firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostas1966 είπε Θλιβερή διαπίστωση, πικρή αλήθεια Θέλουμε το μόνιτορ στα μούτρα μας. Κατάρα. Ναι. Με αυτά και με αυτά τα strategy έχουν πάρει την κατιούσα όπως σωστά παρατήρησε ο ilos παραπάνω. Έτσι είναι. Θέλει σκληρή δουλίτσα το είδος. Γιατί να παιδευτούν; όταν αναμασάνε ριμέικ από action, fps, ζωγραφίζουν και μπόλικα platform και να η κότα με τα χρυσά αυγά. Σημεία των καιρών. Να μη ψάχνεις αυτό που θέλεις αλλά να σε βρίσκει αυτό που έρχεται. Δεν εχουν πεθανει φιλε. Εχει καλα strategy τον τελευταιο καιρο απλα δεν ειναι τοσα πολλα οπως παλια. Strategy απο περσι και φετος, Anno 1800 Age of Empires 4 Humankind Civilization games Total War games (το Troy θα ειναι η επομενη κυκλοφορια) Spellforce 3 The Settlers (βγαινει και αυτο το 2020) Αυτα ολα ειναι καλα triple A παιχνιδια. Και μετα εχεις και αρκετα remasters απο παλια καλα strategy οπως, Commandos 2, Warcraft 3, Praetorians, AOE 1,2,3 με ολα τα dlc και HD γραφικα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, firepc said: Δεν εχουν πεθανει φιλε. Εχει καλα strategy τον τελευταιο καιρο απλα δεν ειναι τοσα πολλα οπως παλια. Strategy απο περσι και φετος, Anno 1800 Age of Empires 4 Humankind Civilization games Total War games (το Troy θα ειναι η επομενη κυκλοφορια) Spellforce 3 The Settlers (βγαινει και αυτο το 2020) Αυτα ολα ειναι καλα triple A παιχνιδια. Και μετα εχεις και αρκετα remasters απο παλια καλα strategy οπως, Commandos 2, Warcraft 3, Praetorians, AOE 1,2,3 με ολα τα dlc και HD γραφικα Εεεεχμ
costacurta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Το halo wars το γνωρίζει κανείς.....
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 τσπ, η λυση του φιλου ειναι να παρει καλη καρεκλα 1 1
stevenfins Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν καθολικά δυνατή τη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού στις κονσόλες. Είναι θέμα χρόνου, οικονομικό, δεν βλέπουν να υπάρχει ενδιαφέρον ή φοβούνται για τις ισορροπίες στο online (αν και διάφορα παιχνίδια έχουν ανοίξει το crossplay με το pc, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θες να παίξεις με αντιπάλους που έχουν πληκτρολόγιο και ποντίκι ή όχι); Ή μήπως κάτι άλλο; Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα στην κονσόλα να παίξω τα strategy (βλέπε total war, AoE) μιας και δεν έχω τη δυνατότητα αναβάθμισης του PC (όσον αφορά τα total war σηκώνω μέχρι και το Αττίλα). Και γιατί όχι να παίζω με το πληκτρολόγιο και ποντίκι και τα άλλα παιχνίδια που ενώ είναι καλό και το controller, έχουν μεγάλη διαφορά, όπως τα FPS.
firepc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, stevenfins είπε Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν καθολικά δυνατή τη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού στις κονσόλες. Είναι θέμα χρόνου, οικονομικό, δεν βλέπουν να υπάρχει ενδιαφέρον ή φοβούνται για τις ισορροπίες στο online (αν και διάφορα παιχνίδια έχουν ανοίξει το crossplay με το pc, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θες να παίξεις με αντιπάλους που έχουν πληκτρολόγιο και ποντίκι ή όχι); Ή μήπως κάτι άλλο; Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα στην κονσόλα να παίξω τα strategy (βλέπε total war, AoE) μιας και δεν έχω τη δυνατότητα αναβάθμισης του PC (όσον αφορά τα total war σηκώνω μέχρι και το Αττίλα). Και γιατί όχι να παίζω με το πληκτρολόγιο και ποντίκι και τα άλλα παιχνίδια που ενώ είναι καλό και το controller, έχουν μεγάλη διαφορά, όπως τα FPS. Δεν τα βγαζουν για κονσολες γτ ξερουν οτι δεν υπαρχει τετοιο κοινο εκει και θα μπουνε μεσα. Εδω στο pc που υπαρχει τετοιο κοινο, αυτα που βγαινουν ειναι ελαχιστα
stevenfins Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, firepc είπε Δεν τα βγαζουν για κονσολες γτ ξερουν οτι δεν υπαρχει τετοιο κοινο εκει και θα μπουνε μεσα. Εδω στο pc που υπαρχει τετοιο κοινο, αυτα που βγαινουν ειναι ελαχιστα Το πιστεύω ότι δεν υπάρχει το κοινό αλλά πιστεύω ότι αν έβγαζε ας πούμε η Σόνυ δικά της επίσημα "dualshock" πληκτρολόγιο-ποντικι, δίνοντας το ελεύθερο στους developers να τα επιτρέψουν ως επιλογή στα παιχνίδια τους, όπως πιθανότατα θα τα έχουν ήδη για την έκδοση του υπολογιστή, τότε το κοινό θα αυξανόταν. Εν τω μεταξύ ήδη υπάρχουν strategy games στις κονσόλες (πχ και τα τρία καινούργια xcom) και συνεχίζουν να κυκλοφορούν εστω και σε μικρό αριθμό (πχ twin point hospital, desperados 3), αλλά προσωπικά δεν έχω τολμήσει να τα παίξω με το χειριστήριο. Μπορεί να παίζονται άνετα και να λέω ανοησίες, γιατί όχι. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από stevenfins
firepc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, stevenfins είπε Το πιστεύω ότι δεν υπάρχει το κοινό αλλά πιστεύω ότι αν έβγαζε ας πούμε η Σόνυ δικά της επίσημα "dualshock" πληκτρολόγιο-ποντικι, δίνοντας το ελεύθερο στους developers να τα επιτρέψουν ως επιλογή στα παιχνίδια τους, όπως πιθανότατα θα τα έχουν ήδη για την έκδοση του υπολογιστή, τότε το κοινό θα αυξανόταν. Εν τω μεταξύ ήδη υπάρχουν strategy games στις κονσόλες (πχ και τα τρία καινούργια xcom) και συνεχίζουν να κυκλοφορούν εστω και σε μικρό αριθμό (πχ twin point hospital, desperados 3), αλλά προσωπικά δεν έχω τολμήσει να τα παίξω με το χειριστήριο. Μπορεί να παίζονται άνετα και να λέω ανοησίες, γιατί όχι. Εγω φιλε εβγαλα προσφατα το Shadow Tactics Blades of the Shogun σε 29 ωρες. Τρομερο παιχνιδι το γουσταρα παρα πολυ. Ηταν ομως πολυ πιο δυσκολο απ το Commandos, ηθελε πολυ καλο υπολογισμο στις κινησεις μεταξυ m/k. Πολλα kills παιχτικαν στο κλασμα του δευτερολεπτου. Το game αυτο εχει βγει και για κονσολες. Πως το παιζει καποιος αυτο με χειριστηριο δεν ξερω. Εκτος και το εχουν κανει μπαρμπι εκει περα και το πας εντελως κουκουρουκου 1 1
stevenfins Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Χαχαχαχα κοίτα να δεις πως έτυχε, δεν έχω δύο εβδομάδες που το τελείωσα στο PC (ευτυχώς το σήκωνε). Το commandos 2 είναι ένα από τοπ παιχνίδια μου και έτσι ήθελα πολύ να παίξω και αυτό (ανυπομονώ και για το desperados). Πέρα από το ότι το παιχνίδι ήταν φανταστικό ένα πράγμα που σκεφτόμουν όταν το έπαιζα ήταν πως γίνεται να το έχουν κάνει port στις κονσόλες, ειδικά στη hardcore δυσκολία και αν θες να κάνεις τα challenges δεν έχω ιδέα πως θα παίζεται. 6 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω φιλε εβγαλα προσφατα το Shadow Tactics Blades of the Shogun σε 29 ωρες. Τρομερο παιχνιδι το γουσταρα παρα πολυ. Ηταν ομως πολυ πιο δυσκολο απ το Commandos, ηθελε πολυ καλο υπολογισμο στις κινησεις μεταξυ m/k. Πολλα kills παιχτικαν στο κλασμα του δευτερολεπτου. Το game αυτο εχει βγει και για κονσολες. Πως το παιζει καποιος αυτο με χειριστηριο δεν ξερω. Εκτος και το εχουν κανει μπαρμπι εκει περα και το πας εντελως κουκουρουκου 1
firepc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 @stevenfins και αυτο που λες οτι αν βγει m/k στις κονσολες θα ψηθουν οι devs να βγαλουν τετοια παιχνια, Το θεμα ειναι οτι θα πουλησουν ελαχιστα εως καθολου και θα καταλαβουν μετα οτι θα ηταν καλυτερα να δαπανουσαν χρονο και χρημα σε ενα third person το οποιο θα εφερνε και πιο πολυ χρημα στους devs και στη sony 1 λεπτό πριν, stevenfins είπε ένα πράγμα που σκεφτόμουν όταν το έπαιζα ήταν πως γίνεται να το έχουν κάνει port στις κονσόλες αυτο ακριβως 👍
stevenfins Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, firepc είπε και αυτο που λες οτι αν βγει m/k στις κονσολες θα ψηθουν οι devs να βγαλουν τετοια παιχνια, Το θεμα ειναι οτι θα πουλησουν ελαχιστα εως καθολου και θα καταλαβουν μετα οτι θα ηταν καλυτερα να δαπανουσαν χρονο και χρημα σε ενα third person το οποιο θα εφερνε και πιο πολυ χρημα στους devs και στη sony Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Τι να πω, όσο ζω θα ελπίζω. Μου έχουν λείψει τα καινούργια βαριά strategy που είναι μόνο για pc μιας και δεν έχω δυνατότητα αναβάθμισης για να τα παίξω. Ελπίζω να γίνει κάποιο θαύμα μέχρι την κυκλοφορία τουλάχιστον του ΑοΕ 4.
logistoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν δέχομαι δικαιολογίες περί χειρισμού όταν από τα 90s υπήρχε αυτό και τότε δεν είχαμε ούτε μοχλό με το dpad γινόταν η φάση Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis
stevenfins Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δεν δέχομαι δικαιολογίες περί χειρισμού όταν από τα 90s υπήρχε αυτό και τότε δεν είχαμε ούτε μοχλό με το dpad γινόταν η φάση Δεν το έχω παίξει το συγκεκριμένο οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Έχοντας παίξει αρκετές εκατοντάδες ώρες όμως total war παιχνιδιών δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γινόταν το micromanagement που απαιτείται στις μάχες - ειδικά στο online - με τους μοχλούς. Και αναφέρω τα total war ως μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές RTS (τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι των μαχών) αυτή την εποχή. Η ιστορία είναι διαφορετική για turn based games. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από stevenfins
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 6:54 ΜΜ, kostas1966 είπε Ως τώρα καμμία κονσόλα δεν τα κατάφερε, τα χρόνια πέρασαν κι εγώ (και πολλοί πολλοί άλλοι) δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα στην καρέκλα του pc, πονάει η γέρικη μέση μου. Ακομα μονο στην Ελλαδα ο κοσμος θεωρει αδιανόητο το να φτιαξει ενα μικρο σε διαστασεις pc να το βαλει κατω/διπλα απο την τηλεοραση να παιζει σε αυτο με gamepad να εχει παρομοια εμπειρια με κονσολες? 2020 εχουμε..... 1
firepc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ακομα μονο στην Ελλαδα ο κοσμος θεωρει αδιανόητο το να φτιαξει ενα μικρο σε διαστασεις pc να το βαλει κατω/διπλα απο την τηλεοραση να παιζει σε αυτο με gamepad να εχει παρομοια εμπειρια με κονσολες? 2020 εχουμε..... πεστα ρε φουλγκοριε 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα