύσω εγώ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Έναν έναν. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Εγώ άλλαξα νούμερο γιατί όσο και να έλεγα ότι δεν είμαι η κυρια που ψάχνουν τίποτα, όσες απειλές για καταγγελίες τίποτα, και όσα block τίποτα.

οταν αλλαξες αριθμο μπορεσες να δηλωσεις οτι δεν θες να δεχεσαι κλησεις απο διαφημιστικες και εισπρακτικες ή δεν γινεται αυτο..;

Δημοσ.

και εμενα με ενοχλουσε η εφορια αλλα εχω θρασος ομως και δεν τους πληρωνω που εβαζαν φορους επι τεκμαρτων.προτιμησα να κλεισω την επιχειρηση και αντε γεια......

Δημοσ.

παντως η προπετια και η ανοησια ειναι μα ειναι εδω μεσα τι να πω...που ξερετε τα οικονομικα μου;που ξερετε αν τους πληρωνω ή οχι..γτ δηλαδη πρεπει να πειτε την εξυπναδα σας και να θελετε να βγειτε και απο πανω;...και δεν θα ασχοληθω αλλο με παρομοιες εξυπναδες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kant12 είπε

οταν αλλαξες αριθμο μπορεσες να δηλωσεις οτι δεν θες να δεχεσαι κλησεις απο διαφημιστικες και εισπρακτικες ή δεν γινεται αυτο..;

Oι εισπρακτικές γιατί να ειναι στο Μητρωο 11?

Αλλαξε νούμερο που θα ζητήσεις να μην εμφανίζεται στους καταλόγους ή βάλε το σε αλλο όνομα.Ή όταν το σηκώνεις πες ότι πέθανε αυτός που χρωστάει.

1 λεπτό πριν, Satanic είπε

Αν δεν έχεις δώσει γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώσουν- απειλούν τηλεφωνικά νομίζω ότι πλέον δεν μπορούν να σε ενοχλούν.

Υπάρχει σχετική νομοθεσία.

Γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώνουν το έκανες όταν υπέγραψες το δάνειο -καρτα κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Satanic είπε

Αν δεν έχεις δώσει γραπτή συγκατάθεση να σε ενημερώσουν- απειλούν τηλεφωνικά νομίζω ότι πλέον δεν μπορούν να σε ενοχλούν.

Υπάρχει σχετική νομοθεσία.

γραπτη συγκαταθεση εννοεις στoν τηλεπικοινωνιακο παροχο;

Επεξ/σία από kant12
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Satanic είπε

Μια φορά κάθε δύο μέρες έχουν δικαίωμα να σε ενημερώνουν.

https://www.ekpizo.gr/el/δικαιώματα/Χρηματοοικονομικά/εισπρακτικές_εταιρείες_δικηγορικά_γραφεία

χαχα...τι μια φορα..4 με 6 κλησεις καθε μερα δεχομαι...δεν ξερω τι δικαιωμα εχουν παντως σιγουρα δεν εχουν δικαιωμα να εχουν τα στοιχεια μου αφου δεν εχουν την συγκαταθεση μου..τωρα αν το προσαρμοσαν κι αυτο στα μετρα τους μπραβο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Satanic είπε

Καταγγελία να κάνεις.

με δικηγορο;αλλοι παλι αυτοι...να φανε μονο λεφτα ξερουν...τπτ θα αλλαξω αριθμο και θα ζητησω απορρητο τηλεφωνικου καταλογου..

τελοσπαντων ευχαριστω εσενα satanic, τον vgeovai και τον ukforthemoment για τα χρησιμα σχολια σας..καλη συνεχεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...