Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως καμια εφαρμογη excell δεν υποστηριζει μακροεντολες.. Μου χρειαζονται στα φυλλα excell που χρησιμοποιω, οποτε windows και μονο..

Θα με βόλευε απιστευτα αν δουλευαν στο κινητο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Δυστυχως καμια εφαρμογη excell δεν υποστηριζει μακροεντολες.. Μου χρειαζονται στα φυλλα excell που χρησιμοποιω, οποτε windows και μονο..

Θα με βόλευε απιστευτα αν δουλευαν στο κινητο.

Νομίζω το surface neo θα σου  κάνει 😁

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Balantakos είπε

ολα σε 1 και δωρεαν, ακομα και ο χωρος που πιανει 625mb, αυτα μου αρκουν εμενα

Γιατί πληρώνω εγώ; και συ το παίρνεις δωρεάν; μιλάμε για web...

Όσο για τα 625mb, δεν αξίζει να μιλάμε το 2020 για μισό giga... Ειλικρινά τώρα...

4 ώρες πριν, korakios είπε

Χώρο και χρόνο ανοίγματος του αρχείου

Μπορείς να μου πεις πόσο χώρο πιάνει το office και δεν χωράει στο σύστημα σου, αλλά και πόσα millisecond διαφορά έχει το ένα απο το άλλο;

Θέλω να δω κατι...

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nhzt είπε

Μπορείς να μου πεις πόσο χώρο πιάνει το office και δεν χωράει στο σύστημα σου, αλλά και πόσα millisecond διαφορά έχει το ένα απο το άλλο;

Θέλω να δω κατι...

Δε χρειάζεται ,καλή συνέχεια :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι mobile εκδόσεις που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια έχουν τις τελείως βασικές δυνατότητες  με αυτή της microsoft να έχει το πλεονέκτημα της σωστής συνεργασίας με το onedrive και τον λογαριασμό του πισι ώστε να βλέπεις και ποια είναι τα τελευταία έγγραφα  που δούλευες στο πισι κτλ. Από εκεί και πέρα αν θες ολόκληρες τις δυνατότητες της desktop έκδοσης, για εμένα δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ms office. Είναι το πιο ώριμο και πλήρες πακέτο και βρίσκεις εύκολα τρόπους και documentation να του επεκτείνεις τις ήδη μεγάλες δυνατότητες που έχει και να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου πχ https://excel-dna.net/ . Χώρια από τα αναρίθμητα freeware και επί πληρωμή add-ins που έχουν φτιαχτεί για τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Για βασική χρήση είναι οκ και το libre office αν και προσωπικά έχω πετύχει θέματα πχ στο ίδιο spreadsheet σε αντίθεση με το excel να μην μπορεί να βρει το σωστό αποτέλεσμα ο solver και να σταματάει σε ένα τοπικό ακρότατο, αλλά για κάποιον που δεν θέλει όλα τα πλεονεκτήματα του excel και δεν γουστάρει να πληρώσει πιστεύω ότι είναι πολύ καλό πακέτο και αυτό. Αλλιώς το office είναι το πιο value for money software που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δεν το χρησιμοποιώ γιατί τις λίγες φορές που θεώρησα ότι το χρειάζομαι με απογοήτευσε η απουσία βασικών λειτουργιών ... οκ δεν περίμενα full-fledged word αλλά για παράδειγμα νομίζω τελευταία φορά που με απογοήτευσε ήταν όταν ήθελα να εισάγω μια φωτογραφία και δεν μπορούσα.. 

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στο android μπορούσες να κάνεις εισαγωγή φωτογραφίας...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sotirisl είπε

και εγώ αυτή την εμονή με το LibreOffice δεν την καταλαβαίνω καθόλου... Δηλαδή τι προσφέρει παραπάνω από το  Microsoft Office, πέρα από το ότι ειναι δωρεάν; Προσωπικά χρησιμοποιώ Word, Scrivener & LaTeX...

Ειναι τσαμπα και ελαφρυ ισως ? Δεν σου φτανουν αυτα ? Οταν μια εταιρια εχει 20 υπολογιστες ειναι κοστος και εκει δεν πας σε σπασμενο,εγω χρονια το δουλευω και ειναι μια χαρα το ιδιο πραγμα με το κανονικο της ms αμα το σκαλισεις λιγο και νομιμο

Δημοσ.

Αν έχεις ήδη εγκατεστημένα τα word/excel/pp το νέο πακέτο τα διαγράφει ή μπαίνει παράλληλα;

Είναι καλύτερο σε σχέση με τις μεμονωμένες; εφαρμογές σε λειτουργίες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tinapo είπε

Αν έχεις ήδη εγκατεστημένα τα word/excel/pp το νέο πακέτο τα διαγράφει ή μπαίνει παράλληλα;

Είναι καλύτερο σε σχέση με τις μεμονωμένες; εφαρμογές σε λειτουργίες;

Μπαίνει παράλληλα. Οι εφαρμογές νομίζω δεν έχουν διαφορά αλλά είναι όλες μαζί και έχει επιπλέον εργαλεία όπως εύκολη μεταφορά αρχείου σε pc, υπογραφή σε pdf, μετατροπή σε pdf, δημιουργία από φωτογραφία (αναγνώριση κειμένου, πίνακα απευθείας σε excel).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...