Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος, εάν γίνεται να αφήσω απλήρωτο το λογαριασμό του ίντερνετ ώστε να το κόψουν χωρίς να πληρώσω εγώ για τη διακοπή του συμβολαίου; Θέλω να αλλάξω παροχο, αλλα μου ζητούν 30 ευρώ για την πρόωρη διακοπη του συμβολαίου. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Θα σου κόψουν την πρόσβαση,όχι το συμβόλαιο.

Δηλαδή δε θα μπορώ να κάνω συμβόλαιο με άλλη εταιρεία; 

Δημοσ.
4 hours ago, jennypap9 said:

Γνωρίζει κάποιος, εάν γίνεται να αφήσω απλήρωτο το λογαριασμό του ίντερνετ ώστε να το κόψουν χωρίς να πληρώσω εγώ για τη διακοπή του συμβολαίου; Θέλω να αλλάξω παροχο, αλλα μου ζητούν 30 ευρώ για την πρόωρη διακοπη του συμβολαίου. 

αστο απληρωτο οπως λες και αργοτερα θα δεχεσαι τηλεφωνα απο δικηγορικες εταιρειες οτι χρωστας λεφτα και οταν με το καλο θα σημειωνονται αυτα οπως σε εταιρειες κινητης μη  παραξευνευεσαι αν μετα ζητανε λεφτα μπροστα για να σου κανουν  νεα συνδεση. βεβαια θα βγουν και 20 ατομα απο κατω να σου πουν οτι και τι εγινε αμα χρωστας και οτι οι δικηγορικες δε  σου κανουν τπτ κτλ και οτι φταιει ο κακος παροχος.επισης αν χρειαστει να ξαναγυρισεισ στον ιδιο παροχο θα εχεις θεμα αλλα θα δεις αλλα 20 ατομα απο κατω να σου λενε ε και τι εγινε θα το βαλεις σε αλλο ονομα.

2 hours ago, jennypap9 said:

Δηλαδή δε θα μπορώ να κάνω συμβόλαιο με άλλη εταιρεία; 

θα κανεις με ενα χρεος να σε ακολουθει.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...