Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει βγάλει το παρακάτω πάνω από 10 φορές.

Έχω σβήσει και έχω ξανακατεβασει  το παιχνίδι αρκετές φορές αλλά το πρόβλημα δεν φεύγει. Επίσης μια φορά με ένα άλλο παιχνίδι ενώ το είχα εγκατεστημένο με έβαλε και το ξανάκανα και μόλις τελείωσε το ειχε 2 φορές μέσα το παιχνίδι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί με έχει κούρασε καιρό και το έχω 2 μήνες το playstation.

PS_Messages_20200219_152453.jpg.a2a089171cfba6870175a59d27c49728.jpg 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ps4 κρασαρει

Έχω το ps4 pro. Eδω και κάποιο διάστημα σε τυχαίες στιγμές μου κρασαρουν τα παιχνίδια είτε με δισκάκι είτε αυτά που έχω κατεβάσει απ το store και μου βγάζει αυτό το μήνυμα που λέει "τα δεδομενα για αυτή την εφαρμογή είναι κατεστραμενα κτλ κτλ "

Να σας πω ότι έχω κάνει αρχικοποίηση του συστήματος και επίσης έχω εγκαταστήσει ΞΑΝΑ τα παιχνίδια που είχα το πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει ρε παιδια;

Δημοσ.

Ισως εχει προβλημα ο σκληρος δισκος.Πρεπει να τον βγαλεις και να τον βαλεις σε υπολογιστη να δεις την υγεια του δισκου με το hd sentinel.

Δημοσ.

Το έκανα σήμερα και μου έβγαλε ότι το health του δίσκου ήταν στο 16%.Πάνω σ αυτί λοιπόν έχω καποιες ερωτήσεις

1)Αυτή η ζημιά που έχει ο δίσκος είναι hardware η software;

2)Αφού μου έβγαλε το sentinel ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα είναι προφα ες ότι φταίει αυτό ε;Να προχωρήσω στην αγορά νεου;

3)Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει και η επιλογή για ssd.Ποια είναι η γνώμη σας για αυτο;Να σας πω βέβαια ότι βαζω-βγαζω πολύ συχνά παιχνίδια στη κονσόλα.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτησεων

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Το έκανα σήμερα και μου έβγαλε ότι το health του δίσκου ήταν στο 16%.Πάνω σ αυτί λοιπόν έχω καποιες ερωτήσεις

1)Αυτή η ζημιά που έχει ο δίσκος είναι hardware η software;

2)Αφού μου έβγαλε το sentinel ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα είναι προφα ες ότι φταίει αυτό ε;Να προχωρήσω στην αγορά νεου;

3)Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει και η επιλογή για ssd.Ποια είναι η γνώμη σας για αυτο;Να σας πω βέβαια ότι βαζω-βγαζω πολύ συχνά παιχνίδια στη κονσόλα.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το βομβαρδισμό ερωτησεων

Λογικα απλα γεμησε bad sectors (google it για περισσοτερα). Ναι, προτεινω 100% ssd, 1 tb. Μερα με την νυχτα το Loading. Ενδεικτικα, στο odyssey απο 1+ λεπτο ειχε πεσει στα ~10 sec

Δημοσ.
Στις 15/9/2023 στις 11:23 ΜΜ, vagelis81 είπε

Ασε τον SSD,θα δεις διαφορα μονο στο load και ενδεχεται να χρειαστεις πολυ γρηγορα δισκο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ασε τον SSD,θα δεις διαφορα μονο στο load και ενδεχεται να χρειαστεις πολυ γρηγορα δισκο.

Να βαλει ssd, οταν καποια games εχουν απειρο Load

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Να βαλει ssd, οταν καποια games εχουν απειρο Load

Στο pro αξιζει λιγο παραπανω να μπει SSD,αφου διαβαζει μεχρι 600.
Το θεμα ειναι ποσο βρισκει τον 1Τ SSD και ποσο τον 1Τ HDD,ποσο θα του βγει συνολο και αν ειναι διατεθειμενος να δωσει 50-60 για εναν καλο ssd ( + δουλεια ) και ποση διαρκεια ζωης θα εχει ο SSD με το γραψε σβησε.

Η μιλαμε για patriot απο το eshop?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...