HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, gregdais είπε φίλε μου δίκιο έχεις , μπορεί να φαίνεται έτσι, όμως από τη πλευρά μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο διότι είμαι από το 2003 στο Insomnia.gr κ έχω 1300 posts..... οπότε δεν είμαι attention whore, καθώς επίσης πριν από κανένα 2μηνο ανακάλυψα πως το αγαπημένο μου φόρουμ έχει λαικς, δεν τα είχα παρατηρήσει ποτέ καν μιας κ (εμοτικονς κ λαικς δεν ειναι της φασης μου) - δεν με ενδιαφέρει καμία δόξα, τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου. Πάμε παρακάτω λοιπόν. Όσον αφορά την αγορά της κάρτας δεν προστατεύω τον εαυτό μου μιας κ σκέφτομαι πολύ πριν από κάποια αγορά, δε με βλάπτει το συγκεκριμένο θέμα. Η συγκεκριμένη τεχνική μάρκετινγκ είναι κακή διότι βλάπτει και εμάς του καταναλωτές κ της ίδιες της εταιρίες ακόμα πιο πολύ. τι εννοώ, η Oneplus πχ είναι χρονιά στην αγορά κινητών με 5-6 μοντέλα όλα κ όλα, ξέρεις τι κατάφερε; να χτίσει έμπιστο όνομα, το αν θα το γκρεμίσει είναι άλλο θέμα. Μας μπουχτίζουν με καινούρια πράγματα τόσο πολύ που όλοι οι λάτρης τεχνολογίας θα πάψουν να εμπιστευονται ή απλά να μη δίνουν πια σημασία για νέα προϊόντα από πολλές αγαπημένες εταιρίες γιατί φαίνονται ξεκάθαρα οι μαρκετινκιστικες κομπίνες της. Έχει τόσο λαό που τη προσκυνά την nvidia (κ γω την αγαπώ, αρκετά) που αντί να του φέρεται με αξιοπρέπεια μας πετάει τέτοιου είδους προϊόν; Για μένα είναι μια τεχνική πωλήσεων που θα πεθάνει σύντομα διότι θα κάνει ζημιά πρώτα στις μεγάλες εταιρίες που μας έχουν πήξει. Βρισκόμαστε σε διάλογο, γιαυτό κ είμαι ανοιχτός για κουβέντα με όρεξη , επίσης γιαυτό ζήτησα να με διορθώσει κάποιος διότι μ'αρεσει να κουβεντιάζω κ όχι να είμαι κάθετος, άπλα γράφω τι σκέφτομαι , πότε με μίσος κ φανατισμό, αλλά με τη δική μου λογική. Την Nvidia παρακολουθώ από τις Tnt Riva, Diamond viper και gf2 μέχρι σήμερα , τις εκτιμάω, άλλα τόσο μαλακισμένο μάρκετινγκ όπως τον τελευταίων χρόνων δεν έχω δει πότε και αυτό όπως προανέφερα δεν ισχύει μόνο για την Nvidia Ε τι να που με, αυτά που γράφεις κατά βάση σωστά είναι, αλλά ισχύουν για όλα σήμερα και μάλλον είναι και χιλιοειπωμένα. Στο χέρι του καθενός είναι να έχει σωστή καταναλωτική συνείδηση, αλλά και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο κάτω κάτω. Κριτές των άλλων είναι κάπως. 2
SHADOW_MASTER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, καί εγώ σαν νέο μέλος είπα νά κάνω τον πρώτο μου σχολιασμό.Εχω σύνδεσή 50vdsl καί δοκιμάζοντας την εφαρμογή Nvidia Ge Force Now κατέληξα ότι μέσα σε αυτό το έτος δεν βλέπω νά υπάρχει λόγος για αγορά ακριβης κάρτας γραφικών καί πέρα από αυτό όταν ή εταιρεία σου φορτώνει τά γραφικά στην οθόνη του υπολογιστή σου είναι το άμεσον μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα