Προς το περιεχόμενο

Η Nvidia αποκάλυψε την GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το Cyberpunk θα κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο, και οι φήμες λένε οτι η επόμενη γενιά καρτών nVidia θα έχει βγεί μέχρι τότε. Εκτός και αν βγάλουν ειδική έκδοση και της 3080ti η όπως αλλιώς θα λέγεται το επόμενο "τέρας" :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι miners πλούτισαν τόσο πολύ την ενβιντια, που κάθε 2 βδομάδες βγάζει καινούρια κάρτα που ξεπερνάει τη παλιότερη για λίγο. Δε με χαλάει αυτό, με χαλάει ότι είναι εμφανές πλέον πως τα έχουν φτιάξει εδώ κ 3 χρόνια όλα αυτά κ σιγά σιγά τα εμφανίζουν. Άρα σπάζομαι με τον κόσμο που δεν αρκείται σε αυτό που έχει, αλλά μόνο για την ανθρώπινη ματαιοδοξία που είναι η επίδειξη ισχύος μεσώ αριθμών (τιμή, Fps-πλασματικό η μη, νούμερα νούμερα νούμερα )

πάρτε κόσμε κ την επόμενη δευτέρα έρχεται η νέα nvidia gtrx-turbo injection 2080² με 2% γρηγορότερη μνήμη από τη παλιά κ πιο ωραία γκόμενα τυπωμένη στο εξώφυλλο 400 ευρώ μόνο ακριβότερη! πάρτε την σήμερα γτ τη μεθεπόμενη δευτέρα βγαίνει το DX13 κ θα την καθιστά το ίδιο άχρηστη με μια gtx760 εξαετίας!! πάρτε βλάκες. μπορείτε να γίνεται περισσότερο βλάκες αγοράζοντας μια DX13 READY που θα είναι κακιά επίσης επειδή δεν θα είναι FULL DX13 , κ θα βγει το Dx13.1 που αυτό το 0.1 είναι η το χρυσό δισκοπότηρο!

αν δεν καταλαβαινετε τι εννοώ, δεν πειράζει διότι ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω πως διατυπώνω τη σκέψη μου πάνω στον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας της σαημπερπανκ 250912 έκδοσης. 

τρελάθηκα δικέ μου. 

γκολφ τανγκο πάπα (GTP)

Βαρεθηκα..

PS : οταν δεν υπαρχει δημιουργικότητα, έμπνευση και καινοτομία τότε στον πόλεμο πάνε μόνο τα νούμερα

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ σας παρακαλω!

cyberpunknvidia-1280x720.jpg

Επεξ/σία από gregdais
2
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Orikken είπε

Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο ο,τι αφού θα κερδίζουν

ως ζευγάρια από μία (δηλαδή 2 συνολικά) κάποιος θα μείνει χωρίς

κάρτα μιας και έχουν φτιαχτεί μόνο 77?

Ή δεν κατάλαβα κάτι εγώ σωστά?

η μια θα μείνει σε αυτόν που θα έχει πρώτος την απορία!

λογικά κέρδισες!!!

Δημοσ.

Retweet? Έλεος ρε Nvidia, ποιός νομίζει ότι είμαστε για να έχουμε και Tweeter? Βάλτο σε κανένα Instagram ή Facebook που έχει και η Κουτσή Μαρία!

Δημοσ.

πηρα μερος σε ολα με τα παντα.....
εγω μεγαλυτερες πιθανοτητες να με πατησει αυτοκινητο οταν βγω να πεταξω τα σκουπιδια σε κανα μισαωρο απο οτι να κερδισω την καρτα...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gregdais είπε

οι miners πλούτισαν τόσο πολύ την ενβιντια, που κάθε 2 βδομάδες βγάζει καινούρια κάρτα που ξεπερνάει τη παλιότερη για λίγο. Δε με χαλάει αυτό, με χαλάει ότι είναι εμφανές πλέον πως τα έχουν φτιάξει εδώ κ 3 χρόνια όλα αυτά κ σιγά σιγά τα εμφανίζουν. Άρα σπάζομαι με τον κόσμο που δεν αρκείται σε αυτό που έχει, αλλά μόνο για την ανθρώπινη ματαιοδοξία που είναι η επίδειξη ισχύος μεσώ αριθμών (τιμή, Fps-πλασματικό η μη, νούμερα νούμερα νούμερα )

πάρτε κόσμε κ την επόμενη δευτέρα έρχεται η νέα nvidia gtrx-turbo injection 2080² με 2% γρηγορότερη μνήμη από τη παλιά κ πιο ωραία γκόμενα τυπωμένη στο εξώφυλλο 400 ευρώ μόνο ακριβότερη! πάρτε την σήμερα γτ τη μεθεπόμενη δευτέρα βγαίνει το DX13 κ θα την καθιστά το ίδιο άχρηστη με μια gtx760 εξαετίας!! πάρτε βλάκες. μπορείτε να γίνεται περισσότερο βλάκες αγοράζοντας μια DX13 READY που θα είναι κακιά επίσης επειδή δεν θα είναι FULL DX13 , κ θα βγει το Dx13.1 που αυτό το 0.1 είναι η το χρυσό δισκοπότηρο!

αν δεν καταλαβαινετε τι εννοώ, δεν πειράζει διότι ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω πως διατυπώνω τη σκέψη μου πάνω στον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας της σαημπερπανκ 250912 έκδοσης. 

τρελάθηκα δικέ μου. 

γκολφ τανγκο πάπα (GTP)

Βαρεθηκα..

PS : οταν δεν υπαρχει δημιουργικότητα, έμπνευση και καινοτομία τότε στον πόλεμο πάνε μόνο τα νούμερα

Οι GPU miners δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο με minerάδικο σαλπάρανε κ.ο.κ

Οι AMD κάρτες ήταν καλές στο mining όχι οι nvidia 

Αλλά ναι εκμεταλλεύονται τα παιδιά με την πιστωτική του μπαμπα και διάφορους άλλους ανεβάζοντας τις τιμές συνέχεια χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο πέρα απο την απληστία.

Φταίνε οι καταναλωτές όμως γιατί τις αγοράζουν αν δεν τις αγόραζαν δεν θα ανέβαιναν οι τιμές.. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gregdais είπε

τρελάθηκα δικέ μου. 

γκολφ τανγκο πάπα (GTP)

Βαρεθηκα..

Σε διορθώνω και σου λέω ότι μπορείς κάλλιστα να καθίσεις στα αυγά σου με την κάρτα που έχεις. Σε εξαναγκάζει κάνεις να πάρεις την cyberκαρτα; 

Κράξιμο για το κράξιμο και για τα likes.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Σε διορθώνω και σου λέω ότι μπορείς κάλλιστα να καθίσεις στα αυγά σου με την κάρτα που έχεις. Σε εξαναγκάζει κάνεις να πάρεις την cyberκαρτα; 

Κράξιμο για το κράξιμο και για τα likes.  

φίλε μου δίκιο έχεις , μπορεί να φαίνεται έτσι, όμως από τη πλευρά μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο διότι είμαι από το 2003 στο Insomnia.gr κ έχω 1300 posts..... οπότε δεν είμαι attention whore, καθώς επίσης πριν από κανένα 2μηνο ανακάλυψα πως το αγαπημένο μου φόρουμ έχει λαικς, δεν τα είχα παρατηρήσει ποτέ καν μιας κ (εμοτικονς κ λαικς δεν ειναι της φασης μου) - δεν με ενδιαφέρει καμία δόξα, τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Όσον αφορά την αγορά της κάρτας δεν προστατεύω τον εαυτό μου μιας κ σκέφτομαι πολύ πριν από κάποια αγορά, δε με βλάπτει το συγκεκριμένο θέμα. Η συγκεκριμένη τεχνική μάρκετινγκ είναι κακή διότι βλάπτει και εμάς του καταναλωτές κ της ίδιες της εταιρίες ακόμα πιο πολύ. τι εννοώ, η Oneplus πχ είναι χρονιά στην αγορά κινητών με 5-6 μοντέλα όλα κ όλα, ξέρεις τι κατάφερε; να χτίσει έμπιστο όνομα, το αν θα το γκρεμίσει είναι άλλο θέμα. Μας μπουχτίζουν με καινούρια πράγματα τόσο πολύ που όλοι οι λάτρης τεχνολογίας  θα πάψουν να εμπιστευονται ή απλά να μη δίνουν πια σημασία για νέα προϊόντα από πολλές αγαπημένες εταιρίες γιατί φαίνονται ξεκάθαρα οι μαρκετινκιστικες κομπίνες της. Έχει τόσο λαό που τη προσκυνά την nvidia (κ γω την αγαπώ, αρκετά) που αντί να του φέρεται με αξιοπρέπεια μας πετάει τέτοιου είδους προϊόν; Για μένα είναι μια τεχνική πωλήσεων που θα πεθάνει σύντομα διότι θα κάνει ζημιά πρώτα στις μεγάλες εταιρίες που μας έχουν πήξει.

Βρισκόμαστε σε διάλογο, γιαυτό κ είμαι ανοιχτός για κουβέντα με όρεξη , επίσης γιαυτό ζήτησα να με διορθώσει κάποιος διότι μ'αρεσει να κουβεντιάζω κ όχι να είμαι κάθετος, άπλα γράφω τι σκέφτομαι , πότε με μίσος κ φανατισμό, αλλά με τη δική μου λογική. Την Nvidia παρακολουθώ από τις Tnt Riva, Diamond viper και gf2 μέχρι σήμερα , τις εκτιμάω, άλλα τόσο μαλακισμένο μάρκετινγκ όπως τον τελευταίων χρόνων δεν έχω δει πότε και αυτό όπως προανέφερα δεν ισχύει μόνο για την Nvidia

Επεξ/σία από gregdais
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...