Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν ψάχνεις για αγορά από Κίνα τότε παίζουν πολλά και στο banggood συνήθως με κουπόνια βγαίνουν αρκετά καλές τιμές.

Περιμένω να έρθει το 70mai jump starter της xiaomi υποτίθεται οπότε όταν έρθει και δοκιμάσω θα μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Βέβαια το καλύτερο για εσένα είναι να πάρεις τον φορτιστή του lidl που είναι και οικονομικός και να την φορτίζεις πριν την χρήση από την προηγούμενη νύχτα .(εάν υπάρχει παροχή ρεύματος εκεί κοντά που αφήνεις το αυτοκίνητο ).

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι σε κλειστό χώρο υπάρχουν και φορτιστές που έχουν κύκλο συντήρησης το συνδέεις μόνιμα και φροντίζουν να μην την αφήνουν να εκφορτιζει. 

Να ξαναπώ ότι υπάρχει η λύση να αποσυνδεθουν οι πόλοι της μπαταρίας. 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω  παρει   τον   Black & Decker (BDJS450-QW)  και   ειναι   αξιοπιστος   αλλα   καθε   1,5-2   χρονια   θελει

αλλαγη   εσωτερικης  μπαταριας   12v  7ah    (ups)  με  κοστος   20-50   ευρω.

spacer.png

Ο  μασουτης  τον  εχει   λεει  σε   προσφορα   119  ευρω.

Υπαρχει   και  σε   εκδοση   με   κομπρεσερακι   για  να   ελεγχεις  τα   λαστιχα.

spacer.png

Παντως  αν  θελεις   την  καλυτερη   λυση   ειναι   αυτη   με  τα   ηλιακα   πανελακια

που  βαζουν  σε   σκαφη. Χρειαζεται  βεβαια   καποια   προσαρμογη   και  να   το  βλεπει

ηλιος   2  ωρες   τουλαχιστον  την  ημερα.

spacer.png

https://www.skroutz.gr/c/2610/iliakoi-fortistes-mpatarion/f/616052/mpatarion-aytokinitou.html?keyphrase=12v&o=φωτοβολταικα+πανελ+12v

Νομιζω  πως  ειναι   η  καλυτερη   λυση   για   αυτοκινητα   που   μενουν   καιρο   ακινητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερος του gb40 είναι ο audew. Απλά είναι δυσεύρετος αυτήν την περίοδο.

Edit: βλέπω ξανά διαθέσιμος από ευρωπαϊκή αποθήκη 

https://m.audew.com/Audew-2000A-Peak-20000mAh-Car-Jump-Starter-for-All-Gas-Engines-or-Up-To-8_5L-Diesel-Engines-with-LCD-Power-Display-p-100058.html?rmmds=search

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορασα αυτον εδω

https://www.banggood.com/IMars-Portable-Car-Jump-Starter-1000A-13800mAh-Powerbank-Emergency-Battery-Booster-Waterproof-with-LED-Flashlight-USB-Port-p-1541967.html?rmmds=myorder

35€ με κουπονι ,αλλα προσφατα ηταν στα 30€ με κουπονι απο CZ αποθηκη και πριν 4-5 μηνες ηταν κοντα στα 25€ απο ευρωπαικη αποθηκη 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για αυτοκινητο 2000 κυβια αυτος θα κανει ???

Θελω να τον φορτιζω σπιτι και να εκκινει μπαταρια που εχει πεσει απο ακκηνισια .

Αδερφέ τον παρέλαβα το πρωί και έβαλα μπρος απευθείας 1600άρι χωρίς να τον φορτίσω παραπάνω, όπως ήρθε.

Μια χαρά φαίνεται κι εχει και διάφορα καλαμπαλίκια μέσα για να φορτίζεις λαπτοπ και κινητά καθώς κι ένα κομπρεσοράκι αέρος που κουμπώνει πάνω του που δε μου φαίνεται και τόσο σόι αλλά οκ, 56 ευρώ έκαναν όλα.

Βέβαια λίγο ελαφρύ μου φαίνεται για τόσα mAh που λέει ότι έχει αλλά τη δουλειά την έκανε.

Επειδή την πάτησα και ήμουν στον ηλεκτρολόγο σήμερα, μου είπε ότι αν ξέρω ότι δε θα το κουνήσω πάνω από 1 βδομάδα, να βγάζω πάντα τον αρνητικό πόλο γιατί ναι μεν μπορεί να το εκκινώ με το εργαλείο, αλλά αν έχει ξεφορτίσει πλήρως, θέλει πάρα πολλά χιλιόμετρα κίνηση μετά και ζορίζω και το δυναμό. Κι επίσης κάθε φορά που ξεφορτίζει πλήρως χάνει χωρητικότητα και δεν επανέρχεται πλήρως. 

Επεξ/σία από vins
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vins είπε

Αδερφέ τον παρέλαβα το πρωί και έβαλα μπρος απευθείας 1600άρι χωρίς να τον φορτίσω παραπάνω, όπως ήρθε.

Μια χαρά φαίνεται κι εχει και διάφορα καλαμπαλίκια μέσα για να φορτίζεις λαπτοπ και κινητά καθώς κι ένα κομπρεσοράκι αέρος που κουμπώνει πάνω του που δε μου φαίνεται και τόσο σόι αλλά οκ, 56 ευρώ έκαναν όλα.

Βέβαια λίγο ελαφρύ μου φαίνεται για τόσα mAh που λέει ότι έχει αλλά τη δουλειά την έκανε.

Επειδή την πάτησα και ήμουν στον ηλεκτρολόγο σήμερα, μου είπε ότι αν ξέρω ότι δε θα το κουνήσω πάνω από 1 βδομάδα, να βγάζω πάντα τον αρνητικό πόλο γιατί ναι μεν μπορεί να το εκκινώ με το εργαλείο, αλλά αν έχει ξεφορτίσει πλήρως, θέλει πάρα πολλά χιλιόμετρα κίνηση μετά και ζορίζω και το δυναμό. Κι επίσης κάθε φορά που ξεφορτίζει πλήρως χάνει χωρητικότητα και δεν επανέρχεται πλήρως. 

Σε ευχαριστω πολυ . Το δικο μου δεν μενει ποτε απο μπαταρια γιατι κινηται εστω λιγο μερα παρα μερα τουλαχιστονν  αλλα υπαρχουν αλα 3 στην οικογενεια  που ντρεπομαι να φωναζω καθε φορα την οδικη .

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 3:18 ΜΜ, vins είπε

Έχει αυτός ή κάποιος άλλος οδηγίες στα ελληνικά; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα μεσω skroutz αυτον  τον εκκινητη  

https://www.skroutz.gr/s/16754120/Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-Car-Power-Bank-12V-69800mAh-Αεροκομπρέσορ-TM19B.html?from=best_sellers_tag&fbclid=IwAR1pxFsUmQ-dxOHkHBR-Jh-yca-8sIFWG4T7bWCOUO9G2Rdd155c5GtiTtA

Το πρωτο μαγαζι μου εστειλε τον εντελως ασχετο που φαινεται στη φωτογραφια 

Εκανα αιτημα επιστροφης χρηματων και αναμενω .

Παρηγγειλα αμμεσα τον ιδιο και μου εστειλαν καποιον που μοιαζει αλλα δεν ειναι ιδιος 

Δεν ξερω πως γινεται η αυτοματη επιλογη καταστηματος μεσω skroutz.

Ενδεικτικο μαγαζι και οχι απο αυτο που το εστειλαν 

https://www.skroutz.gr/s/20111698/High-Power-Εκκινητής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-TM-15.html

20.jpg

10.jpeg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...