pao13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, Predatorkill είπε μεχρι τοτε revolut ή n26. Η μλκια ειναι οτι ετσι χανεις yellows, bonus points κτλ... η ελληνικές τράπεζες ακόμα προσπαθούν να μάθουν τον κόσμο στην Ελλάδα πως θα χειρίζεται τα μηχανήματα ανάληψης και ενημέρωση υπολοίπου
momentum Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, vagstef είπε έχει λυθεί αυτό το θέμα, περνάς όλες τις ελληνικές κάρτες στην Curve, που υποστηρίζει πλέον Apple Pay Ελλάδα ! οπότε έχεις όλα τα προγράμματα επιβράβευσης https://www.curve.com/ Τη δοκιμασες και σου δουλεψε??
vporf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, momentum είπε Τη δοκιμασες και σου δουλεψε?? Εγώ με Alpha Bank κάρτες πίσω από την Curve, δούλευε σε ελάχιστα μαγαζιά... εντελώς αναξιόπιστο... οπότε ξαναγύρισα στην Revolut (ApplePay), που δουλεύει πάντα.
dancer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εγω παντως το δουλευω καθε μερα το apple pay και ειναι πολυ χρησιμο. Ακομα και πορτοφολι να ξεχασεις ξερεις οτι εχεις λεφτα πανω σου για οτι και να γινει. αυτη η σιγουρια θα σε φαει, γτ αν πεσεις σε διακοπη ρευματος και προβλημα στο ιντερνετ οπως μπεις θα βγεις κιολας. παντα μετρητα μαζι 1
Predatorkill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, dancer είπε αυτη η σιγουρια θα σε φαει, γτ αν πεσεις σε διακοπη ρευματος και προβλημα στο ιντερνετ οπως μπεις θα βγεις κιολας. παντα μετρητα μαζι Βγαινεις και πας σε αλλο, λες και συμβαινει συνεχεια.
vagstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, dancer είπε αυτη η σιγουρια θα σε φαει, γτ αν πεσεις σε διακοπη ρευματος και προβλημα στο ιντερνετ οπως μπεις θα βγεις κιολας. παντα μετρητα μαζι Όντως, ποιος είπε ότι πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις από αυτό το μαγαζί; τα προβλήματα που λες είναι του μαγαζιου οχι του πελατη 1
infamousjohn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Το apple pay είναι μεν βολικό ναι, αλλά το Google pay που κρατάει την μερίδα μαμούθ είναι ακόμα καλύτερο... Αφού αν σου κλέψουν το κινητό, όχι μόνο τα λεφτά δεν βλέπουν , αλλά θα κλαις μια συσκευή που κοστίζει κατά μέσο όρο 200€ και όχι 600€...
dancer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Βγαινεις και πας σε αλλο, λες και συμβαινει συνεχεια. 1 ώρα πριν, vagstef είπε Όντως, ποιος είπε ότι πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις από αυτό το μαγαζί; τα προβλήματα που λες είναι του μαγαζιου οχι του πελατη Μπορεί να συμβεί αμέσως να το παίξετε μαγκιά να πατε σε άλλο, λες και η διακοπή ρεύματος είναι μόνο σε εκείνο το μαγαζί ή δεν έχει συμβεί ποτέ γενικό blackout στο ίντερνετ ή να έχουν κολλήσει τα συστήματα των εκάστοτε τραπεζών. Ότι από τα 3 συμβεί θα πάτε ακλαφτοι με το applepay
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dancer είπε Μπορεί να συμβεί αμέσως να το παίξετε μαγκιά να πατε σε άλλο, λες και η διακοπή ρεύματος είναι μόνο σε εκείνο το μαγαζί ή δεν έχει συμβεί ποτέ γενικό blackout στο ίντερνετ ή να έχουν κολλήσει τα συστήματα των εκάστοτε τραπεζών. Ότι από τα 3 συμβεί θα πάτε ακλαφτοι με το applepay Ok αλλά αυτά ισχύουν γενικά για πληρωμή με κάρτα όχι μόνο με Apple Pay. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ως πελάτη και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους. Μου έχει συμβεί σε μαγαζί που εργαζόμουν διακοπή ρεύματος αλλά είχαμε 3G POS οπότε no problem. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Ihavetheanswers 1
Predatorkill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, dancer είπε Μπορεί να συμβεί αμέσως να το παίξετε μαγκιά να πατε σε άλλο, λες και η διακοπή ρεύματος είναι μόνο σε εκείνο το μαγαζί ή δεν έχει συμβεί ποτέ γενικό blackout στο ίντερνετ ή να έχουν κολλήσει τα συστήματα των εκάστοτε τραπεζών. Ότι από τα 3 συμβεί θα πάτε ακλαφτοι με το applepay Ποσες φορες σου εχει συμβει να πεσει το συμπαν σε ενα καταστημα; 1
dancer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Ok αλλά αυτά ισχύουν γενικά για πληρωμή με κάρτα όχι μόνο με Apple Pay. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ως πελάτη και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους. Μου έχει συμβεί σε μαγαζί που εργαζόμουν διακοπή ρεύματος αλλά είχαμε 3G POS οπότε no problem. Ακριβώς αυτό λέω μην κυκλοφορείτε μόνο κάρτες και οποιαδήποτε εταιρεία με nfc πληρωμες. Αν δεν είχες 3g θα είχες θέμα όμως 1
songless_bird Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vporf είπε Εγώ με Alpha Bank κάρτες πίσω από την Curve, δούλευε σε ελάχιστα μαγαζιά... εντελώς αναξιόπιστο... οπότε ξαναγύρισα στην Revolut (ApplePay), που δουλεύει πάντα. Με πειραιως και εθνικη δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης. Το κακο ειναι οτι ενω δινει ποντους με τα προγραμματα των τραπεζων , δεν δινει τα bonus απο συνεργαζομενα καταστηματα και δεν μπορεις να τους εξαργυρώσεις κιολας.
koutsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, infamousjohn είπε Το apple pay είναι μεν βολικό ναι, αλλά το Google pay που κρατάει την μερίδα μαμούθ είναι ακόμα καλύτερο... Αφού αν σου κλέψουν το κινητό, όχι μόνο τα λεφτά δεν βλέπουν , αλλά θα κλαις μια συσκευή που κοστίζει κατά μέσο όρο 200€ και όχι 600€... Δηλαδή το καλό με το Google pay είναι ότι το έχουν εγκατεστημενο φτηνιαρικα κινητά;
infamousjohn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, koutsis είπε Δηλαδή το καλό με το Google pay είναι ότι το έχουν εγκατεστημενο φτηνιαρικα κινητά; Όχι φθηνιαρικα κινητα, αλλά φθηνά. Δεν ξέρω γιατί επέλεξες τη λέξη φθηνιαρικα. 200€ δεν είναι ένας καφές. Οι συσκευές android που κοστίζουν τόσο, είναι άμεσα ανταγωνιστικές με iPhone των 700€.
dr_frozenarm Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Βολευει τρελά το ApplePay. To χρησιμοποιώ συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα