Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίζει και τρολίζει το θέμα ή είναι ιδέα μου 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Πλέμπας εδώ, γίνεται πράγματι με ένα σύστημα να είναι 2 χρήστες ταυτόχρονα ον;

Nαι γινεται μεσω virtualization αλλα ειναι πολυ βαβουρα χωρις λογο στην προκειμενη περιπτωση. 

Δες εδω για περισσοτερα

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Eιναι πολυ μεγαλος μπελας τοσο απο θεμα hardware οσο και απο software. Oλες οι b450 εχουν μονο μια x16 pcie . 

Aκομα και σε x570 να παει 8x για μια 1060 ειναι αρκετα αν θελησει να βαλει δυνατοτερη καρτα στο μελλον θα εχει bottleneck. Τα 16 gb  ram επισης ειναι λιγα . 

Αναφερει 144hz , με 1060 ουτε τα μισα δεν βλεπει . Και ενα αλλα σωρο προβληματα που θα αντιμετωπισει στο software. Δεν υπαρχει λογος να κανει κατι τετοιο. 

Ευχαριστώ για της προτάσεις εννοείται δεν μπορώ να φτιάξω 2 σε 1 θέλει αρκετό χρήμα

Γι'αυτό κοιτούσα για multiseat επίσης η κάρτες γραφικών θα είναι πρόχειρες για κάνα χρόνο μετά θα κάνω αναβάθμιση της gpu εννοείται

Δημοσ.

εδώ είναι η απάντηση https://www.ibik.ru/ (δοκιμασμένο σε μπακατέλα pc για απλή χρήση και ελαφρύ gaming τύπου lol) και ήταν αρκετά τίμιο

αλλά όπως είπε και ο leros λίγο πολύ και με τα παιχνίδια που προτιμάτε, χρειάζεστε ένα κτήνος

ιδανικά χτίζεις απλά ένα 2ο pc κατ εμέ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Leleouras είπε

εδώ είναι η απάντηση https://www.ibik.ru/ (δοκιμασμένο σε μπακατέλα pc για απλή χρήση και ελαφρύ gaming τύπου lol) και ήταν αρκετά τίμιο

αλλά όπως είπε και ο leros λίγο πολύ και με τα παιχνίδια που προτιμάτε, χρειάζεστε ένα κτήνος

ιδανικά χτίζεις απλά ένα 2ο pc κατ εμέ

Γιατί πρέπει να είναι κτήνος είχα Ι7-6700Κ που ήταν τετραπύρηνος και έκανα μια χαρά την δουλειά μου και τωρα θα έχω 8 (σε κάθε χρήστη) γιατί πρέπει να τα κάνουμε όλα overkill δεν είπα θέλω να παίζω 1080 ultra settings είπα θέλω να παίζω παιχνίδια και να κάνω την δουλειά μου και κύριος να γίνεται με 2 χρήστες.

και περιορισμούς όταν λέμε για τα δεδομένα gtx 1060 και 8πυρινο σύστημα (8 από τα 16 πύρινες του ryzen 9-3850x) ότι θα δουλεύουν κανονικά να μην έχω προβλήματα αυτό εννοούσα

Και όπως είπε και ο @leros2004 αρχίζει να τρολιζει και είναι από τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ ελληνικά φόρουμ απλά επειδή χρησιμοποιώ το ινσομνια είπα να δοκιμάσω αλλά τέλος πάντων

Επεξ/σία από Mr.SpyCat
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.SpyCat είπε

Γιατί πρέπει να είναι κτήνος είχα Ι7-6700Κ που ήταν τετραπύρηνος και έκανα μια χαρά την δουλειά μου και τωρα θα έχω 8 (σε κάθε χρήστη) γιατί πρέπει να τα κάνουμε όλα overkill δεν είπα θέλω να παίζω 1080 ultra settings είπα θέλω να παίζω παιχνίδια και να κάνω την δουλειά μου και κύριος να γίνεται με 2 χρήστες.

και περιορισμούς όταν λέμε για τα δεδομένα gtx 1060 και 8πυρινο σύστημα (8 από τα 16 πύρινες του ryzen 9-3850x) ότι θα δουλεύουν κανονικά να μην έχω προβλήματα αυτό εννοούσα

Και όπως είπε και ο @leros2004 αρχίζει να τρολιζει και είναι από τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ ελληνικά φόρουμ απλά επειδή χρησιμοποιώ το ινσομνια είπα να δοκιμάσω αλλά τέλος πάντων

Αυτό που θες να κάνεις απαιτεί μηχάνημα τόσο ισχυρό που θα φτάσει για πλάκα το 2-χίλιαρο και βάλε προκειμένου να στηθεί και να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Από τη στιγμή που έχεις ήδη ένα ψηλοκαλό πισί είτε το δίνεις στην κοπέλα σου και στήνεις ένα καινούργιο για σένα είτε το κρατάς και πέρνει η κοπέλα το καινούργιο.

Λιγότερα χρήματα θα δώσετε έτσι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr.SpyCat είπε

Tρολιζει επειδη σου λεμε οτι αυτο που θες ειναι ασύμφορο και δυσκολο ;

Εφοσον το εχεις αποφασισει γιατι δεν το κανεις και ρωτας εδω ;

Δημοσ.

Κανε μια ΜΕΓΑΛΗ χαρη στον εαυτο σου, επαγγελματικα, και: διαχωρισε pc εργασιας
με pc χαλβαδιασματος(!), χαβαλε, παιχνιδιου -> οπως θελεις πες εσυ, το δευτερο απο τα δυο!
🤕

Αν εχεις ενα μονο, που κανετε τα παντα και παθει, κατι χανετε τα παντα.... Με δυο χρηστες, και κυριως
τετοια [χαζη] χρηση, πολλαπλασιαζεις γεωμετρικα επικινδυνα, τις πιθανοτητες να...μαμηθει το συμπαν!
🤢

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...