xgol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμός στα 69,50 (περιλαμβανει το τελος ενεργοποιησης και το παγιο του πρωτου μηνα). Αφορα το διαστημα 14/01 με 15/02, στο οποιο δεν ειχα ιντερνετ, γιατί δεν ειχε γινει η συνδεση απο πλευρας κοσμοτε! (Εδω και 2 μερες ηρθε ο τεχνικος τους κι εχω ενεργη συνδεση). Δικαιουται να μου ζηταει παγιο η εταιρια, για μια υπηρεσια που δε μπορουσα να χρησιμοποιησω υπ' ευθυνη της;
DanielRGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, xgol είπε Καλησπερα, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμός στα 69,50 (περιλαμβανει το τελος ενεργοποιησης και το παγιο του πρωτου μηνα). Αφορα το διαστημα 14/01 με 15/02, στο οποιο δεν ειχα ιντερνετ, γιατί δεν ειχε γινει η συνδεση απο πλευρας κοσμοτε! (Εδω και 2 μερες ηρθε ο τεχνικος τους κι εχω ενεργη συνδεση). Δικαιουται να μου ζηταει παγιο η εταιρια, για μια υπηρεσια που δε μπορουσα να χρησιμοποιησω υπ' ευθυνη της; Το συστημα βγαζει λογαριασμο αυτοματα, πρεπει να ενημερωσεις την εξυπηρετηση πελατων για να μην πληρωσεις τον επομενο με δικη τους παρεμβαση (αλλιως αυτοματα θα αου ρθει ο επομενος λογαριασμος)
xgol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Το συστημα βγαζει λογαριασμο αυτοματα, πρεπει να ενημερωσεις την εξυπηρετηση πελατων για να μην πληρωσεις τον επομενο με δικη τους παρεμβαση (αλλιως αυτοματα θα αου ρθει ο επομενος λογαριασμος) Σ ευχαριστώ, θα περασω απο ενα καταστημα να το διευθετήσω.
mech_eng Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 θα γινει εκκαθαριση στους επομενους λογαριασμους και θα αφαιρεθουν τα αντιστοιχα ποσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα