Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LynnJames είπε

Το πιο vfm κινητο  και δεν θελω σχολια εδω απο καγκουρες με oversized σαμσουγκνιες.

Εν τω μεταξύ τιμή δεν υπάρχει, αλλά εσύ το έβγαλες κιόλας VFM (ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σημαίνει). Μετά είναι κάγκουρες αυτοί με oversized σαμσουΓΚνιες...!

• Like 2
  • Thanks 4
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mimisr21 είπε

Άντε επιτέλους να γυρίσουμε SE iphone...!!

επιτέλους θα σταματήσουν να κλαίγονται κάποιοι για το iphone se 2

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grimson είπε

επιτέλους θα σταματήσουν να κλαίγονται κάποιοι για το iphone se 2

εγω το περιμενω πως και πως... ηρθε η ωρα να γυρίσω... ειχα 6s 7plus SE 8 plus.....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Εν τω μεταξύ τιμή δεν υπάρχει, αλλά εσύ το έβγαλες κιόλας VFM (ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σημαίνει). Μετά είναι κάγκουρες αυτοί με oversized σαμσουΓΚνιες...!

Επειδη δεν υπαρχει στο αρθρο η τιμη και τα specs δεν σημαινει οτι δεν τα γνωριζουμε οσοι ψαχνομαστε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μην και βγάλει 5άρι 16:9.... Απο το nexus 5 εχω να κρατησω στα χέρια μου κανονικο τηλέφωνο και οχι φωτοσπαθο.

Έλα ντε. Δεν ακούν τον παλμό της αγοράς; Ή πιστεύουν ότι τον δημιουργούν οι ίδιοι...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η apple θα ενθουσιάσει ξανά τους καταναλωτές που επιθυμούν μικρά κινητά, αλλά πρέπει να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το θέμα της μπαταρίας ακόμα και στο se 2 που εξορισμού θα έχει παρόμοια οθόνη με το se. Θα είναι σίγουρα κινητό που θα γεμίσει τις τσέπες των κατασκευαστών και θα αδειάσει (μακάρι μόνο σε χώρο) τις τσέπες των καταναλωτών.

Επεξ/σία από geoboug
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Κανονικά πρέπει να κοστίζει 799€. Το μικρό το μέγεθος και τον Α14 πρέπει να το πληρώσει ο καταναλωτής, μαν μου!

A13 θα φοράει.

Σα να λέμε δηλαδή 875. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αιντε παμε λοιπον...

Αναφορά σε κείμενο

iPhone wird Analysten zufolge sehr preiswert

Auch der Preis soll Analysten zufolge feststehen: Laut dem Branchendienst "Fast Company" wird sich das neue Einsteigermodell auf 399 US-Dollar belaufen – umgerechnet etwa 365 Euro.

Bildschirmfoto zu 2020-02-18 20-10-21.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grimson είπε

σιγά μην είναι και 895

Είμαστε προσγειωμένοι, δεν υπερβάλλουμε αγαπητέ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Κανονικά πρέπει να κοστίζει 799€. Το μικρό το μέγεθος και τον Α14 πρέπει να το πληρώσει ο καταναλωτής, μαν μου!

Καπου νομιζω εγραφε φημη για 399.μεχρι 450 ειναι οκ.αν πιασουμε 700+ πας σε 11αρι κ τελος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geoboug είπε

Η apple θα ενθουσιάσει ξανά τους καταναλωτές που επιθυμούν μικρά κινητά, αλλά πρέπει να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το θέμα της μπαταρίας ακόμα και στο se 2 που εξορισμού θα έχει παρόμοια οθόνη με το se. Θα είναι σίγουρα κινητό που θα γεμίσει τις τσέπες των κατασκευαστών και θα αδειάσει (μακάρι μόνο σε χώρο) τις τσέπες των καταναλωτών.

θα ενθουσιάσει ειδικά αυτούς που επιθυμούν μικρά κινητά

IMG_20200218_211317.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...