Προς το περιεχόμενο

Apple id - iCloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν ένα χρόνο ένα μεταχειρισμένο iPad με το οποίο δεν είχα κανένα θέμα και το δούλευα με τα δικά μου credentials. 

Όταν προσπάθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή μου ζήτησε apple id που δεν είναι δικό μου. 

Με τα δικά μου credentials δεν κάνει επαναφορά. Μάλλον έχει άλλο id στο icloud το οποίο δεν γνωρίζω και με βάση αυτό δεν με αφήνει να προχωρήσω.

Υπάρχει τρόπος επίλυσης ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν το πήρες δεν είχε κάνει επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων ο προηγούμενος? Με αυτό που λές ουτε το δικό σου id θα μπορούσες να περάσεις αν δεν είχε κάνει επαναφορά ο άλλος ...

Επεξ/σία από PCAPTURES
  • Like 2
Δημοσ.

εχει δίκιο ο PCAPTURES. μπορείς να δείς στο icloud.com να δείς αν μπορέις να μπείς στο λογαριασμό σου και αν είναι συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο ipad? και πες μας τι είδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε

όταν το πήρες δεν είχε κάνει επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων ο προηγούμενος? Με αυτό που λές ουτε το δικό σου id θα μπορούσες να περάσεις αν δεν είχε κάνει επαναφορά ο άλλος ...

Νομίζω πως δεν είχε κάνει. Όταν το πήρα εγώ δεν ξεκίνησε κανονικά όπως όταν έχει γίνει επαναφορά ρυθμίσεων (Hello κτλ) Ήταν ήδη ενεργοποιημένο. Απλά έβαλα τα δικά μου credentials και δούλευε κανονικά. 

15 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

εχει δίκιο ο PCAPTURES. μπορείς να δείς στο icloud.com να δείς αν μπορέις να μπείς στο λογαριασμό σου και αν είναι συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο ipad? και πες μας τι είδες.

Στο λογαριασμό του AppleID την βλέπω, όχι όμως στο icloud.com

Επεξ/σία από eduardo
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, eduardo είπε

Νομίζω πως δεν είχε κάνει. Όταν το πήρα εγώ δεν ξεκίνησε κανονικά όπως όταν έχει γίνει επαναφορά ρυθμίσεων (Hello κτλ) Ήταν ήδη ενεργοποιημένο. Απλά έβαλα τα δικά μου credentials και δούλευε κανονικά. 

Στο λογαριασμό του AppleID την βλέπω, όχι όμως στο icloud.com

τι εννοείς την βλέπεις στο APPLE ID ενω στο icloud όχι. Μπες στο icloud.com με το apple id σου και τον κωδικό και δές ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με το ID σου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

τι εννοείς την βλέπεις στο APPLE ID ενω στο icloud όχι. Μπες στο icloud.com με το apple id σου και τον κωδικό και δές ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με το ID σου.

Την έβλεπα αλλά την έκανα διαγραφή. Μου είχε βγάλει μήνυμα ότι θα εμφανιστεί και πάλι όταν η συσκευή συνδεθεί στο ίντερνετ. 

Δημοσ.

ίσως γιαυτό δεν σε αφήνει να κάνεις επαναφορά γιατί το αποσύνδεσες απο τον λογαριασμό σου. Δοκίμασε μέσω itunes απο υπολογιστή να κάνεις log in και να το κάνεις επαναφορά απο εκέι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

ίσως γιαυτό δεν σε αφήνει να κάνεις επαναφορά γιατί το αποσύνδεσες απο τον λογαριασμό σου. Δοκίμασε μέσω itunes απο υπολογιστή να κάνεις log in και να το κάνεις επαναφορά απο εκέι.

Και πριν το διαγράψω δεν με άφηνε να το κάνω. Θα το δοκιμάσω πάντως και με το itunes και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Πάντως αν υπάρχει απόδειξη και στοιχεία του κατόχου μπορούν να σου ξεκλειδώσουν το icloud καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών της apple!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, PCAPTURES είπε

Πάντως αν υπάρχει απόδειξη και στοιχεία του κατόχου μπορούν να σου ξεκλειδώσουν το icloud καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών της apple!

Ναι το γνωρίζω, επικοινώνησα με την apple. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει απόδειξη από τον προηγούμενο, ο οποίος  και αυτός το αγόρασε απ' άλλον. Τρέχα γύρευε...

Απλά δεν το υποψιάστηκα ότι θα μπορούσε να είχε άλλο id στο icloud. Δούλευε κανονικά με το AppleID μου.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλβανικό ξεκλείδωμα  (Bypass)
Εκτος αν μπερδεψες το AppleID του store με το AppleID του Icloud ( να σου ζήταγε κωδικο και να εφτιαξες άλλο για το store)

δοκιμασε να μπεις και εδώ και  αν την βλέπεις διεγραψε την

https://appleid.apple.com/#!&page=signin

και

https://www.icloud.com/find

Επεξ/σία από rudd-o
Δημοσ.

φιλε η συσκευη ειναι μαρκαρισμενη σε καποιο αλλο account απο τους παλιους ιδιοκτητες. Πρεπει να επικοινωνησεις με αυτον που το αγορασες να διαγραψει την συσκευη του απο το ικλουντ. 

Ολες οι απλ συσκευες που εχω φαινονται στο δικο μου λογαριασμο, οταν πουλας πρεπει να την διαγρφεις. Προφωνως αυτο δεν εγινε και τωρα εχεις θεμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theblacktownmate είπε

καλησπερα πηρα ενα iphone 4 16Gb

Κλειδωμενο με το id του φιλου μου υπαρχει κανας τροπος να βγαλω το λογαριασμο του για να βαλω καινουργιο??

Iphone 4?

Καλύτερα πούλα το σε κανένα μουσείο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...