Fotisglu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Να ρωτησω ξερει κανεις πληροφοριες για το athenian house santorinis? Και αν αξιζει ν παω σεζον εκει??
Lasombra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 4:38 ΜΜ, Fotisglu είπε Να ρωτησω ξερει κανεις πληροφοριες για το athenian house santorinis? Και αν αξιζει ν παω σεζον εκει?? Δεν το ξέρω, λίγο που μπήκα στο site δε μου θυμίζει κάτι.... Συμπαθητικό φαίνεται. Δεν ξέρω τι προϋπηρεσία και τι τυπικά προσόντα έχεις για να διαπραγματευτείς μισθό, σίγουρα ζήτα σπίτι πληρωμένο. Όχι σταύλο ούτε κοτέτσι να μένετε 2-3 μαζί, δωμάτιο δικό σου και να είναι πληρωμένο διαφορετικά κάτσε σπίτι σου ή ψάξε για δουλειά σε μικρότερο νησί να νοικιάζεις γουρούνες σε τουρίστες... Για Σαντορίνη πάντως, σίγουρα θα βρεις πολλές δουλειές, το θέμα του σπιτιού πάντως έχει καταντήσει κωμικοτραγικό.
Fotisglu Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Στις 23/2/2020 στις 7:33 ΜΜ, Lasombra είπε Δεν το ξέρω, λίγο που μπήκα στο site δε μου θυμίζει κάτι.... Συμπαθητικό φαίνεται. Δεν ξέρω τι προϋπηρεσία και τι τυπικά προσόντα έχεις για να διαπραγματευτείς μισθό, σίγουρα ζήτα σπίτι πληρωμένο. Όχι σταύλο ούτε κοτέτσι να μένετε 2-3 μαζί, δωμάτιο δικό σου και να είναι πληρωμένο διαφορετικά κάτσε σπίτι σου ή ψάξε για δουλειά σε μικρότερο νησί να νοικιάζεις γουρούνες σε τουρίστες... Για Σαντορίνη πάντως, σίγουρα θα βρεις πολλές δουλειές, το θέμα του σπιτιού πάντως έχει καταντήσει κωμικοτραγικό. Να σε καλα δεν πιστευω να χω θεμα με την συγκατοικηση απλα πρεπει να βρω τροπο να μην με ενοχλουν οι συγκάτοικοι... Λεφτα με ενδιαφερουν κ σωστα λογια.... Περσι στον αστερα πχ μας διναν 800 σαν σερβιτορο παραλιας με ενσημα τιπς κ με 24 μερες δουλειας... Αρκετα καλα ας πουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα