NickStavr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλοντας να συνδέσω το καλώδιο του οτε με το ρούτερ, αντιμετώπιζω ενα πρόβλημα. Από τα 4 ζευγαρια χρωματων, παίρνω το μπλε και το βάζω στις 2 μεσαίες θέσεις από τις 4, που έχει το RJ11 φις. Αλλά δυστυχώς δεν έχω καμία Σύνδεση, όταν το βάζω στο ρούτερ.. τι μπορεί να κάνω λάθος;
RVgtr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 100 πράγματα μπορει να κανεις λαθος Δούλευε ποτε αυτος ο ρουτερ εκει και αν ναι πως ηταν συνδεμένος 1
NickStavr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δούλευε απλα το αλλαξα μερος και στην αλλαγη μου χαλασε το φις.. 99% η συνδεσμολογία ήταν μονο τα μπλε στη μέση.. απλα το φισακι ειχε 6 θέσεις και οχι 4 σε σχέση με το καινουργιο που πηρα 😕
NickStavr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, NickStavr είπε Δούλευε απλα το αλλαξα μερος και στην αλλαγη μου χαλασε το φις.. 99% η συνδεσμολογία ήταν μονο τα μπλε στη μέση.. απλα το φισακι ειχε 6 θέσεις και οχι 4 σε σχέση με το καινουργιο που πηρα 😕 Μήπως φταίει ότι δεν βάζω φις με 6 θεσεις; έχει διαφορα;
stelios.s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NickStavr είπε Δούλευε απλα το αλλαξα μερος και στην αλλαγη μου χαλασε το φις.. 99% η συνδεσμολογία ήταν μονο τα μπλε στη μέση.. απλα το φισακι ειχε 6 θέσεις και οχι 4 σε σχέση με το καινουργιο που πηρα 😕 Αν υποθέσουμε ότι εχεις πρεσαρει καλά και ότι ο χαλκός δεν ειναι κομμένος το ευκολότερο και πιο γρηγορο πράγμα που μπορείς να κάνεις ειναι να πας στην άλλη άκρη του καλωδίου και να "αντιγράψεις" την συνδεσμολογία του. Δεν χρειάζεται να μαντεύεις ποιο ζεύγος ειναι τερματισμένο. 2-4-6 υποδοχές δεν έχει σημασία, θα τερματίσεις στις μεσαίες υποδοχές. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από stelios.s 1
physvlog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Το πιθανοτερο ειναι ουτε πρεσα να εχει ο φιλος...................... αρα καταλαβαινετε που ειναι το λαθος. 1
NickStavr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, physvlog είπε Το πιθανοτερο ειναι ουτε πρεσα να εχει ο φιλος...................... αρα καταλαβαινετε που ειναι το λαθος. Έχω πρέσα.. πολυ βοηθητικό το σχόλιο σου, ευχαριστώ! 1
physvlog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν εχεις πρεσα φιλε τοτε τα πραγματα ειναι 1+1=2, βαζεις τα 2 καλωδια στις μεσαιες θεσεις και τα πρεσαρεις. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από physvlog 1
The_Judas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μήπως μπερδεύεσαι και κάνεις κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία; Βάλε καμία φώτο να δούμε. Επίσης δεν κατάλαβα, γιατί φτιάχνεις φις; Δεν έχεις πριζάκι τηλεφώνου; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από The_Judas
NickStavr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά το πρόβλημα ήταν από το ΚΑΦΑΟ, συμπτωματικά έγινε όταν εγώ άλλαζα το καλώδιο.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα