Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγο καιρό έχω θέμα με το τροφοδοτικό μου, έχω τον υπολογιστή σε μια συρταριερα και όταν κοπανάω κάνα συρτάρι ακούγεται ένα γρρρρ σαν να έχει πιαστεί καλώδιο σε ανεμιστήρα, μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι έρχεται από το τροφοδοτικό, ρωτάω λοιπόν το εξής, υπάρχει περίπτωση να τον πάρω στο χέρι? Να πω πως πέρα από το αυτό δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! ή να κοιτάξω για νέο?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγο καιρό έχω θέμα με το τροφοδοτικό μου, έχω τον υπολογιστή σε μια συρταριερα και όταν κοπανάω κάνα συρτάρι ακούγεται ένα γρρρρ σαν να έχει πιαστεί καλώδιο σε ανεμιστήρα, μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι έρχεται από το τροφοδοτικό, ρωτάω λοιπόν το εξής, υπάρχει περίπτωση να τον πάρω στο χέρι? Να πω πως πέρα από το αυτό δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! ή να κοιτάξω για νέο?

Καλησπέρα, προφανώς και χαλάει. Και αν καει ο ανειστηρας, καίγεται και το ίδιο λίγο μετά.

Δες τι χτυπάει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, τον ήχο αυτό τον έχω παρατηρήσει μετά από καθάρισμα, να πω ότι το έχω "ανάποδα" με τον ανεμιστήρα να τραβάει από το κάτω μέρος του κουτιού! 

Να δοκιμάσω με μόνο του το τροφοδοτικό και να του δώσω καμιά ψιλή να δω αν γίνεται κάτι? του στιλ να μην τρέχει το φανακι?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Καλησπέρα, τον ήχο αυτό τον έχω παρατηρήσει μετά από καθάρισμα, να πω ότι το έχω "ανάποδα" με τον ανεμιστήρα να τραβάει από το κάτω μέρος του κουτιού! 

Να δοκιμάσω με μόνο του το τροφοδοτικό και να του δώσω καμιά ψιλή να δω αν γίνεται κάτι? του στιλ να μην τρέχει το φανακι?

Τι να του δώσεις καμία ψιλή ρε άνθρωπε...

Έχει εγγύηση; Αν ναι, το γυρίζεις πίσω. Αν όχι, το βγάζεις απο το ρεύμα, βραχυκυκλώνεις στο 24πινο το πράσινο με το μαυρο, και μετά το ανοίγεις να δεις τι γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Τι να του δώσεις καμία ψιλή ρε άνθρωπε...

ιδανικά καμιά κλοτσιά 3:)

1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Έχει εγγύηση; Αν ναι, το γυρίζεις πίσω. Αν όχι, το βγάζεις απο το ρεύμα, βραχυκυκλώνεις στο 24πινο το πράσινο με το μαυρο, και μετά το ανοίγεις να δεις τι γίνεται.

Το δοκιμάζω και επανέρχομαι! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Duck Dodgers είπε

ιδανικά καμιά κλοτσιά 3:)

Το δοκιμάζω και επανέρχομαι! 

Επιβεβαίωσε ότι κατάλαβες οτι το βγάζεις απο το ρεύμα (πρίζα) και μετά βραχυκυκλώνεις το πρασινο με το μαυρο, εκτός κουτιού, πριν το ανοίξεις.

Αλλιως μπορεί να πεθάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάνεις και το λες αλλά ναι, στα φοιτητικά χρόνια μου σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός έχω δει αρκετά! 

Το μαύρο να υποθέσω αυτό που είναι δίπλα στο πράσινο έτσι? 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το κοπανάς προφανώς ο ανεμιστήρας ακουμπάει στο κουτι του τροφοδοτικού ή σε κάποιο καλώδιο και κανει θόρυβο μεχρι να ξαναέρθει στα ίσα.

1. μην το κοπανάς με το συρτάρι.

2. Αν το ανοιξεις, δες ποιο καλώδιο είναι κοντα στον ανεμιστήρα και μετακίνησε το.

3. Οταν σου χαλάσει παίρνεις καινουργιο

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Καλά κάνεις και το λες αλλά ναι, στα φοιτητικά χρόνια μου σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός έχω δει αρκετά! 

Το μαύρο να υποθέσω αυτό που είναι δίπλα στο πράσινο έτσι? 

Οποιοδήποτε κάνει, εγώ το αμέσως διπλανό βάζω, με συνδετήρα.

Δημοσ.

Έκανα αρκετά τεστ να το έχω κανονικά, ανάποδα κτλ κτλ το άνοιξα έκανα ένα καλό καθάρισμα στον ανεμιστήρα του άλλα και γενικά μέσα, φαίνεται κομπλέ! 

Αυτό που με προβληματίζει είναι μην "φύγει" και πάρει μαζί του και το υπόλοιπο pc!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Έκανα αρκετά τεστ να το έχω κανονικά, ανάποδα κτλ κτλ το άνοιξα έκανα ένα καλό καθάρισμα στον ανεμιστήρα του άλλα και γενικά μέσα, φαίνεται κομπλέ! 

Αυτό που με προβληματίζει είναι μην "φύγει" και πάρει μαζί του και το υπόλοιπο pc!

Ποιο τροφοδοτικό είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...