Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Δύσκολο είναι εκεί που πληρώνεις φόρους και ΕΝΦΙΑ κτλπ να δώσεις +5€. Βάλε κάθε φορολογούμενος Έλληνας ή μη με +5€ τον μήνα στους φόρους του. Τσουπ φυλακαρα χτίζεις... 

Λεφτά βρίσκονται εξάλλου έχουν κοπεί πολλά επιδόματα και συντάξεις...

Εύκολο είναι αρκεί να το θέλουν...

Όχι μόνο είναι δύσκολο να πληρώνω 5€ παραπάνω το μήνα, αλλά δεν θέλω κιόλας.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλύτερα να τις καταργήσουμε και τις υπάρχουσες φυλακές, να γλιτώσουμε το ρεύμα που καίει η κάθε φυλακή και τα 10000€ τον χρόνο για κάθε κρατούμενο. Να κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση να μην παρανομησουν ξανά ποτέ και όλα καλά. 

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Όχι μόνο είναι δύσκολο να πληρώνω 5€ παραπάνω το μήνα, αλλά δεν θέλω κιόλας.

Με 5€ αδερφέ δεν πλουτίζεις. Μπορείς να παίξεις τζόκερ με αυτά αλλά έχεις πάλι κάνα 1/35Μ να το πιάσεις..!

Δημοσ.

Με 5€ αδερφέ δεν πλουτίζεις.

Ε τότε ούτε εσύ θα φτωχύνεις αν δώσεις εσύ τα 5 τα δικά μου, δλδ σύνολο 10.

• Like 1
Δημοσ.

Πες οτι τους πληρωνω εγω τα 10000€ τον χρόνο . Νομιζεις οτι θα κανει καμια διαφορα οταν τα συνορα ειναι σουρωτηρια ; A και τα κελια των πιο επικινδυνων στο Κορυδαλλο ανοιχτα  :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ε τότε ούτε εσύ θα φτωχύνεις αν δώσεις εσύ τα 5 τα δικά μου, δλδ σύνολο 10.

Άντε τα δίνω για σένα. Μην φορτωθειτε όμως και άλλοι! 😆

Δημοσ.

Άντε τα δίνω για σένα. Μην φορτωθειτε όμως και άλλοι! 😆

Μήπως είναι καλύτερα να μην αποφασίζεις εσύ τι θέλουμε ή τι δεν θέλουμε να πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Μήπως είναι καλύτερα να μην αποφασίζεις εσύ τι θέλουμε ή τι δεν θέλουμε να πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι?

Δεν έχω κάποιο κρατικό αξίωμα ώστε να υποδείξω ποιος θα πληρώσει για κάτι ή όχι. Κουβέντα κάνουμε. Άμα γινόταν υποχρεωτικό βέβαια θα το πληρωνες βέβαια ασυζητητί..!

Αλλιώς joshua21 vs  κράτος δύσκολο το έβλεπα!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο κρατικό αξίωμα ώστε να υποδείξω ποιος θα πληρώσει για κάτι ή όχι. Κουβέντα κάνουμε. Άμα γινόταν υποχρεωτικό βέβαια θα το πληρωνες βέβαια ασυζητητί..!

Αλλιώς joshua21 vs  κράτος δύσκολο το έβλεπα!

Στο πρώτο σου post πάντως όταν έγραψες "να δώσουμε κάτι παραπάνω να χτιστούν 1-2 φυλακές" φάνηκε σαν να πιστεύεις ότι μιλάς εκ μέρους όλων μας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Στο πρώτο σου post πάντως όταν έγραψες "να δώσουμε κάτι παραπάνω να χτιστούν 1-2 φυλακές" φάνηκε σαν να πιστεύεις ότι μιλάς εκ μέρους όλων μας.

Καλά εσένα σε εξαιρω τότε από τα υποθετικά λεφτά αν μας τα ζητούσαν και τα δίναμε για κάτι καλό. Ας μιλήσει και κάποιος άλλος, κούρασες... 😥

• Like 1
Δημοσ.

Μια φυλακή για να χτιστεί, να συντηρηθεί και να στελεχωθεί κοστίζει πολλά χρήματα που δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή. Μια νέα φυλακή για να λειτουργήσει μπορεί να κοστίσει έως 300 εκατομμύρια ευρώ... Οι νέες φυλακές θα γίνουν μέσω ΔΣΙΤ για να μειωθεί το κόστος. Η μεγάλη αντίδραση βέβαια είναι από τις τοπικές κοινωνίες αφού είναι δύσκολο να δεχτούν μια φυλακή στην περιοχή τους... Το σχέδιο υπάρχει πάνω από 10-15 χρόνια αλλά λόγο της κρίσης δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Με τα χρόνια βέβαια θεωρώ πως θα μειωθεί ο αριθμός των κρατουμένων. Σκέψου πως το 25% (3.100 στους 12.000) βρίσκεται στην φυλακή για παραβίαση των νόμων περί ναρκωτικών ουσιών. Με μια αποποινικοποίησης της χρήσης της κάνναβης ή ακόμα και πλήρη νομιμοποίηση του φυτού, με έναν ορίζοντα μέχρι το 2030 θα εκλείψει ένα απ' τα βασικότερα αντικείμενα της ΕΛ.ΑΣ. και του σωφρονιστικού συστήματος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε

Καλά εσένα σε εξαιρω τότε από τα υποθετικά λεφτά αν μας τα ζητούσαν και τα δίναμε για κάτι καλό. Ας μιλήσει και κάποιος άλλος, κούρασες... 😥

Λεφτά στο κράτος και κάτι καλό είναι έννοιες ασύμβατες.

Επίσης αν κουράστηκες πήγαινε για ύπνο, και άσε και τα 5 ευρώ φεύγοντας :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Λεφτά στο κράτος και κάτι καλό είναι έννοιες ασύμβατες.

Επίσης αν κουράστηκες πήγαινε για ύπνο, και άσε και τα 5 ευρώ φεύγοντας :)

10 βρε! 😆

3 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Μια νέα φυλακή για να λειτουργήσει μπορεί να κοστίσει έως 300 εκατομμύρια ευρώ...

Υπάρχει κάποιο λινκ για αυτό; τόσα θα κόστιζε σε συντήρηση το death star του Darth Vader άνετα. Μην τα τραγικοποποιουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κλειδωθεί που θα κλειδωθεί, ας αφήσω αυτο εδω μπας και το διαβάσει κανεις. Μικρο αλλα ενδιαφέρον άρθρο.

https://thesafiablog.com/2019/12/20/jalepunishment/

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

Τι φυλακές και βλακείες, οι φυλακές να είναι για αυτούς που παίζουν καμία σφαλιάρα με τον γείτονα ή κανένα κλεφτοκοτά. Όλα τα σοβαρά παραπτώματα θα έπρεπε να εκτελούν την ποινή τους σε κάτεργο. Οι ποινές να μην είναι μακροχρόνιες, αλλά εξαντλητικές. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα οι κακοποιοί δεν φοβούνται να μπούνε φυλακή γιατί και σχετικά γρήγορα αποφυλακίζονται (λόγο έλλειψης χώρου και λόγο κόστους)και άδειες παίρνουν και λίγο πολύ έχουν το φαγητό τους, τη στέγη και το συνάφι τους για παρέα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Αυτοί που έχουν σχετικά ελαφριές ποινές θα μπορούσαν να  κάνουν υποχρεωτική κοινωνική εργασία αντί να πάνε 6 μήνες μέσα πχ. 

Μisfits και ετσι :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...