Προς το περιεχόμενο

Περί fonts(γραμματοσειρές)

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς ελληνικές γραμματοσειρές να μου δώσει? Με pm, email κλπ. Εχω windows xp, τα fonts που έχω είναι τα ενσωματωμένα των windows.

Αληθεύει ότι όσο πιο πολλά fonts εγκαθιστά κανείς στο Pc του, τόσο 'βαρύτερο' γίνεται το σύστημα?

Δημοσ.

Εκανα download αρκετα fonts, βέβαια ακομη δεν τα ειδα.

Αληθεύει ότι όσο πιο πολλά fonts εγκαθιστά κανείς στο Pc του, τόσο 'βαρύτερο' γίνεται το σύστημα?

Δημοσ.

ναι αληθεύει... γι αυτό κάνε download ,μόνο όσα θα χρειαστείς.... φυσικά αν εγκαταστήσεις μόνο ελληνικά fonts επιπλέον δεν θα γίνει και πολύ βαρύτερο...

Δημοσ.

Οντως πολλές γραμματοσειρές.

Ομως ποιες θα μου προτεινατε ως αξιολογες (να αξιζει να της βαλω στο συστημα μου) και οντως ξεχωριστες?

Οι πιο πολλέςμοιαζουν τοσο μεταξυ τους που εγω(με απλη ματια-δεν ειμαι ειδικος) δεν μπορεσα να καταλαβω διαφορες. Ποσο μαλλον οι άλλοι.

Δημοσ.

e gousta einai ayta.

oti sou aresei kai nomizeis pws 8a sou xrhsimeusei kapou thn bazeis

px emena mou aresei h athenian (h' argonaut den 8umame twra) kai h mgarchaic arketa

xm...den hksera oti fortwnetai to systhma an baleis polles.

Einai sigouro auto?

Giati exw xwsei ta antera mou mesa.Mexri kai 6-7 diaforetikes grammatoseires gia rounous exw :D

Reyn til Runa!

Δημοσ.

e gousta einai ayta.

Δεν εχεις αδικο.

Απλα καποιες 'λενε' πολυ -για τον περισσότερο κοσμο- και κάποιες όχι.

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω φτιάξει γραμματοσειρά unicode που μιμείται (όσο μπόρεσα) τον γραφικό μου χαρακτήρα! Σούπερ γραμματοσειρά - και μοναδική, φυσικά. Την έφτιαξα με το Fontographer, για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω φτιάξει γραμματοσειρά unicode που μιμείται (όσο μπόρεσα) τον γραφικό μου χαρακτήρα!

Kαλη ιδεά. Ποιος ξέρει ποσο χρονο χρειάστηκες...

Δημοσ.
Πάντως εγώ έχω φτιάξει γραμματοσειρά unicode που μιμείται (όσο μπόρεσα) τον γραφικό μου χαρακτήρα! Σούπερ γραμματοσειρά - και μοναδική, φυσικά. Την έφτιαξα με το Fontographer, για όποιον ενδιαφέρεται.

Ωραίος!!! Αν μπορείς στειλ'τη μου στο [email protected], αλλα στο θέμα γράψε κανά insomnia γιατί μου έρχονται πολλοί ιοι τελευταία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

e gousta einai ayta.

oti sou aresei kai nomizeis pws 8a sou xrhsimeusei kapou thn bazeis

Πάντως οι προτάσεις για όντως ξεχωριστές γραμματοσειρές είναι ευπρόσδεκτες!

Κι αν έχετε και τίποτε ιδιαίτερα καλό πείτε μου και με pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...