Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στο forum. Είμαι σε διαδικασία επιλογής ασφαλειας για καινούριο Beverly 300. Εχω ακούσει διαφορά για πολλές εταιρίες αλλά θέλω και την άποψη σας. Μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει anytime η οποίος βγαίνει περίπου 155 το χρόνο με το εξασφαλιστεί νέου οδηγού. ( εδώ με βολεύει και η επιλογή πληρωμής με δώσεις μέσω πιστωτικής). Έχει κανένας anytime?υπαρχει κάποιο μελανό σημείο; Για να μην μακρηγορώ με ενδιαφέρει να έχει τις βασικές καλύψεις + νομική προστασία + οδική ασφάλεια. ( συζητώ και για ασφάλεια κλοπής αμα λαχει, αν και ανεβαίνουν οι τιμές πολυ). Βασικό θέμα επισης είναι ότι έχω περάσει το τεστ διπλώματος οδήγησης αλλά δεν έχω το δίπλωμα στο χέρι. ( είναι απαραίτητο να δηλωθεί από την αρχή στην ασφαλιστική; Η anytime δε το ζητάει κάπου) Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. 1
TechnoState Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Φέρσου υπεύθυνα κ ώριμα... χωρίς δίπλωμα στα χέρια μην προβαίνεις σε καμία ενέργεια.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μα το καρτελάκι του διπλώματος έχει ημερομηνία έκδοσης αυτή που πέρασα στις εξετάσεις. πρακτικα έχω δίπλωμα απλώς δεν έχω το καρτελάκι στο χέρι.. να περιμένω δλδ 1-2 μήνες η και παραπάνω και να μη μπορώ να κάνω τη δουλειά μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Μα το καρτελάκι του διπλώματος έχει ημερομηνία έκδοσης αυτή που πέρασα στις εξετάσεις. πρακτικα έχω δίπλωμα απλώς δεν έχω το καρτελάκι στο χέρι.. να περιμένω δλδ 1-2 μήνες η και παραπάνω και να μη μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; Σε σταματάει η τροχαια,τι δίπλωμα θα δείξεις;Δεν σου λέω ποσο μπερδεύεται η κατάσταση σε τρακάρισμα.Τοσο καιρό πως έκανες τη δουλειά σου;
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Από όσο γνωρίζω σε αυτή τη περίπτωση η τροχαία μπορεί να διασταυρώσει αν έχω η όχι δίπλωμα. Μπορεί να με γράψει βέβαια επδ δεν το έχω μαζί μου..
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Από όσο γνωρίζω σε αυτή τη περίπτωση η τροχαία μπορεί να διασταυρώσει αν έχω η όχι δίπλωμα. Μπορεί να με γράψει βέβαια επδ δεν το έχω μαζί μου.. Αμα δεν εχει εκδοθεί πως θα το διασταυρώσει;
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Η ημερομηνία που αναγράφει το δίπλωμα είναι αυτή ακριβώς που πέρασες τις εξετάσεις.. αντιστοιχα και σε ανανέωση διπλώματος οδήγησης που περιμένεις να έρθει η νέα κάρτα διπλώματος η ημερομηνία που αναγράφεται είναι η επόμενη από αυτή της λήξης. Όχι η μερα που θα πάρεις τη κάρτα στα χέρια σου. οπως και να έχει για τις ασφάλειες έχουμε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα