Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγο καιρό έχω θέμα με το τροφοδοτικό μου, έχω τον υπολογιστή σε μια συρταριερα και όταν κοπανάω κάνα συρτάρι ακούγεται ένα γρρρρ σαν να έχει πιαστεί καλώδιο σε ανεμιστήρα, μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι έρχεται από το τροφοδοτικό, ρωτάω λοιπόν το εξής, υπάρχει περίπτωση να τον πάρω στο χέρι? Να πω πως πέρα από το αυτό δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! ή να κοιτάξω για νέο?
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγο καιρό έχω θέμα με το τροφοδοτικό μου, έχω τον υπολογιστή σε μια συρταριερα και όταν κοπανάω κάνα συρτάρι ακούγεται ένα γρρρρ σαν να έχει πιαστεί καλώδιο σε ανεμιστήρα, μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι έρχεται από το τροφοδοτικό, ρωτάω λοιπόν το εξής, υπάρχει περίπτωση να τον πάρω στο χέρι? Να πω πως πέρα από το αυτό δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! ή να κοιτάξω για νέο? Καλησπέρα, προφανώς και χαλάει. Και αν καει ο ανειστηρας, καίγεται και το ίδιο λίγο μετά. Δες τι χτυπάει. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, τον ήχο αυτό τον έχω παρατηρήσει μετά από καθάρισμα, να πω ότι το έχω "ανάποδα" με τον ανεμιστήρα να τραβάει από το κάτω μέρος του κουτιού! Να δοκιμάσω με μόνο του το τροφοδοτικό και να του δώσω καμιά ψιλή να δω αν γίνεται κάτι? του στιλ να μην τρέχει το φανακι?
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Καλησπέρα, τον ήχο αυτό τον έχω παρατηρήσει μετά από καθάρισμα, να πω ότι το έχω "ανάποδα" με τον ανεμιστήρα να τραβάει από το κάτω μέρος του κουτιού! Να δοκιμάσω με μόνο του το τροφοδοτικό και να του δώσω καμιά ψιλή να δω αν γίνεται κάτι? του στιλ να μην τρέχει το φανακι? Τι να του δώσεις καμία ψιλή ρε άνθρωπε... Έχει εγγύηση; Αν ναι, το γυρίζεις πίσω. Αν όχι, το βγάζεις απο το ρεύμα, βραχυκυκλώνεις στο 24πινο το πράσινο με το μαυρο, και μετά το ανοίγεις να δεις τι γίνεται. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Τι να του δώσεις καμία ψιλή ρε άνθρωπε... ιδανικά καμιά κλοτσιά 3:) 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Έχει εγγύηση; Αν ναι, το γυρίζεις πίσω. Αν όχι, το βγάζεις απο το ρεύμα, βραχυκυκλώνεις στο 24πινο το πράσινο με το μαυρο, και μετά το ανοίγεις να δεις τι γίνεται. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι!
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Duck Dodgers είπε ιδανικά καμιά κλοτσιά 3:) Το δοκιμάζω και επανέρχομαι! Επιβεβαίωσε ότι κατάλαβες οτι το βγάζεις απο το ρεύμα (πρίζα) και μετά βραχυκυκλώνεις το πρασινο με το μαυρο, εκτός κουτιού, πριν το ανοίξεις. Αλλιως μπορεί να πεθάνεις. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλά κάνεις και το λες αλλά ναι, στα φοιτητικά χρόνια μου σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός έχω δει αρκετά! Το μαύρο να υποθέσω αυτό που είναι δίπλα στο πράσινο έτσι? 1
Dvs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Οταν το κοπανάς προφανώς ο ανεμιστήρας ακουμπάει στο κουτι του τροφοδοτικού ή σε κάποιο καλώδιο και κανει θόρυβο μεχρι να ξαναέρθει στα ίσα. 1. μην το κοπανάς με το συρτάρι. 2. Αν το ανοιξεις, δες ποιο καλώδιο είναι κοντα στον ανεμιστήρα και μετακίνησε το. 3. Οταν σου χαλάσει παίρνεις καινουργιο 1
hp8 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Το μαύρο να υποθέσω αυτό που είναι δίπλα στο πράσινο έτσι? https://www.youtube.com/watch?v=GWuuVj5Jrdo Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από hp8
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Καλά κάνεις και το λες αλλά ναι, στα φοιτητικά χρόνια μου σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός έχω δει αρκετά! Το μαύρο να υποθέσω αυτό που είναι δίπλα στο πράσινο έτσι? Οποιοδήποτε κάνει, εγώ το αμέσως διπλανό βάζω, με συνδετήρα.
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπόν μέχρι ώρας όλα καλά δεν κάνει τίποτα! Θα δοκιμάσω να το ανοίξω να δω και μέσα
sakis han Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 τι πρασινα,κοκκινα,κιτρινα,μπλε ρε...δωστου μια κλωτσια και θα συνελθει😉
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Έκανα αρκετά τεστ να το έχω κανονικά, ανάποδα κτλ κτλ το άνοιξα έκανα ένα καλό καθάρισμα στον ανεμιστήρα του άλλα και γενικά μέσα, φαίνεται κομπλέ! Αυτό που με προβληματίζει είναι μην "φύγει" και πάρει μαζί του και το υπόλοιπο pc!
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε Έκανα αρκετά τεστ να το έχω κανονικά, ανάποδα κτλ κτλ το άνοιξα έκανα ένα καλό καθάρισμα στον ανεμιστήρα του άλλα και γενικά μέσα, φαίνεται κομπλέ! Αυτό που με προβληματίζει είναι μην "φύγει" και πάρει μαζί του και το υπόλοιπο pc! Ποιο τροφοδοτικό είναι;
Duck Dodgers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό στην υπογραφή! Corsair CX600!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα