onelonelystar Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) αν είναι από τον φίλο σου, τότε πρέπει να στο ξεκλειδώσει αυτός., όχι δεν υπάρχουν προγράμματα που να ξεκλειδώνουν iPhone. Επίσης υπάρχουν πολύ όμορφα και πιο σύγχρονα κινητά με 50 ευρώ, δεν χρειάζεται να έχεις iPhone https://www.skroutz.gr/s/17706349/Archos-Access-50S-8GB.html Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από onelonelystar
koutsis Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, theblacktownmate είπε φιλε δεν εχω χρηματα για να παρω κινητο το πηρα αναγκαστικα απο φιλο υπαρχει κανα προγραμα free στο pc να το ξεκλειδωσω? Αν στο έδωσε ο φίλος σου πρέπει να το ξεκλειδώσει αυτός! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος..
theblacktownmate Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 φιλε εχει χασει τα στοιχεια για να μπει στο aple id οποτε δε μπορει να με το ξεκλειδωσει προσπαθησαμε πολυ αλλα τιποτα λες να του περασω android??χαχα
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 hour ago, theblacktownmate said: φιλε εχει χασει τα στοιχεια για να μπει στο aple id οποτε δε μπορει να με το ξεκλειδωσει προσπαθησαμε πολυ αλλα τιποτα λες να του περασω android??χαχα Στο email που είχε δηλώσει για να κάνει το Apple ID, έχει πρόσβαση;
theblacktownmate Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 οχι ρε αδερφε καθολου ηταν παλιο το email πρεπει καπως να αφερεθει το apple id αδερφε ειμαι τσαλακομενος εικονομικα ουτε με 5ευρω κινητο δεν μπορω να παρω απλα με το εδωσε ετσι εγω ειχα παρει τα χριστουγεννα με 50ευρω 2 κινητα LG G2 απλα το 1 με το πηρε η αδερφουλα μου και το εσπασε και το αλλο θελει οθονη αλλα δεν συμφερει το μονο κινητο που δουλευει ΑΛΛΑ ειπαμε ειναι κλειδωμενο
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 12 minutes ago, theblacktownmate said: οχι ρε αδερφε καθολου ηταν παλιο το email πρεπει καπως να αφερεθει το apple id αδερφε ειμαι τσαλακομενος εικονομικα ουτε με 5ευρω κινητο δεν μπορω να παρω απλα με το εδωσε ετσι εγω ειχα παρει τα χριστουγεννα με 50ευρω 2 κινητα LG G2 απλα το 1 με το πηρε η αδερφουλα μου και το εσπασε και το αλλο θελει οθονη αλλα δεν συμφερει το μονο κινητο που δουλευει ΑΛΛΑ ειπαμε ειναι κλειδωμενο Και φαντάζομαι δεν έχει και απόδειξη αγοράς, έτσι; Αν είναι έτσι, ξέχασέ το.
theblacktownmate Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 ρε αδερφε απτο 2010 εχουν ληξει ολα δε ξερω τι να σε πω ρε μπρο
ChrisAce Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Πολλά αδέρφια έχεις ρε Bro..και όσο μιλάμε θα αποκτήσεις και άλλα. Iphone 4 πάντως δεν νομίζω να αποκτήσεις από αυτό το θέμα.. 😁 2
CheOnWeb Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 8 minutes ago, theblacktownmate said: ρε αδερφε απτο 2010 εχουν ληξει ολα δε ξερω τι να σε πω ρε μπρο Λήγουν οι αποδείξεις και τα emails? Απλώς ο φίλος σου είναι τσαπατσούλης. Τίποτα να μην μου πεις. Καλό Πάσχα. 1
theblacktownmate Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 φιλε ο φιλαρακος μου τοτε οταν το πηρε ηταν 15 ειχε τσαπατσολικα email και οταν γβηκε εξω στην αγορα τα αλαξε καταλαβες ηταν παιδιαριστικα το email το αλαξε και τι να κανουμαι δεν μπορει να θυμαται πριν 6χρονια το email
onelonelystar Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 τότε τι να κάνουμε, το κινητό δεν ξεκλειδώνει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα