Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενα ενα δεμα που παρήγγειλα από Αμερική. Το δέμα κοστισε 45€ σιν ενα 20ρικο τα μεταφορικα.

Σημερα μου ηρθε το μήνυμα απο τα Ελτα που ζητάει να στείλω την απόδειξη ή paypal ή τιμολογιο. Εκανα προώθηση το το mail-αποδειξη που μου εστειλε το paypal.

Τι να περιμένω?

Γιατι δεν συναντησα τπτ παρόμοιο στο παρελθόν?

Πώς μπορώ να αποφύγω τετοια πραγματα στο μέλλον?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kite είπε

Περιμενα ενα δεμα που παρήγγειλα από Αμερική. Το δέμα κοστισε 45€ σιν ενα 20ρικο τα μεταφορικα.

Σημερα μου ηρθε το μήνυμα απο τα Ελτα που ζητάει να στείλω την απόδειξη ή paypal ή τιμολογιο. Εκανα προώθηση το το mail-αποδειξη που μου εστειλε το paypal.

Τι να περιμένω?

Να περιμένεις 15€ τέλη συν το ΦΠΑ των 65€ άλλα 15, σύνολο ένα τριαντάρι.

Ολα τα δέματα εκτός ε.ε. πάνω απο 22€΄(κόστος και μεταφορικά)  έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να σταματήσουν τελωνειο, και αν σταματήσουν έχουν χρεώσεις, ανάλογα το κόστος τους.

Αν θες να το αποφύγεις, παίρνεις πράγματα κάτω απο 22€, ή αγοράζεις απο Ευρώπη.

Περισσότερα εδώ 

• Like 1
Δημοσ.

μας δουλευουν? 22 είναι μόνο τα μεταφορικά!

Υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθώ με τον αποστολέα να γράψει κάποια χαμηλότερη τιμή για να το αποφύγουμε μεσω ebay?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kite είπε

Υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθώ με τον αποστολέα να γράψει κάποια χαμηλότερη τιμή για να το αποφύγουμε μεσω ebay?

Πως να το γράψει? Να πάει τελωνείο και να σβήσει την τιμή του?!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Πως να το γράψει? Να πάει τελωνείο και να σβήσει την τιμή του?!

Να δηλωσει αλλη τιμή. Δεν ξερω!? Ειναι παρανοικο να παρεις κατι πανω απο 22 ευρο και να το πληρωνεις διπλά.

Στις άλλες χώρες γίνεται αυτό?

• Confused 1
Δημοσ.
23 minutes ago, Kite said:

Ειναι παρανοικο να παρεις κατι πανω απο 22 ευρο και να το πληρωνεις διπλά.

Γιατί είναι παρανοϊκό ; Επίσης γιατί δεν το πήρες από Ευρώπη να μην εχεις τελωνεία; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Γιατί είναι παρανοϊκό ; Επίσης γιατί δεν το πήρες από Ευρώπη να μην εχεις τελωνεία; 

1ων. Γιατι περνω πραγματα που δεν βρισκεις ευκολα στην Ευροπη. Πιστεψε με, παντα πρωτα ψαχνω Ευρωπη, αν μη τι αλλο για τα μεταφορικα!

2ων. Γιατι εχω παρει πολλες φορες απο εξωτερικο εκτος Ευροπης και δεν μου ζητησαν κατι τετοιο. Η τελευταια φορα ηταν 26 νοεμβριου που πηρα κατι 36€ απο Αμερική. Και η προτελευταια στις 8 μαρτιου που πηρα κατι 60€.

Δημοσ.
4 minutes ago, Kite said:

1ων. Γιατι περνω πραγματα που δεν βρισκεις ευκολα στην Ευροπη. Πιστεψε με, παντα πρωτα ψαχνω Ευρωπη, αν μη τι αλλο για τα μεταφορικα!

2ων. Γιατι εχω παρει πολλες φορες απο εξωτερικο εκτος Ευροπης και δεν μου ζητησαν κατι τετοιο. Η τελευταια φορα ηταν 26 νοεμβριου που πηρα κατι 36€ απο Αμερική. Και η προτελευταια στις 8 μαρτιου που πηρα κατι 60€.

επειδη δεν ετυχε τοσο καιρο δεν σημαινει οτι δεν θα γινοταν

τοσο απλα

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον ήσουν τυχερός τις δύο προηγούμενες φορές που δεν σου τα πέρασαν τελωνείο. Μια του κλέφτη δυό του κλέφτη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kite είπε

Ε τόσο καιρό δεν ήξερες τι γίνεται, τώρα που ξέρεις θα υπολογίζεις μαζί με τα υπόλοιπα και το πιθανό κόστος τελωνείου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kite είπε

Τι να περιμένω?

προσωπικά το βρίσκω λογικό να σε καλούν από το τελωνείο να πληρώσεις τους ανάλογους δασμούς/φόρους

εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει σε αγορές από το Amazon.com (ΗΠΑ) μέσα στην τιμή του προιόντος είναι όλα μέσα μεταφορικά (καθώς λόγω ότι είμαι μέλος Amazon Prime ζητάω τον γρήγορο τρόπο αποστολής/παράδοσης στον χώρο μου έτσι το έχω άμεσα)

το ίδιο συμβαίνει και σε αγορές από το Amazon.de ή Amazon.fr ή Amazon.co.uk.

το EBAY το έχω χρησιμοποιήσει σε αγορές από "κίνα" δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος καθώς παρόμοια προιόντα για το Raspberry Pi 4 που είχα παραγγείλει από Aliexpress - Banggood - Gearbest ήρθαν πιο γρήγορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kite είπε

Θα έπρεπε να το ψάξεις καλύτερα. Τώρα θα ξέρεις για την επόμενη φορά..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

επειδη δεν ετυχε τοσο καιρο δεν σημαινει οτι δεν θα γινοταν

τοσο απλα

Στην τυχη κανουν τους ελεγχους?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kite είπε

Στην τυχη κανουν τους ελεγχους?

Ε ναι, είναι πολύ μεγάλος ο όγκος των δεμάτων για να ελεγθούν όλα, οπότε οι έλεγχοι είναι δειγματοληπτικοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...