MontzOlee Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν 3GB για το ΠΣΚ με την συμμετοχή σας σε μια απλή έρευνα από την cosmote ! Δεν ξέρω γιατί δεν είναι από το επίσημο site Κ αν είναι legit ωστόσο εγώ το προχώρησα κανονικά κ τα GB θα μπουν την Παρασκευή . λινκ : https://conferience.com/app/cosmoteinsurance_pre thank me later 😎 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από MontzOlee 11 9
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Δωρεάν 3GB για το ΠΣΚ Για 3 ημερες λεει, αρα αν το κανεις σημερα φανταζομαι θα ειναι για ΤΠΠ. Εσυ λες για ΠΣΚ. Σου λεει σε καποια φαση οτι ειναι για ΠΣΚ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Για 3 ημερες λεει, αρα αν το κανεις σημερα φανταζομαι θα ειναι για ΤΠΠ. Εσυ λες για ΠΣΚ. Σου λεει σε καποια φαση οτι ειναι για ΠΣΚ; αν το κανεις λεει ότι θα ενεργοποιηθεί 21/2 1
MontzOlee Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε αναξιοπιστο ΠΑΣΟ αδερφέ. 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για 3 ημερες λεει, αρα αν το κανεις σημερα φανταζομαι θα ειναι για ΤΠΠ. Εσυ λες για ΠΣΚ. Σου λεει σε καποια φαση οτι ειναι για ΠΣΚ; Σωστη παρατήρηση , επειδή κ εμένα μου το έδειξαν και το τσέκαρα μετά σε γειτονικό site έγραφε ΠΣΚ ΥΓ : άμα δεν είναι αξιόπιστο να διαγραφεί δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου !!
PCAPTURES Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Για 3 ημερες λεει, αρα αν το κανεις σημερα φανταζομαι θα ειναι για ΤΠΠ. Εσυ λες για ΠΣΚ. Σου λεει σε καποια φαση οτι ειναι για ΠΣΚ; Το πακέτο 3GB θα ενεργοποιηθεί την Παρασκευή 21/2 και θα ενημερωθείτε με SMS. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από PCAPTURES
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Για 3 ημερες λεει, αρα αν το κανεις σημερα φανταζομαι θα ειναι για ΤΠΠ. Εσυ λες για ΠΣΚ. Σου λεει σε καποια φαση οτι ειναι για ΠΣΚ; Συμπληρώνεις την ερευνα γιατι δεν εχεις ακομα cosmote insurance και λεει θα σου ερθει sms παρασκευη για ΣΚ . Ελπιζω να μην έχει σχέση με τις εταιρίες με τα 5ψήφια νούμερα που χρεώνουν στο κινητο που βαζεις . Αλλιως θα εχουμε δραματα .... 1
oceanborngr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Πειραματοζωο και γω. Βεβαια επελεξα οτι δεν εχω καποιο οχημα και ξεμπερδεψα σε 20 δευτερολεπτα. 2
anonik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Συμπληρώνεις την ερευνα γιατι δεν εχεις ακομα cosmote insurance και λεει θα σου ερθει sms παρασκευη για ΣΚ . Ελπιζω να μην έχει σχέση με τις εταιρίες με τα 5ψήφια νούμερα που χρεώνουν στο κινητο που βαζεις . Αλλιως θα εχουμε δραματα .... Μπες στην εφαρμογή της COSMOTE και κοψε τα. (shop-> ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-> ΦΡΑΓΗ ΧΡΕΩΣΙΜΩΝ 5ΨΗΦΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΥΠΠ)
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μηπως εχεις τον τροπο με αποστολη sms ;
anonik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 οχι ...παιρνεις τηλεφωνο εξυπηρέτηση πελατών και το ζητάς
yansta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ούτε ένα λινκ που να σε γυρνάει στην αρχική σελίδα της εταιρείας. 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μηπως εχεις τον τροπο με αποστολη sms ; Γίνεται και μέσω της εφαρμογής του cosmote. Πατάς shop/προστασια
aelaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ρώτησα την Cosmote και μου είπαν ότι όντως είναι δικιά τους έρευνα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις