Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Παρηγγειλα μεσω skroutz αυτον  τον εκκινητη  

https://www.skroutz.gr/s/16754120/Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-Car-Power-Bank-12V-69800mAh-Αεροκομπρέσορ-TM19B.html?from=best_sellers_tag&fbclid=IwAR1pxFsUmQ-dxOHkHBR-Jh-yca-8sIFWG4T7bWCOUO9G2Rdd155c5GtiTtA

Το πρωτο μαγαζι μου εστειλε τον εντελως ασχετο που φαινεται στη φωτογραφια 

Εκανα αιτημα επιστροφης χρηματων και αναμενω .

Παρηγγειλα αμμεσα τον ιδιο και μου εστειλαν καποιον που μοιαζει αλλα δεν ειναι ιδιος 

Δεν ξερω πως γινεται η αυτοματη επιλογη καταστηματος μεσω skroutz.

Ενδεικτικο μαγαζι και οχι απο αυτο που το εστειλαν 

https://www.skroutz.gr/s/20111698/High-Power-Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-TM-15.html

20.jpg

10.jpeg

Τον δοκιμασα σημερα και μια χαρα με την πρωτη πηραν δυο αμαξια ενα ΤΤ 1800 κυβικα και ενα C1 1000 κυβικα 

Τα αφησα 20 λεπτα αλλα μετα δεν ξαναπηραν εμπρος .

Προφανως δεν φταιει ο εκκιντης αλλα η πεσμενη μαπαταρια  

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τον δοκιμασα σημερα και μια χαρα με την πρωτη πηραν δυο αμαξια ενα ΤΤ 1800 κυβικα και ενα C1 1000 κυβικα 

Τα αφησα 20 λεπτα αλλα μετα δεν ξαναπηραν εμπρος .

Προφανως δεν φταιει ο εκκιντης αλλα η πεσμενη μαπαταρια  

Αν τα αφησες 20 λεπτα ρελαντι,λογικο να μη ξαναπηραν.Για να φορτισει η μπαταρια θελει στροφες στο κινητηρα.Καλυτερα παρε ενα φορτιστη και βγαζε τη μπαταρια να την εχεις στη συντηρηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Αν τα αφησες 20 λεπτα ρελαντι,λογικο να μη ξαναπηραν.Για να φορτισει η μπαταρια θελει στροφες στο κινητηρα.Καλυτερα παρε ενα φορτιστη και βγαζε τη μπαταρια να την εχεις στη συντηρηση.

Σε αυτό ότι θέλει στροφές ο κινητήρας ο ηλεκτρολόγος λέει ότι αρκεί το ρελαντί... Τι να πω.. 

Και η οδικη βοήθεια μου έχει πει για χιλιόμετρα για να φορτισει η μπαταρια. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω victron energy, δεν βγάζω την μπαταρία. Σε κάποιους άλλους που είχα λέγανε να μη είναι η μπαταρία στο αυτοκίνητο..

Το manual γράφει:

• The charger must be connected in the following order:

1. Connect the DC cable to the battery terminal that is not connected to the chassis

2. Connect the remaining DC cable to the chassis, away from the battery and any fuel lines/sources

3. Connect the AC power cable to a mains power outlet

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Έχω victron energy, δεν βγάζω την μπαταρία. Σε κάποιους άλλους που είχα λέγανε να μη είναι η μπαταρία στο αυτοκίνητο..

Το manual γράφει:

• The charger must be connected in the following order:

1. Connect the DC cable to the battery terminal that is not connected to the chassis

2. Connect the remaining DC cable to the chassis, away from the battery and any fuel lines/sources

3. Connect the AC power cable to a mains power outlet

Αν καταλαβα καλα τον φορτιζεις στο σπιτι και τον βαζεις μεσα στο αυτοκινητο και τον συνδεεις με την πεσμενη μπαταρια ?

Δημοσ.

Eγω πάντως για συντήρηση της μπαταρίας δεν την απομόνωνα απο το αμάξι.Συνδεση τον φορτιστή το βράδυ και αποσύνδεση όταν έπρεπε να πάρω το αμάξι.Εχω πάρκινγκ 

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο να υπάρχει κοσμος που πιστευει οτι το ρελαντι φορτίζει τη μπαταρία ικανοποιητικά , δή οταν ειναι νεκρη σχεδον... Δεν ειναι τυχαιο οτι με βαση το ρυθμιστη του , η μέγιστη τάση εξοδου ειναι 14.5-14,8V στις 2000RPM

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Περίεργο να υπάρχει κοσμος που πιστευει οτι το ρελαντι φορτίζει τη μπαταρία ικανοποιητικά , δή οταν ειναι νεκρη σχεδον... Δεν ειναι τυχαιο οτι με βαση το ρυθμιστη του , η μέγιστη τάση εξοδου ειναι 14.5-14,8V στις 2000RPM

Ηλεκτρολογος αυτοκινητων μου το ειπε.Η οδικη που εχειε ερθει εχει αντιθετη αποψη

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/2/2022 στις 8:07 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Παρηγγειλα μεσω skroutz αυτον  τον εκκινητη  

https://www.skroutz.gr/s/16754120/Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-Car-Power-Bank-12V-69800mAh-Αεροκομπρέσορ-TM19B.html?from=best_sellers_tag&fbclid=IwAR1pxFsUmQ-dxOHkHBR-Jh-yca-8sIFWG4T7bWCOUO9G2Rdd155c5GtiTtA

Το πρωτο μαγαζι μου εστειλε τον εντελως ασχετο που φαινεται στη φωτογραφια 

Εκανα αιτημα επιστροφης χρηματων και αναμενω .

Παρηγγειλα αμμεσα τον ιδιο και μου εστειλαν καποιον που μοιαζει αλλα δεν ειναι ιδιος 

Δεν ξερω πως γινεται η αυτοματη επιλογη καταστηματος μεσω skroutz.

Ενδεικτικο μαγαζι και οχι απο αυτο που το εστειλαν 

https://www.skroutz.gr/s/20111698/High-Power-Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-TM-15.html

20.jpg

10.jpeg

Ειχε δουεψει με επιτυχια καμμια 7-8 φορες σε τρια αμαξια της οικογενειας .

Σημερα πηγε δικος μου να βαλει το αυτοκινητο μπροστα το συνδεσε και πριν μπει στο αμαξι να  γυρισει μιζα το μαραφετι καηκε και γεμησε καπνους ο τοπος 

Εγινε καρβουνο !!!! Ειχε γινει αγορα μεσω skroutz και θα ζητησω αντικατασταση .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σημερα πηγε δικος μου να βαλει το αυτοκινητο μπροστα το συνδεσε και πριν μπει στο αμαξι να  γυρισει μιζα το μαραφετι καηκε και γεμησε καπνους ο τοπος 

Αρκετά αξιόπιστοι σαν εταιρεία είναι της Noco. 

Υπάρχει σε εύρος τιμής αναλόγως τι θες .

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σημερα πηγε δικος μου να βαλει το αυτοκινητο μπροστα το συνδεσε και πριν μπει στο αμαξι να γυρισει μιζα το μαραφετι καηκε και γεμησε καπνους ο τοπος

Εχω ενα παρομοιο στο αμαξι, το εχω χρησιμοποιησει κανα δυο φορες στα αλλα αμαξια (εγω φορτιζω προληπτικα τη μπαταρια στο γκαραζ μια φορα το μηνα και δε μενω, το ιδιο και της μηχανης, αν τις αφησεις να πεσουν καθε φορα που μενεις και δεν παιρνει μπροστα, η μπαταρια χοντρικα χανει ενα χρονο ζωης).

Επισης εχω ενα κιτ επισκευης ελαστικου (αυτο που εχει σουβλι + κορδονια) και μια τρομπα αερα 12V για να φουσκωσω το ελαστικο (παροτι εχω ρεζερβα). Αν παω ταξιδι με τη μηχανη τα παιρνω μαζι (εχω βαλει 12V μπριζακι στη μπαταρια) ωστε αν φαω κανα καρφι να το φτιαξω επιτοπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Έχω γράψει και σε παλιότερο post. Αν δεν πας σε γνωστή μάρκα τότε κοιτάς σε audew και gooloo

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αρχή φοβήθηκα μήπως είχε πάθει ζημιά και το αμάξι αλλά αφού δεν είχε γίνει προσπάθεια εκκίνησης υπήρχε τέτοια πιθανότητα; 

20220612_093237.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...