cumulus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καταρχας μη γελασετε και με θεωρησετε ασχετο και οτι λεω χαζομαρες Πριν απο 3 χρονια αλλαξα τον παλαιο συναγερμο και εβαλα ενα καινουργιο για εχω τη δυνατοτητα του gprs Η τοποθετηση εγινε απο τεχνικους Ανα τακτα διαστηματα χανοτανε η gprs συνδεση ,αλλα ποτε το βραδυ που κοιμομασταν ή οταν λειπαμε ολοι απο το σπιτι .Αυτο μου φαινοτανε παραξενο αλλα δεν μπορουσα να βρω καποιο μοτιβο. Τελικα πριν 2 μερες εκανα τη συνδεση και την οποια επιβεβαιωσα αρκετες φορες .Οταν μιλαμε στο σταθερο !!! πανω απο 10 λεπτα πεφτει η συνδεση .Μολις κλεισουμε το τηλεφωνο επανερχεται σε 2-3 λεπτα επανερχεται . Το γνωριζω οτι φαινεται βλακεια αυτο που λεω αλλα το εχω επιβεβαιωσει 3 φορες απο τοτε που το διαπιστωσα Τι μπορει να φταιει;
clevercitizen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ε πώς κάνεις έτσι, δε σου κόβεται κ το ιντερνετ όταν τραβάς το καζανάκι.
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, cumulus είπε Καταρχας μη γελασετε και με θεωρησετε ασχετο και οτι λεω χαζομαρες Πριν απο 3 χρονια αλλαξα τον παλαιο συναγερμο και εβαλα ενα καινουργιο για εχω τη δυνατοτητα του gprs Η τοποθετηση εγινε απο τεχνικους Ανα τακτα διαστηματα χανοτανε η gprs συνδεση ,αλλα ποτε το βραδυ που κοιμομασταν ή οταν λειπαμε ολοι απο το σπιτι .Αυτο μου φαινοτανε παραξενο αλλα δεν μπορουσα να βρω καποιο μοτιβο. Τελικα πριν 2 μερες εκανα τη συνδεση και την οποια επιβεβαιωσα αρκετες φορες .Οταν μιλαμε στο σταθερο !!! πανω απο 10 λεπτα πεφτει η συνδεση .Μολις κλεισουμε το τηλεφωνο επανερχεται σε 2-3 λεπτα επανερχεται . Το γνωριζω οτι φαινεται βλακεια αυτο που λεω αλλα το εχω επιβεβαιωσει 3 φορες απο τοτε που το διαπιστωσα Τι μπορει να φταιει; Να μη μιλάτε πάνω απο 10 λεπτά. 50€ Πάρε την εταιρία που στο εγκατέστησε, 99% σου έχουν έτοιμη την απάντηση, δεν πιστεύω να είναι τίποτα πολύπλοκο.
cumulus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω και τους 2 για τις χρησιμες απαντησεις .
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, cumulus είπε Ευχαριστω και τους 2 για τις χρησιμες απαντησεις . Δεν στο είπα για πλάκα, αφού η γραμμή στο αποσυνδέει, πιθανότατα είναι κάτι στη συνδεση, κάποιο φιλτράκι που δεν έχουν βάλει, ή κάτι παρόμοιο, δεν μπορει να είναι κάτι άλλο. Αν τους πάρεις τηλέφωνο, λογικα θα σου πουν και μέσω τηλεφώνου που πρέπει να κοιτάξεις, δεν βλέπω λόγο να έχεις αλλού θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα