Προς το περιεχόμενο

CFA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ψάχνω να κάνω μαθήματα για το CFA Level 1. Γνωρίζετε κάποιο site ή φροντιστήριο ή φορέα που να προσφέρει μαθήματα εξ αποστάσεως ?

Δημοσ.

θα συνιστούσα τα videos lectures του Schweser.... εγώ πάντως διάβασα τα επίσημα βιβλία του CFA... Τα "φροντιστήρια" που είχα δοκιμάσει στην Ελλάδα με απογοήτευσαν. Να ξέρεις πάντως ότι το CFA είναι μεγάλο commitment

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πόσα διάβασες και ποια αν γίνεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Freedom96 said:

Μπορείς να μου πεις πόσα διάβασες και ποια αν γίνεται?

προφανώς διάβασα όλα τα βιβλία (αν θυμάμαι καλά είναι έξι), καθώς εξετάζεσαι σε όλη την ύλη, δηλαδή 10 θεματικές ενότητες. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να παραλείψεις. Αν κοπείς σε μια ενότητα συνήθως - αλλά όχι πάντα - κόβεσαι και σε όλο το exam. Δες εδώ: https://www.cfainstitute.org/en/programs/cfa/curriculum

edit: επίσης διάβασα τα επίσημα βιβλία που σε παρακινεί/υποχρεώνει να αγοράσεις το ίδιο το CFA. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποίησα τον Schweser ή κάποιο άλλο βοήθημα γιατί με εξαίρεση τα quicksheets δεν ένιωσα ότι προσφέρουν κάτι. Συνιστώ μόνο τα video lectures του Schweser για κάποιον που δεν θέλει ή δεν μπορεί να διαβάσει το βιβλίο...

Επεξ/σία από sotirisl
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δες τον mark meldrum εχει στο youtube full lectures παλαιότερων ετών (ναι η υλη μπορει λιγο να αλλαξε).

Εχει και στο site του επι συνδρομητική πληρωμή lectures και ασκησεις απο οτι ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...