Τέρης Α. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Σκέπτομαι να πάρω ή να επισκευάσω ένα από τα πικ-απ που έχω και να χρησιμοποιήσω ως ενισχυτή ήχου ένα PC (Pentium 3/4 με Windows XP SP3) με την on board κάρτα ήχου ή βάζοντας κάποια pci. Τι πιστεύετε, θα δουλέψει κανονικά το σύστημα ή θα έχω θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Το πικάπ θέλει προενισχυτή. Δε νομίζω να παίξει καλά στην mic in η οποία είναι συνήθως και μονοφωνική. Η line-in απορρίπτεται από τα αποδυτήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δεν έχω και μεγάλη οικονομική άνεση και σκέφτηκα μιας και έχω πολλούς υπολογιστές να προχωρήσω σε αυτό το project. Όσον αφορά τη στερεοφωνική είσοδο θα συνδέσω το rca σε αντάπτορα jack και θα γίνει η μείξη στη κάρτα ήχου. Σε υπολογιστές με δύο υποδοχές jack (ακουστικών και μικροφώνου/ εισόδου) αυτή του μικροφώνου δέχεται στερεοφωνικά στην είσοδο. Αν τη χρησιμοποιήσω σαν μικρόφωνο θα μου την έχει μονοφωνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατά 99% δε θα παίξει στην mic. Δεν είμαι όμως και ειδήμονας στο θέμα. EDIT: Το γκούγκλαρα λίγο και έπεσα στην εξής δήλωση. Αναφορά σε κείμενο Turntables output directly a very distorted sound: the bass has been reduced and the treble boosted. This is called the RIAA Curve, which allows more minutes per side to be cut on a record. Put of these https://www.google.com/search?q=phon...iw=480&bih=268 between your turn table and your PC, and the correct EQ and gain will be applied to the signal that is sent to your soundcard for recording. Οπότε θέλει προενισχυτή. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δε χάνω και κάτι να δοκιμάσω. Όταν το κάνω θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μη βάλεις δυνατά τα ηχεία μην τα κάψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τόσο πολύ θα το ενισχύσει; Θυμάμαι είχα δόσει παλιά σε κάποιον να μου ηχογραφήσει ένα 45άρη από το πικ-απ του στον υπολογιστή και ακουγόταν πολύ δυνατά και βαβούριζε. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Αν προσέξεις την αναφορά που έβαλα πριν θα καταλάβεις γιατί συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι πιστεύετε, θα δουλέψει κανονικά το σύστημα ή θα έχω θέμα; Μίλα μαζί τους δεν χάνεις τίποτα εδώ λέει πρέπει να βάλεις κάτι σαν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, hp8 είπε ...λέει πρέπει να βάλεις κάτι σαν αυτο Κι εγώ πρότεινα προενισχυτή αλλά δυστυχώς... 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν έχω και μεγάλη οικονομική άνεση και σκέφτηκα μιας και έχω πολλούς υπολογιστές να προχωρήσω σε αυτό το project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, hp8 είπε Μίλα μαζί τους δεν χάνεις τίποτα εδώ λέει πρέπει να βάλεις κάτι σαν αυτο Προς το παρόν, έχω αυτό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το καμουφλάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Κι εγώ έχω αυτό και θέλω να το κάνω αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το παίρνω σαν όχι! Θα περιοριστώ στο καμουφλάρισμα χειριστηρίων PS3 να παίζουν σε PC. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως, έτσι για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, κάνω εγγραφή μέσω line in από ηχείο* μέσω μετασχηματιστή/ υποβιβαστή σήματος. *Η κονσόλα είναι αυτή συν αυτή, γιατί δε μας φθάνουν οι υποδοχές για τα μικρόφωνα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 7 hours ago, Τέρης Α. said: Πάντως, έτσι για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, κάνω εγγραφή μέσω line in από ηχείο* μέσω μετασχηματιστή/ υποβιβαστή σήματος. *Η κονσόλα είναι αυτή συν άλλη μία, γιατί δε μας φθάνουν οι υποδοχές για τα μικρόφωνα. Προενισχυτή Phono, έστω και της πλάκας, αλλιώς ξέχνα το. https://www.odes.gr/el/hi-fi/pickup-accessories/proenisxytes-phono-stage.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα