uNdEr Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να βάλω σπίτι μου πιάτο με μοτέρ και θέλω λίγο την γνώμη σας. Είμαι μεταξύ μοτέρ DiseqC 1.2 ή positioner. Αν βάλω το πρώτο, θα βάλω 1.10 πιάτο Αν βάλω το δεύτερο, 1.40 πιάτο Μιας και το δεύτερο είναι αρκετά πιο ακριβό, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Το ξέρω ότι με το δεύτερο θα πιάνω και πιο δύσκολους transporders, αλλά αξίζει να πληρώσω τα διπλάσια; Τα κανάλια, τα οποία με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι τα εξής: Discovery, Animal Planet, National Geographic και τα ειδησιογραφικά. Προτιμώ την Αγγλική γλώσσα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Αμα σε ενδιαφερουν φιλε αυτα τα καναλια μονο και με τη πρωτη λυση θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
uNdEr Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Ξέρει κανείς σε ποια πακέτα-δορυφόρους θα μπορώ να το δω με ProgDVB, Yanksee κτλ ? :wink:
SATELLITE Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 edo >> http://www.lyngsat.com/packages/europe.shtml 8a vreis ta kanalia pou exoun ola ta europaika paketa. koita auta pou grafei 19E kai 13E
Reginald Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 vale kalytera Diseqc moter,mia xara tha pianeis ayta pou theleis,alloste ta eidisiografika einai ta perissotera eleythera.Episis an den kano lathos me to moter patas to kanali pou theleis kai paei mono tou ston doryforo eno me to positioner prepei na to pas esy,den eimai apolyta sigouros giayto pantos.
daskalos Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλο!!!Αυτο ισχυει φιλε μου στο θεμα "πιατο"!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.