Mhlogiatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, anonik είπε Ρώτησα Cosmote Η απάντηση που έλαβα είναι αυτή "....καλησπέρα! Το δώρο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα σήμερα, στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνεται στη σχετική ερώτηση, για τους δικαιούχους που έχουν ενημερωθεί με sms. Από αυτό καταλαβαίνω οτι όποιος δεν είχε πάρει SMS νωρίτερα για να συμμετέχει στην ερευνα, ΔΕΝ θα παρει τα GB της προσφοράς (ισως κανω λάθος στην ερμηνεία της απάντησης αλλά μαλλον δεν...) Κανενας σε κανενα forum δεν εχει γραψει οτι του ηρθε sms . Ουτε και μενα εχει ερθει στα 3 μου οποτε .... Ρε παλι καλα που δεν εβαλα καρτοκινητο η sim του booster να το σκισουν κάποια ανυποπτη στιγμη στα ΧΧΧ
anonik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Κανενας σε κανενα forum δεν εχει γραψει οτι του ηρθε sms . Ουτε και μενα εχει ερθει στα 3 μου οποτε .... Ρε παλι καλα που δεν εβαλα καρτοκινητο η sim του booster να το σκισουν κάποια ανυποπτη στιγμη στα ΧΧΧ το λεει ο TS του αντίστοιχου θέματος εκει που πρωτοβγηκε. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από matrixxx
ritchie77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Κανενας σε κανενα forum δεν εχει γραψει οτι του ηρθε sms . Σε εμένα ήρθε σήμερα αλλά δεν γράφει πουθενά για δωρεάν 3gb
anonik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλαω για μηνυμα που προφανως εχουν παρει λιγοι χρηστες με sms πριν απο μερες κ τους καλούσε να παρουν μερος στην ερευνα αυτο που αναφερεις οτι πηρες σήμερα είναι προωθητικό cosmote insurance Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από anonik
Professor Xavier Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Από τότε που πήρα μέρος στην έρευνα με έχουν πάρει 2 φορές τηλ από Αγγλία (+44). Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον;
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) SCAM ηταν οποτε ενα χ@σιμο στα social media το αξιζουν .Τη παταει ενας ...... και μετα παρασυρονται τοσοι . Προσεξτε την απαντηση της cote όποιος δεν είχε πάρει SMS απο αυτους για να συμμετέχει στην ερευνα, ΔΕΝ θα παρει GB ! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από matrixxx αφαιρεση
sgatzo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και αφού δεν πήραμε το μήνυμα γιατί μας άφηνε να συμμετάσχουμε; Ότι να ναι Update τελικά ενεργοποιήθηκε η προσφορά! Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ τον φίλο που την ανέβασε και όσους πίεσαν για να αποδοθεί Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από sgatzo
kosath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε το μήνυμα ενεργοποίησης των 3GB! "ENEPΓOΠOIHΘHKE TO ΔΩPO 3GB ΓIA 3 HMEPEΣ, ΓIA XPHΣH INTERNET ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA TH ΣYMMETOXH ΣAΣ ΣTHN EPEYNA COSMOTE INSURANCE." Add: Χωρίς να έχω λάβει το sms από τη cosmote - απλά πάτησα το λινκ του TS! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από kosath Προσθήκη 1
ziggywas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι έμενα μόλις μου ήρθε (το είδα και στο What's Up app). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από ziggywas 1
anonik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, anonik είπε Μιλαω για μηνυμα που προφανως εχουν παρει λιγοι χρηστες με sms πριν απο μερες κ τους καλούσε να παρουν μερος στην ερευνα αυτο που αναφερεις οτι πηρες σήμερα είναι προωθητικό cosmote insurance UPDATE: Οπως εγραψε και στο προηγούμενο ποστ οσυμφορουμίτη ηρθε μηνυμα τελικά που ενεργοποιεί τα 3gb. Αρα το δίνουν σε ολους όσους συμμετείχαν τελικά και όχι μονο σε όσους εστειλαν SMS
naimore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 μολις ενεργοποιηθηκε γκρινιαρηδες! αντε γεια (μας)!
alexiko Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Ήρθε και σε μένα. Πολύ γκρίνια ρε παιδιά χωρίς λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις