ELMastas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλή η ερώτηση,αλλά φαίνεται να τα χρειάζονται για αλλού,για τις Μίζες,εξοπλισμούς,ΜΚΟ,για την μελέτη των σκαθαριών στο αφγανιστάν κλπ και φυσικά για τις απαραίτητες εργολαβίες που πάνε στούς ίδιους και στίς οικογένειες τους επί δεκαετίες,κάποια απο αυτά τα έργα γίνονται "ξανά" κάθε μερικά χρόνια γιατί συνήθως "χαλάνε" λόγο κακοτεχνιών,επεκτείνονται η τελικά δεν γίνονται καθόλου ... Πιό πολύ θα σύμφερε να κτίσουν νέες φυλακές παρά να συντηρούν τις άθλιες που υπάρχουν οι συνθήκες είναι απαράδεκτες και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον σχεδιασμό και το δυναμικό τους .... Δυστυχώς αυτά έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και αρκετά χρόνια,δεν είναι τόσο μεγάλη η επιβάρυνση,αλλά όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση δεν γίνεται τίποτα,αντιθέτως είχαν αποδυναμώσει διάφορα τμήματα όσο και ομάδες της αστυνομίας σε εποχές που έχουν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών που καλός η κακώς είναι γεγονός πως έχουν τα πρωτεία επί χρόνια στήν εγκληματικότητα.Τι να πείς όμως εδώ δεν δίνουν χρήματα για την παιδεία που θα έπρεπε να ήταν απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο να αποκτήσει κάποια συνείδηση ο πολίτης και αυτό να βοηθήσει στο μέλλον στήν αποτροπή εγκλημάτων.
Magic_Nature Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάγκες το κράτος δεν προκειται να σας προστατεψει. Θα το ειχε κανει ηδη οπως πολυ σωστα γράψατε κάποιοι τους πιάνουν και την ιδια μέρα τους αφηνουνε. Γελάνε οι κακοποιοι στα δικαστηρια. Ξέρουν οτι ειμαστε μπανανιά και οι "ηγετες" μας μπανανιάρηδες. Οποτε εγω προτεινω καθενας να μάθει μια πολεμική τέχνη. Εγω εκανα 3 χρονια κράβ μαγκά και κάτι άλλα , τωρα μ αρεσουν τα ελευθερα βάρη για ογκο. Οποιος πλησιάσει απλα θα του σπάσω τα κοκκαλα. Οπου δε πιπτει λογος πιπτει ράβδος. Τουλαχιστον να αρχισουν να τρωνε καλο ξύλο μπας και ξεκουμπιστουνε απο εδω μέσα. Εχουνε μετατρεψει το ιστορικο κέντρο σε γκέτο οι βρωμιάρηδες. Επισης μια συμβουλη απο μενα , το αμαξι σας μην το παρκάρετε ποτέ στο κεντρο αν πατε για ενα ποτάκι πχ στο Γκαζι εγω πάντα το αφηνω σε ιδιωτικο πάρκιν πληρωνω 6 ευρω αλλα εχω το κεφάλι μου ησυχο γιατι ειναι και καινουργιο και το χω πάρει μονος μου. Και δεν θελω να γινει στοχος αλητων που εχουν αφεθει ελευθεροι απο το σάπιο συστημα. Το συστημα ειναι σάπιο και δεν θέλει να λυνει προβληματα εχει μπερδευτει μεσα στην ιδια την δαιδαλωδη νομοθεσια... μεσα στον ιδιο του τον εαυτο παγιδευτηκε. Ο ενας νομος αναιρει τον άλλον και βρισκεις παντου παραθυράκια που εξυπηρετουν αληταράδες. Πάρτε τα μέτρα σας. Παντού και πάντα. Φιλικά.- Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Μάγκες το κράτος δεν προκειται να σας προστατεψει. Θα το ειχε κανει ηδη οπως πολυ σωστα γράψατε κάποιοι τους πιάνουν και την ιδια μέρα τους αφηνουνε. Γελάνε οι κακοποιοι στα δικαστηρια. Ξέρουν οτι ειμαστε μπανανιά και οι "ηγετες" μας μπανανιάρηδες. Οποτε εγω προτεινω καθενας να μάθει μια πολεμική τέχνη. Εγω εκανα 3 χρονια κράβ μαγκά και κάτι άλλα , τωρα μ αρεσουν τα ελευθερα βάρη για ογκο. Οποιος πλησιάσει απλα θα του σπάσω τα κοκκαλα. Οπου δε πιπτει λογος πιπτει ράβδος. Τουλαχιστον να αρχισουν να τρωνε καλο ξύλο μπας και ξεκουμπιστουνε απο εδω μέσα. Εχουνε μετατρεψει το ιστορικο κέντρο σε γκέτο οι βρωμιάρηδες. Και άμα σε πυροβολήσει τι θα κανεις; Και να μην σε πυροβολήσει θα βρεθεί κάποια στιγμή κάποιος πιο μάγκας και θα σε τουλουμιασει. Δεν είναι λύσεις αυτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις