invisiblesurfer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Έχετε καμία πρόταση battery jump starter για αυτοκίνητο 2500 κυβικών; Το χρησιμοποιώ αραιά, έχει μείνει και ολόκληρο μήνα σε ακινησία λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό, και θέλω μια λύση σε περίπτωση που δεν παίρνει μπροστά. Σαν παράλληλο σχόλιο, είναι σοκαριστικό το ποσό σύντομα χάνει τη φόρτισή της μια καινούργια μπαταρία αυτοκινήτου. Έχετε κάποια μόνιμη λύση υπ' όψη για αυτοκίνητα που δεν κινούνται συχνά; Υπάρχουν συγκεκριμένες μπαταρίες αυτοκινήτων για αυτές τις περιπτώσεις;
Conan2046 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Να τις αποσυνδέεις σε μακρές απουσίες. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σχετικα με την μπαταρια μου επε πωλητης οτι δεν αρκει να βαζουμε το αυτοκινητο λιγα λεπτα εν στασει καθε τοσο να δουλευει για να μην πεσει η μπαταρια αλλα πρεπει και να κανει καποια χλμ .Δεν ξερω αν ισχυει. 2
dtzgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλύτερα να πάρεις έναν φορτιστή και να τη φρεσκαρεις μετά από μεγάλες περιόδους ακινησιας. Θα σου εξασφαλίσει και ότι η μπαταρία θα φορτίσει σωστά, κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει εύκολα το δυναμό του αυτοκινήτου που είναι φτιαγμένο για διατήρηση φορτισμένων και όχι για φορτιση αδειων μπαταριών. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Καλύτερα να πάρεις έναν φορτιστή και να τη φρεσκαρεις μετά από μεγάλες περιόδους ακινησιας. Θα σου εξασφαλίσει και ότι η μπαταρία θα φορτίσει σωστά, κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει εύκολα το δυναμό του αυτοκινήτου που είναι φτιαγμένο για διατήρηση φορτισμένων και όχι για φορτιση αδειων μπαταριών. Ευχαριστώ, έχεις κάποια πρόταση φορτιστή;
dtzgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έχω έναν του lidl που τον έχει κιολας αυτές τις μέρες. Κάνει δουλειά. Αλλιώς, υπάρχουν και αντίστοιχοι πιο επώνυμοι. Να κοιτάξεις να είναι πλήρως αυτόματος με μικροεπεξεργαστή. 1
merkon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ψαχνω και εγω αντιστοιχο φορτιστη, οσους εχω βρει ομως αναγκαστικα θελουν εξωτερικη παροχη ρευματος για να τους χρησιμοποιησεις. Αν υποθεσουμε οτι θα μεινεις απο μπαταρια καπου που δε θα εχεις παροχη ρευματος κοντα για να βαλεις καλωδιο και να φορτισεις την μπαταρια με τον εκκινητη, υπαρχει καποια προταση αλλη που μπορει να αποθηκευσει ενεργεια για να φορτισεις την μπαταρια χωρις να χρειαστει να εχεις κοντα πριζα;
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, merkon είπε Ψαχνω και εγω αντιστοιχο φορτιστη, οσους εχω βρει ομως αναγκαστικα θελουν εξωτερικη παροχη ρευματος για να τους χρησιμοποιησεις. Αν υποθεσουμε οτι θα μεινεις απο μπαταρια καπου που δε θα εχεις παροχη ρευματος κοντα για να βαλεις καλωδιο και να φορτισεις την μπαταρια με τον εκκινητη, υπαρχει καποια προταση αλλη που μπορει να αποθηκευσει ενεργεια για να φορτισεις την μπαταρια χωρις να χρειαστει να εχεις κοντα πριζα; Εσύ δεν ψάχνεις φορτιστή, χρειάζεσαι battery booster. Το αγγλικό άμαζον έχει πολλούς για να διαλέξεις. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από turbat0s
merkon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εσύ δεν ψάχνεις φορτιστή, χρειάζεσαι battery booster. Το αγγλικό άμαζον έχει πολλούς για να διαλέξεις. Να 'σαι καλα, νομιζα οτι λεγεται Jump starter και αυτο που εψαχνα
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, merkon είπε Να 'σαι καλα, νομιζα οτι λεγεται Jump starter και αυτο που εψαχνα Το ίδιο είναι, εκκινητή μπαταρίας ψάχνεις.
Phoenix7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Θα σου πρότεινα το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/8640766/Noco-Jump-Starter-GB40.html
invisiblesurfer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Θα σου πρότεινα το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/8640766/Noco-Jump-Starter-GB40.html Ευχαριστώ Πρόσφατα είχε έρθει ο γερανός της Interamerican και είχε μαζί του το Noco GB70, το οποίο απ' όσο ειδα στο ίντερνετ είναι μέχρι και για φορτηγά. Το GB40 θα αρκεί για 2.500cc; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από invisiblesurfer
Phoenix7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Ευχαριστώ Πρόσφατα είχε έρθει ο γερανός της Interamerican και είχε μαζί του το Noco GB70, το οποίο απ' όσο ειδα στο ίντερνετ είναι μέχρι και για φορτηγά. Το GB40 θα αρκεί για 2.500cc; "Σχεδιασμένος για εκκίνηση κινητήρων βενζίνης μέχρι 6lt (6000cc) και πετρελαίου μέχρι 3lt (3000cc)"
nick#18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 NOCO GB40,το εχω στη δουλεια. Εχω βαλει αρκετες φορες 2.2lt κινητηρα απο το ford transit μας με ευκολια. Προϋποθεση να ηταν φορτισμένο πανω απο 75%.. κατω απο 50% στο booster και με μπαταρια για πεταμα τελειως (6,8v ειχε πεσει..) δεν το καταφερνε που το βρισκω και λογικο! diesel 2λιτρο με μπαταρια στο 10κατι το εβαζε ανετα με 50%... 1,2lt, και με 25% το εβαλε.. μηπως να πας για το GB50 να εισαι 100% καλυμενος για τα κυβικα σου? 1
invisiblesurfer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, nick#18 είπε NOCO GB40,το εχω στη δουλεια. Εχω βαλει αρκετες φορες 2.2lt κινητηρα απο το ford transit μας με ευκολια. Προϋποθεση να ηταν φορτισμένο πανω απο 75%.. κατω απο 50% στο booster και με μπαταρια για πεταμα τελειως (6,8v ειχε πεσει..) δεν το καταφερνε που το βρισκω και λογικο! diesel 2λιτρο με μπαταρια στο 10κατι το εβαζε ανετα με 50%... 1,2lt, και με 25% το εβαλε.. μηπως να πας για το GB50 να εισαι 100% καλυμενος για τα κυβικα σου? Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που η μπαταρία του αυτοκινήτου μείνει πολύ καιρό (πχ πάνω από ένα μήνα) αφορτιστη λόγω ακινησίας, υπάρχει περίπτωση ο jump starter να μη μπορεί να την εκκινήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα