Προς το περιεχόμενο

Η σειρά P40 της Huawei θα ανακοινωθεί στις 26 Μαρτίου

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, abAeterno είπε

Εφόσον δεν έχει google service είναι τελειωμένο. Μπορεί για εμένα να είναι βασικα apps τα maps και το YouTube αλλά είναι πολλά παραπάνω apps που αξίζουν απο το playstore. Ακομα και ροοτ apps. Και να έρθει δεν πρόκειται να αγοραστεί εύκολα. Μέχρι να υλοποιηθεί το πακέτο συνεργασίας τον Κινέζων και μεχρι να γίνουν port apps μπορεί να πάρει και 2 χρόνια. Προς το παρόν δεν πρόκειται. Αρα Samsung ultra για 2 χρόνια σίγουρα. Και μετά βλέπουμε. 

Νομιζω οτι ειναι αυτονόητο οτι δεν θα ερθει ευρωπη αν ειναι να μην εχει το 90% των εφαρμογών του play store. Όπως εγινε και με το mate 30 το οποιο λογο "ξαφνιασμου" δεν προλαβαν να κανουν τιποτα και ετσι δεν το εξήγαγαν στην ευρωπη και αμερκη 

1 ώρα πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Κατεβάζεις το apk του Google Play services, το κάνεις install ως εξωτερική πηγή και είσαι οκ. Έτσι το βάζουμε και στα Android Custom ROMs.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/

Αυτο δεν ισχύει. Θελει μεγαλύτερη διαδικασία και πολλες φορες δεν πετυχαίνει και αν πετύχει στο ακυρώνει η ιδια η google οταν σε παρει πρεφα. Το ειχα ψαξει για να παρω το mate 30.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει δεν θέλει η huawei είναι υποχρεωμένη να το κυκλοφορήσει αλλιώς ως εταιρία θα είναι παρελθόν στη δύση. Να δούμε σε τι τιμή θα έρθει. Αν έχει στην τιμή του mate 30 pro θα πάει άπατο. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι έκανε υπέρπροσπαθεια μέχρι τώρα όσον αφορά το app gallery. Πλέον έχει τις περισσότερες SOS εφαρμογές και αν συνεχίσει έτσι οι μόνες που δεν θα υπάρχουν θα είναι της Google και Facebook και σία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Κατεβάζεις το apk του Google Play services, το κάνεις install ως εξωτερική πηγή και είσαι οκ. Έτσι το βάζουμε και στα Android Custom ROMs.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/

Πες τα ρε φίλε! Θα ανοίγω καινούργιο ζελατινατο κινητό και θα βάζω Services με πλάγιο τρόπο μόνος χωρίς υποστήριξη κτλ μόνο και μόνο γιατί έχω κόλλημα με την Χαβάη και πρέπει να πάρω την συγκεκριμένη μάρκα γιατί έτσι...

Δύσκολα εισαι. Xiaomi Mi10, Samsung S20 κτλ. 

Όταν ξαναεχει Google Services και είναι ολοκληρωμένο τηλέφωνο ξαναμιλαμε για Χαβάη..

11 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 1

15 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Όλοι οι ειδικοί μαζεύτηκαν σε ενα αρθρο στο ινσομνια για την χαβάη. Το κινητο και Ευρώπη θα ερθει και Ελλάδα ΚΑΙ μαλιστα με μειωμένες τιμές συν δωρακι όπως πάντα. Προσωπικά τα μόνα app απο τα google services που χρησιμοποιώ είναι το youtube (πολυ σπανια) και τα maps. 

Εχετε ξεχάσει κάποια άρθρα που γραφτηκαν πριν περιπου ενα μήνα και έκαναν αναφορές για συνεργασίες με oppo , oneplus , xiaomi κ.α. για δημιουργία ενός ακομα πακέτου "services". Επίσης και την συνεργασία με μια Ολλανδική(;) εταιρία για τα maps. Ξεχνάτε έυκολα

Η λέξη κλειδί ήταν εσύ, άλλο εσύ άλλο όλοι η άλλοι

αντε αφού λες εσύ να πω και εγώ (χρήστης p30 pro και πρόσφατα και honor 20 pro)

Έχω 127 αγορασμένες εφαρμογές αυτές τι θα γίνουν?

έχω επαφές η οποίες συγχρονιζωνται ανάμεσα σε 3 κινιτα ένα από αυτά είναι iPhone με αυτή την υπηρεσία τι θα γίνει?

Έχω μπόλικες σημειώσεις που συγχρονιζωνται ανάμεσα σε 3 κινιτα ένα από αυτά είναι iPhone με αυτή την υπηρεσία τι θα γίνει?

Έχω acc στο YouTube με αρκετό περιεχόμενο που το έχω και στα 3 κινιτα (ενα από αυτά είναι iPhone) με αυτό τι θα γίνει?

Έχω μπόλικα pins και places στο Google maps που και αυτά τα μοιράζω ανάμεσα στα 3 κινιτα το ίδιο και στο calendar

• Like 2

12 λεπτά πριν, Black Demis είπε

έχω επαφές η οποίες συγχρονιζωνται ανάμεσα σε 3 κινιτα ένα από αυτά είναι iPhone με αυτή την υπηρεσία τι θα γίνει?

Έχω μπόλικες σημειώσεις που συγχρονιζωνται ανάμεσα σε 3 κινιτα ένα από αυτά είναι iPhone με αυτή την υπηρεσία τι θα γίνει?

Έχω acc στο YouTube με αρκετό περιεχόμενο που το έχω και στα 3 κινιτα (ενα από αυτά είναι iPhone) με αυτό τι θα γίνει?

Έχω μπόλικα pins και places στο Google maps που και αυτά τα μοιράζω ανάμεσα στα 3 κινιτα το ίδιο και στο calendar

Μερικοί, βλέπεις, ξεχνάνε οτι το κινητό το έχουμε και για δουλεία και όχι μόνο για χαβαλέ... 

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μερικοί, βλέπεις, ξεχνάνε οτι το κινητό το έχουμε και για δουλεία και όχι μόνο για χαβαλέ... 

Ακριβοςςςς αν βγει καμία cross-platform υπηρεσία που προσφέρει όλα αυτά

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Οι αγορασμένες εφαρμογές θα χαθούν. Τα Google maps δουλεύουν κανονικότατα απο browser και δν έχεις χάσει κανένα πιν. Τα υπόλοιπα που συγχρονίζεις πιθανών να υπάρχει η εκάστοτε εφαρμογή στο app gallery. Σε καμία περίπτωση δεν σε ακυρώνω με αυτά που λέω. Αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα, απλά ρε παιδιά, λίγη υπομονή. Ακόμα δν ξέρουμε τίποτα. Κρίνουμε νωρίς πιστεύω. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Οι αγορασμένες εφαρμογές θα χαθούν. Τα Google maps δουλεύουν κανονικότατα απο browser και δν έχεις χάσει κανένα πιν. Τα υπόλοιπα που συγχρονίζεις πιθανών να υπάρχει η εκάστοτε εφαρμογή στο app gallery. Σε καμία περίπτωση δεν σε ακυρώνω με αυτά που λέω. Αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα, απλά ρε παιδιά, λίγη υπομονή. Ακόμα δν ξέρουμε τίποτα. Κρίνουμε νωρίς πιστεύω. 

γω προσωπικά δεν κρίνω λέω κάτι απλό αν θα υπάρχει μια cross-platform λειτουργία θα την τιμήσω αν όχι και είναι μόνο huawei κλπ ξέρουμε όλοι το αποτέλεσμα

19 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Οι εφαρμογές έχουν κοστίσει κάποιο ποσό και είναι αρκετές, εγώ θα έριχνα άκυρο εφόσον υπάρχουν και άλλες επιλογές στην τιμή που θα βγεί το P40.

Στις 21/2/2020 στις 11:02 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Οι εφαρμογές έχουν κοστίσει κάποιο ποσό και είναι αρκετές, εγώ θα έριχνα άκυρο εφόσον υπάρχουν και άλλες επιλογές στην τιμή που θα βγεί το P40.

Το P40 υα βγει σε πολύ φθηνή τιμή σε σχέση με τα. Υπόλοιπα της κατηγορίας του λόγο έλλειψης Google services 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...