Thanar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Εξαιρετικά νέα! Πέρσι αγόρασα 2 iPhone SE για καβάντζα, μόλις ανακοινώθηκε πως θα σταματήσει η παραγωγή τους!
Ryzenlake Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, stafaf είπε Τι υλοποιήσεις περιμένεις; 10 πάνω 10 κάτω, κάθε εξάμηνο factory reset για να στρώσει από το stattering και σε κάνα χρόνο donation στο xda μπας και φτιάξουν καμία ρομ της προκοπής. D.D.S.S. Στη Λάρισα το λέτε stattering το stuttering ή απλά από το σφίξιμο σου φύγαν γράμματα? Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο νομίζω
stafaf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε Στη Λάρισα το λέτε stattering το stuttering ή απλά από το σφίξιμο σου φύγαν γράμματα? Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο νομίζω Συγχαρητήρια, βρήκες ένα λάθος σε ποστ μου και το συνέδεσες αριστοτεχνικά με τον τόπο καταγωγής μου. Αν βρεις άλλο ένα, κερδίσεις ντόπια λουκάνικα συνοδεία εξαιρετικού τσίπουρου.
hellghan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, stafaf είπε Συγχαρητήρια, βρήκες ένα λάθος σε ποστ μου και το συνέδεσες αριστοτεχνικά με τον τόπο καταγωγής μου. Αν βρεις άλλο ένα, κερδίσεις ντόπια λουκάνικα συνοδεία εξαιρετικού τσίπουρου. "κάθε εξάμηνο factory reset για να στρώσει από το stattering και σε κάνα χρόνο donation στο xda μπας και φτιάξουν καμία ρομ της προκοπής" ήταν ωραίο αστείο!!!!! 1
Choulio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Thanar είπε Εξαιρετικά νέα! Πέρσι αγόρασα 2 iPhone SE για καβάντζα, μόλις ανακοινώθηκε πως θα σταματήσει η παραγωγή τους! Γιατί τι τα κανείς ρε φίλε; Όταν λένε ότι πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι δεν εννοουνε ότι τρώγονται 😅
MitsosDaBest13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2020 στις 8:24 ΜΜ, LynnJames είπε Το πιο vfm κινητο και δεν θελω σχολια εδω απο καγκουρες με oversized σαμσουγκνιες. Τι σχέση έχει το VFM με τα overpriced προϊόντα της Apple;; 😂 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13 1
kariolikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Extol3D είπε H μπαταρία πρέπει να αλλάζεται κάθε 3 χρόνια max. Αυτή συγκεκριμένα είναι η καλύτερη για SE και σε απόλυτα φυσιολογική τιμή. Επίσης το κινητό δεν είχε ποτέ φήμη κακής μπαταρίας και αυτό το λέω ως χρήστης 1.5 χρόνο τώρα με αρκετό ψάξιμο πριν την αγορά του. θελω να αλλάξω την μπαταρία μου στο se.Πώς τη συστήνεις τη συγκεκριμένη;Γνωρίζεις το συγκεκριμένο προϊόν ; Φιλικά παντα Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από kariolikos
AntiCambeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kallair είπε Προσωπικα ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ για το αν θα κανει κάτω απο 600-700 δολάρια/ευρώ. Και αυτό οχι γιατι ειναι προιόν της apple, αλλά γιατι όταν πχ η sony κοστολογουσε το xz2 compact στα 650 δολάρια αρχική τιμή, γιατι να το κάνει η apple που κατα γενική ομολογια, πληρώνεις ΜΕΓΑΛΗ υπεραξιοα στα προϊοντα της; The Sony Xperia XZ2 will sell for $799.99 and the XZ2 Compact will sell for $649.99. You can read more about specs and design in the original article below. σιγουρα θα καταργησει παλιοτερα μοντελα που πωλουνται ακομα για να μειωσει τον εσωτερικο ανταγωνισμο και να κατευθυνει τον κοσμο προς το νεο κινητό και (ελπιζω) σε οσο το δυνατον μικρότερα περιθώρια!!! Θα κλεισει πολλά σπιτια και σιγουρα θα την αντιγράψουν, αν βγαλει μια συγχρονη συσκευη (απο αποψη σχεδιασμου) σε μικρό μεγεθος (ελπιζω σε μαξιμουμ 5,2" χωρις notch...). Ναι, ίσως θα κλείσει πολλά σπίτια γιατί θα έχουν βάλει δόσεις μέσω τράπεζας. 😎 ΥΓ:Συνήθως ο τζόγος "κλείνει" σπίτια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από AntiCambeR
infamousjohn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 .....μέχρι να σβήσει είπαμε! Δώσε πόνο!!!
Extol3D Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, kariolikos είπε θελω να αλλάξω την μπαταρία μου στο se.Πώς τη συστήνεις τη συγκεκριμένη;Γνωρίζεις το συγκεκριμένο προϊόν ; Φιλικά παντα Φίλος ηλεκτρονικός του οποίου το εργαστήριο επισκέπτομαι συχνά (ο οποίος παρεπιπτόντως ορκίζεται στην ποιότητα κατασκευής της apple σε οτιδήποτε φτιάχνει) σφάζει μηλαράκια για πλάκα και τον έχω δει να χρησιμοποιεί τις εκάστοτε μπαταρίες και τις αυθεντικές οπότε σε λίγο καιρό που λέω να την αλλάξω προαιρετικά αυτή θα επιλέξω άφοβα. Το SE το έχω 1μιση χρόνο και η μπαταρία μου είναι στο 89% "health". Το λίνκ που έδωσα πιο πάνω είναι μαμά εταιρία ebay profile όχι μεταπωλητής σημαντικό στην αγορά μπαταρίας (δεν έχει μείνει καιρό stock, τιμή μαμά etc.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα