deathlok Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 re paidia an thelete siskevasies drivers koutia manual kai ola ta loipa pliroste kartes intel oi alla megathiria tou xorou na eistai ikanopoiimeni.an thelete na psonizete hardware para poli ftina etoimastite gia simbibasmous.gia to antistatiko pou den ixe ego den tha problimatizomoun katholou afou exei eggisi ti se noiazei an stin dinane kai sto xeri(opos mou edosan emena mnimes kingston).gia tous drivers ipame bulk=no drivers.brisko bebea poli logiko to parapono kapiou pou paragile tilefonika kai den tou ipan pos afto pou agorazei einai etnelos xima(e eprepe na to tou to poun na xerei ti pernei).
Fireball Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Έτσι είναι Πρίν απο καιρό έιρθε ένας φίλος και όλο χαρά μου λέι οτι "χτύπησε" έναν plextora τζάμπα, χωροπηδούσε μέχρι που κατάλαβε οτι η σακούλα που πήρε δεν είχε cd, Nero, καλώδια.......βίδες. Ξαναήρθε σπίτι μου εκτώς εαυτού μιάς και είχαν κλείσει τα καταστήματα και δέν είχε που να πάει να μου πεί τον πόνο του, για να καταλάβει την διαφορά του "τζάμπα" με το πληρώνω και έχω δέν του έδωσα ούτε βίδες να το βιδώσει μόνο του είπα να πάει στο κατάστημα να του τα δώσουν. Καταλαβαίνετε όλοι τί πήρε... ούτε τις βίδες του δώσανε και αυτοί. Παιδιά δέν φταίει το πλαίσιο σε τίποτε, τόσα μπιχλιμπίδια παίρνω απο εκεί κάθε τρείς και λίγο και άν υπάρχει πρόβλημα μου αντικαθηστούν την συσκευή αμέσως (Σκληρό, VGA CARD, RAM). Άν ένα εξάρτημα είναι σε συσκευασία Bulk τότε μήν τα θέλουμε και όλα δικά μας, γιαυτό το λόγο πολλές εταιρίες στα Bulk δίνουν την μισή εγγύηση απο ότι στο κανονικό πακέτο. Όσο για την κάρτα νομίζω πως είναι μιά χαρά ίσως να μήν έχεις κανει update στα Win σου γιαυτό και σου δημιούργησε πρόβλημα και εγώ αυτές τις ψευτόκαρτες χρησιμοποιώ και όλα είναι μία χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.