yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το Opel zafira και μου βγάλε μνμ ότι άδειασε η δεξαμενή νερού για τους υαλοκαθαριστήρες (αν και την είχα γεμίσει πρόσφατα). Σήμερα που έβαλα νερό λίγο πριν γεμίσει άκουσα ήχο τρεχούμενου νερού και είδα κάτω από το φανάρι να στάζει συνέχεια. Προφανώς έχει ραγίσει η δεξαμενή και χρειάζεται αντικατάσταση. Από μαστοριλικια γενικού τύπου το χω, από αμάξια όχι. Είναι απλή διαδικασία η αντικατάσταση ή θέλει να βγάλω αλλά εξαρτήματα μέχρι να αποκτήσω πρόσβαση οπότε καλύτερα να πάω στο μηχανικό μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ψαξε σε ανάλογα φόρα.Μπορεί να μην έχει ραγίσει αλλά να χάνει πχ απο το μοτεράκι ή απο κάποιο λάστιχο.
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σίγουρα σπάσιμο είναι γιατί πριν λίγο καιρό με τράκαραν σε εκείνο το σημείο. Προφανώς έπρεπε να το δει και να το αλλάξει ο μάστορας που έφτιαξε τα υπόλοιπα, αλλά δεν το έκανε. Ή το έκανε αλλά ίσως δεν κούμπωσε σωστά κάποιο σωληνάκι. Η μλκ είναι ότι απ' ότι διάβασα σε άλλα φόρα (όχι για το ίδιο μοντέλο όμως) πρέπει να βγει προφυλακτήρας για να δούμε τη ζημιά. Θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον λαμαρινά να δω τι έκανε. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από yannis27gr
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Πιθανότατα πρεπει να βγει οπως ειπες προφυλακτηρας (σε 2 αμαξια στο παρελθον που χρειαστηκε να φτασω σε εκεινο το σημειο αναγκαστηκα και τον ξηλωσα...)
slk200gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 αυτο με εχει σωσει σε 2 παρομοιες περιπτωσεις,την πρωτη φορα το εβαλα περιπου πριν απο 2 χρονια και ακομα ουτε σταγονα δεν βγαζει,https://www.diamandino.gr/flex-tape.html
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μπας και γίνεται τίποτα απο την πλευρά του τροχού αν αφαιρεσεις τον πλαστικό θόλο;Μανούρα μεγάλη για κάτι τόσο απλό ρε γμτ.
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά το πήγα στο λαμαρινα, δεν είχε σφίξει σωστά ένα σωληνάκι. Τέλος καλό όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα