mader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και πλησιάζει αυτη η καταραμένη Νεκρό-ΤσικνοΠέμπτη θα ηθελα να μοιραστώ μαζι σας χαζες ερωτήσεις που εχω βαρεθεί να απαντώ τοσα χρονια ξανα και ξανα: Μαζευονται λοιπον καθε χρονο ολοι πανω απο την ψησταρια και αφου ξεκινήσουν να ξερογλείφονται σαν ύαινες αρχίζουν να με ρωτάνε; . -13 χρόνια χωρις κρέας; πως αντέχεις; -Ευκολα. Εσυ να δω ποσο θα αντέξεις ακομα τρώγοντας νεκρη σαρκα! . -Και πρωτεΐνη; -Άκουσες μια λαλακιά και την επαναλαμβάνεις συνέχεια... Βρε Ουστ! . -Εσεις οι χορτοφάγοι βοσκάτε καθε πρωι; -Φυσικα, τι ποιο σωστο απο το να "κυνηγάς" μονος σου την τροφη σου; Εσυ πόσες φορες την μερα σφάζεις; . -Εχω ακουσει οτι δεν σας κανει και πολυ "κουκου" -Ασε τι ακους, σκυψε και θα δεις το Κουκουρουκουκουκου!! . -Δεν εχεις βαρεθει να τρως συνέχεια σαλάτες; -Μπορω να φαω πάνω απο 100 ειδη διαφορετικής σαλάτας, οταν εσυ τρως συνεχώς το πολυ 2-3 διαφορετικά ειδη νεκρης σάρκας. . -Απο δυναμη και αντοχή; -Ρωτα με ξανα στον 18ο γυρο... εαν μπορεσεις να με δεις...! . -Εαν δεν τρως λιγο κρεατάκι χάνεις ολη τη νοστιμιά~! -Ετσι σου ' μαθε η μαμα σου; Ε μα φυσικα, το κρεας εχει 500 διαφορετικές γευσεις σαπιας νεκρης σάρκας ενω π.χ. λαχανικα/μπαχαρικα/φρουτα/ξηροι καρποι εχουν ολα την ιδια.... Ξυπνα Βασιλη! . -Και τι τρως το Πασχα; -Οτι δεν τρως εσυ την Κ. Δευτερα που το παίζεις Χριστιανός για όλες τις άλλες μερες! (P.S. μανηταρια στη σχαρα απλα τελεια!!) . -Δεν λυπάσαι τα καημένα τα μπρόκολα που τα σκοτώνεις για να τα φας; -Τωρα εισαι για κλαματα, Αφου σου τέλειωσαν ολα τα επιχειρήματα ειπες να πετάξεις μια λαλακια ετσι , για χαριν γουστου... . -Τωρα να ρωτησω εγω; Το σκυλι σου με πατάτες στο φουρνο....παιζει; Εγω παντως τις γλαστρες μου τις τρωω και ωμές αμα λαχει! (χαχαχαχαχαχ) . Βασικά πιστευω οτι θα φαω κράξιμο απο πολλους φιλους νεκροφαγους αλλα... ας ειναι: Καποια στιγμη θα καταλαβουν! #GoVegan Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από mader 1 4 4
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω δεν τόνισες αρκετά το "νεκρή σάρκα" για να γίνεις γραφικός σε σημείο να σε βαθμολογήσω, Θα το αφήσω στον επόμενο. Οπώς δε θές να σου κάνουν κουμάντο στις επιλογές σου, μην κάνεις στις δικές μας, νο οφενς. ΕΚΤΟΣ βέβαια, αν σε είχαν δεμένο σε κανα στύλο, και σε ταίζανε με το ζόρι κοψίδια, οπότε να το δούμε το θέμα σου. Το βλέπω κομματάκι δυσκολο όμως. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από papp0us 14 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Από το μισό και μετά βαρέθηκα το διαβασμα. Η τσικνοπεμπτη είναι μερα που αφορα τους μη vegans. Οι vegans αν δεν γουστάρουν να βλέπουν τους άλλους που τρώνε ας μείνουν στο σπίτι τους ή να πανε για εξόρμηση σε κανένα βουνό / δάσος. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε. 7
eliasjuve Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάντως δεν περιμένω τσικνοπέμπτες κτλ. Τρώω κάθε μέρα κρέας. 3 1
manos315 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από manos315
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά που άνοιξες αυτό το θέμα για να ισχυροποιήσεις την χορτοφαγία. Κατάφερες να φαίνεστε 10 φορές πιο γραφικοί απόσο σας ξέραμε πριν Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από cthulhucarbide 7 2
christakos07 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εντωμεταξύ είστε πιο κουραστικοι από τον μέσο παμαφαγο. Πολύ που μας ενδιαφέρει αν τρως κρέας ή όχι. Αν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές, κάτι δεν κάνεις καλά. Βέβαια αν είχα άτομο να με πρήζει με την χορτοφαγία καθημερινά, δε θα τον άφηνα σε χλωρο κλαρι. 1
papoys1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω κάτι εναντίον των vegan επιλογή τους είναι τη σέβομαι μεγειά τους με χαρά τους αλλά αναρωτιέμαι γιατί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν τους απέναντι να μοιάσουν σε αυτούς και όταν δεν το καταφέρνουν με νορμάλ επιχειρήματα χρησιμοποιούν ακραίες λέξεις;;;;; Όπως και να έχει εγώ θα τους ευχηθώ καλά τσικνίσματα έστω και με μανιτάρια πλευρώτους που στρώνουν πιο καλά στη σχάρα.😊 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από papoys1 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Στο "νεκρη σαρκα" σταμάτησα να διαβάζω 1
zx1234r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Κάπου είχα διαβάσει ένα meme. Οι απόψεις είναι σαν το πέος. Όλα καλά και ωραία μέχρι να αρχίσεις να μου το πετας στη μούρη. Ας κάνει ο καθένας ότι πιστεύει χωρίς να ενοχλεί τον άλλον, γίνεται? Ναι είναι σπαστικό να σε στοχεύουν για μια επιλογή σου και αυτό είναι επίσης λάθος. Αλλά ο Έλληνας είναι μην του κόψεις το τσιγάρο και μην του στερήσεις το αρνάκι.
Thulogur Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου ξερεις οτι σε τέτοιες γιορτές θα μαζευτεί αλλος κοσμος, γιατι πας ; για να τους την σπασεις ; Γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε στις διατροφικές συνήθειες των άλλων, οσο "κοντινοί" άνθρωποι και να είναι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Thulogur
leolipop Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδω μπηκε το βιγκαν μεχρι και στο masterchef... Απλα αδιαφορω το τι τρωει ο καθενας αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μας τη λενε , εμας που τρωμε νεκρη σαρκα , για τις προτιμησεις μας.Εμενα το παιδι μου που τσακιζει καροτα και αγγουρια , μας εγραψε ο παιδιατρος σιδηρο γιατι ηταν χλωμο και μας ειπε να του δινουμε κοκκινο κρεας οπως μπορει να το φαει... Μια ζωη την εχουμε , το φαγητο ειναι μια απο τις χαρες τhς , στο τελος ολοι στο χωμα θα καταληξουμε , ας καταληξω χορτατος εκει ! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από leolipop 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, mader είπε Μιας και πλησιάζει αυτη η καταραμένη Νεκρό-ΤσικνοΠέμπτη θα ηθελα να μοιραστώ μαζι σας χαζες ερωτήσεις που εχω βαρεθεί να απαντώ τοσα χρονια ξανα και ξανα: Μαζευονται λοιπον καθε χρονο ολοι πανω απο την ψησταρια και αφου ξεκινήσουν να ξερογλείφονται σαν ύαινες αρχίζουν να με ρωτάνε; . -13 χρόνια χωρις κρέας; πως αντέχεις; -Ευκολα. Εσυ να δω ποσο θα αντέξεις ακομα τρώγοντας νεκρη σαρκα! . -Και πρωτεΐνη; -Άκουσες μια λαλακιά και την επαναλαμβάνεις συνέχεια... Βρε Ουστ! . -Εσεις οι χορτοφάγοι βοσκάτε καθε πρωι; -Φυσικα, τι ποιο σωστο απο το να "κυνηγάς" μονος σου την τροφη σου; Εσυ πόσες φορες την μερα σφάζεις; . -Εχω ακουσει οτι δεν σας κανει και πολυ "κουκου" -Ασε τι ακους, σκυψε και θα δεις το Κουκουρουκουκουκου!! . -Δεν εχεις βαρεθει να τρως συνέχεια σαλάτες; -Μπορω να φαω πάνω απο 100 ειδη διαφορετικής σαλάτας, οταν εσυ τρως συνεχώς το πολυ 2-3 διαφορετικά ειδη νεκρης σάρκας. . -Απο δυναμη και αντοχή; -Ρωτα με ξανα στον 18ο γυρο... εαν μπορεσεις να με δεις...! . -Εαν δεν τρως λιγο κρεατάκι χάνεις ολη τη νοστιμιά~! -Ετσι σου ' μαθε η μαμα σου; Ε μα φυσικα, το κρεας εχει 500 διαφορετικές γευσεις σαπιας νεκρης σάρκας ενω π.χ. λαχανικα/μπαχαρικα/φρουτα/ξηροι καρποι εχουν ολα την ιδια.... Ξυπνα Βασιλη! . -Και τι τρως το Πασχα; -Οτι δεν τρως εσυ την Κ. Δευτερα που το παίζεις Χριστιανός για όλες τις άλλες μερες! (P.S. μανηταρια στη σχαρα απλα τελεια!!) . -Δεν λυπάσαι τα καημένα τα μπρόκολα που τα σκοτώνεις για να τα φας; -Τωρα εισαι για κλαματα, Αφου σου τέλειωσαν ολα τα επιχειρήματα ειπες να πετάξεις μια λαλακια ετσι , για χαριν γουστου... . -Τωρα να ρωτησω εγω; Το σκυλι σου με πατάτες στο φουρνο....παιζει; Εγω παντως τις γλαστρες μου τις τρωω και ωμές αμα λαχει! (χαχαχαχαχαχ) . Βασικά πιστευω οτι θα φαω κράξιμο απο πολλους φιλους νεκροφαγους αλλα... ας ειναι: Καποια στιγμη θα καταλαβουν! #GoVegan Και εσύ γιατί πας; 1 1
Beefeater Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 ημουν ετοιμος να πω κι εγω για αυτό το γραφικο "νεκρη σαρκα" (αληθεια τα μαθενετε ΟΛΟΙ σε ιδιαιτερα φροντηστηρια? σεμινάρια? βιβλια ευεξιας? ) αλλα βλεπω με προλαβαν αλλοι γουστο του καθενος τι τρωει, προς τι ο λογος? και το Overhype? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις